حالا بذارید این ۳.۱ بیاد.اگه درست نشد (احتمالا بشه.چون باگ مشابه این زیاد داره)میگم.
الان بگم کلیت ایفون میره زیر سوال .ذهن بقیه هم خراب میشه.
تا الان با دو نفر دیگه که ۳ جی اس دارن مطرح کردم اونام همین مشکلو داشتن.
حالا بذارید این ۳.۱ بیاد.اگه درست نشد (احتمالا بشه.چون باگ مشابه این زیاد داره)میگم.
الان بگم کلیت ایفون میره زیر سوال .ذهن بقیه هم خراب میشه.
تا الان با دو نفر دیگه که ۳ جی اس دارن مطرح کردم اونام همین مشکلو داشتن.
خوب همین دیگه اگر مشکلی داره بگید تا اونایی که میخان بخرن بدونن عزیزالان بگم کلیت ایفون میره زیر سوال .ذهن بقیه هم خراب میشه.
حالا چون آیفونه نباید عیبی داشته باشه؟!!!!!!!!
مشكل تو سرچ اسپات لايته.
وقتي يه اهنگي رو سرچ ميكنيد وقتي پيداش كرد روش بزنيد يه اهنگ ديگه رو پخش ميكنه. بايد دوباره برگرديد به نتايج جستجو دوباره انتخابش كنيد تا پخش بشه.
از هر ده تا سرچ ٨ تاش اينجوري ميشه. يكيش درست ميشه.
يا اگه با برنامه ي ifile يه فيلم با كيفيت بالا مثلا ١٠٨٠ با بيت ريت بيشتر از ١٥ مگ بر ثانيه پخش كنيد صداي گوشي قطع ميشه. فقط صداي ايپاد. بايد يه بار ري استارت كرد تا درست بشه.
يا با بعضي زيرنويساي فارسي مشكل داره. وقتي انتخابش كنيد كرش ميكنه ايپاد.
سینا گوشیت جیلبرک شده؟
اگه آره قبل جیلبرک هم این مشکلات رو داشته؟
1.یعنی با آیفون نمیشه از سیم کارت همراه اول ( یا به قول شما همراه آخر ) استفاده کرد و فقط باید از ایرانسل استفاده کرد ( این که خیلی عذابه ) ......برای رجیستر کردنش باید چی کار کرد
2.خیلی ستمه یک میلیون پول بدی بعد گوشی این همه مشکل نرم افزاری داشته باشه
جیله.
یه کاستوم فریمور دارم.ازون استفاده میکنم.
برا اینه میگم وایسین تا ۳.۱ بیاد نظر قطعی بدم.چون فریمور اصلی رو ندارم که بدونم تو اونم این مشکل هست یا نه.(ترافیک برای دانلودشم ندارم)
چرا با همراه اول کار نکنه؟؟؟؟؟
من خودم الان همراه اول دارم.باید تو سایت کد گوشی رو وارد کنی تا برات ریجسترش کنن.که سایت شون خرابه.
این مشکل گوشی نیست که.مشکل شبکه س که با این طرح های بسیار جالبیکه میذارن میخوان مثلا جلوی قاچاق گوشی رو بگیرن.
Last edited by ELVIS PRESLEY; 04-09-2009 at 20:29.
من احتمال میدم ایراد از فرمویرت باشه مخصوصا اینکه دستکاری شدس
چون خیلی تابلوپه یه همچین ایرادی
اپل اگه یادت باشه فرمویر سه رو بعد 6 7 تا فرمویر بتا داد بیرون اونوقت این همه تستر اگه اینو ندیده باشن که ...
اما GSMArena هم به نوعی این ایراد رو گفته البته خفیف ترش :
The system-wide search Spotlight is often too slow to launch iPod tracks
گفته با سرچ کند میشه اما این که اشتباه آهنگ پخش کنه یه کم عجیبه
در مورد ifile هم ایراد از اپل نیست
اگه حسین(Giggle club) یادش باشه من رو آیپادم موقع باز کردن pdf های حجیم با برنامه Discover همیشه کرش داشتم
ولی با برنامه Files این مشکل حل شد
اینکه برنامه کرش بشه ارتباط مستقیم با اپل نداره
ضمن اینکه اصلا فیلم با اون رزولوشن تو ساپورت رسمی اپل نیست و آیتونز که اصلا سینکش نمیکنه
بیت ریت 15 هم خداییش دیگه خیلی بالاس
درسته تری جی اسه ولی دیگه هر چی باشه موبایله DVDplayer که نیست
اتفاقا مال من تو سرچ مشکل سرعت نداره و خیلی سریع میاره وتنها مشکلش همینه.
اگه خواستین فیلم میگرم ازش.
من میزنم رو یه اهنگ یه چیز دیگه رو پخش میکنه...
اره مشکل از ایفایله.مخصوصا از وقتی پولی شد.
همون فیلمو با yxflash پخش میکنه.بدون مشکل. ولی بازم صدا قطع میشه.
حالا ازاینا بگذریم تا چند روز دیگه.
چیزی که متوجه شدم جدیدا اینه که سرعت انتقال فایل با کابل دو برابر شده.
اون اول من تخمین زدم حدودا ۸ مگ باشه.
اما امروز که دقیق تر تست کردم و یه فایلو با ایفون باکس از رو هارد ریختم رو گوشی با سرعت بین ۹ تا ۱۵ مگابایت در ثانیهانتقال میداد.
کف کرده بودم.
در حالی که تو تری جی این سرعت نهایتش به ۶ مگ میرسید.
یه سوال.چرا ایفون باکس سرعت انتقالش انقدر متغیره؟یه لحظه به ۱۰مگ میرسه یه لحظه رو ۱۲ یه لحظه رو ۱۵؟؟؟؟؟
اون سرعت که تقریبیه باید متوسط زمان انتقال رو حساب کنی حجم رو بهش تقسیم کنی
من که تو کف سرعت انتقال با وای فایم البته آیپاد ورژن دوی خودم دیگه تری جی اس که جای خود داره
یه تست با وای فای هم بکن ببین متوسط با چه سرعتی منتقل میکنه مثلا 100 مگ رو با وای فای چقد طول میکشه بریزه؟
1.داداش میشه یه خورده بیشتر توضیح بدی .....یعنی فریمور گوشیت با فریمور اصلی 3 آیفون تفاوت داره
2.این جریان زیرنویس فارسی که گفتی مشکل داره رو میشه کمی بیشتر توضیح بدی تا بهتر متوجه بشیم
دستت درد نکنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)