من شما رو دعوت کردم فقط باید تایید کنید.
درضمن یه سوالی داتم میخواستم بدونم مثلا این دعوت کردنا چه سودی برای دعوت کننده داره؟
من شما رو دعوت کردم فقط باید تایید کنید.
درضمن یه سوالی داتم میخواستم بدونم مثلا این دعوت کردنا چه سودی برای دعوت کننده داره؟
در مورد قیمت محصولات باید بگم که ما خیلی سعی می کنیم تا از شرکت ها جایزه برای شما بگیریم ولی خوب اونا هم می گن که جایزه ها باید حداقل یک ماه رو سایت باقی بمونه. اگه ما بخوایم قیمتشون رو کم کنیم سریع فروش میرن. مثلاً جایزه های جدید رو من زیر 5000 امتیاز گذاشته بودم ولی تقریباً 15 تا جایزه تو کمتر از یک ساعت فروش رفت!!!
ما خیلی دوست داریم که کاربرا جایزه بگیرن ولی اسپانسرها می خوان تبلیغشون بیشتر بمونه.
در مورد مسابقه فوتبال(سوال Reza_994) باید بگم که همیشه اینطور نیست که شما ضرر کنین. ممکنه سود کنین بستگی به بقیه داره تو مثال من چون بازی پرسپولیس- استقلال بودو اکثراً واسه این بازی مساوی رو پیش بینی می کنن اینطوری شده بود.
ولی کلاً مسابقه پیش بینی فوتبال ریسک داره ممکنه کلی امتیاز ببرین، ممکنه هم همشو ببازین!!!
در ضمن ریسک پذیری و شانستون هم واسه شرکت تو این مسابقه اضافه میشه.
سلام بر همه
یه سوال داشتم..... زمانی که کسی در تیم من قرار میگیره اگه درست متوجه شده باشم یک هزینه ای مثلا 1000 امتیاز به من داده میشه و از این به بعد 10 % از امتیاز من به اون شخص داده میشه. حالا اگه من 1000 امتیاز در روز کسب کنم . به امتیاز من 900 تا اضافه میشه و 100 تاش به طرف مقابل؟
اگه میشه این قسمت آخر رو یکم توضیح دهید.
با تشکر
سلام منم اومدم
سلام بهمن جان !
آقا پس این مسابقات شطرنج چی شد ؟ این دوستان من منو کچل کردن به خدا ! میگن پس چی شد ؟
تو رو خدا یه کاریش بکن .
ممنون از همه ی مدیران . و همه ی جایزه ها !![]()
ایول ایول ، داش بهمن و ایول ! جایزه ها رو نگاه کنید !
بهمن جان دمت گرم ترکوندی !
ممنون .
اينا كه نوشته تخفيف اينقدر يعني اگه با امتياز همون بخوايم پرداخت كنيم تخفيف مي گيريم فقط يعني بقيه پولشو بايد بديم ديگه ؟!؟
اون سوال بالا هم همين جوريه كه فكر مي كردم ! مطمئنا نصف افرادي كه خريدن متوجه اين موضوع نبودن !!!
Last edited by J A V I D; 09-08-2009 at 13:23.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)