بچه ها من غیر از کتاب های پیش دانشگاهی پارسالم ، دیگه هیچ کتاب درسی ای از دوم وسوم ندارم !
به خاطر همین تصمیم گرفتم دوم و سوم رو کلا فقط از روی کتابای کمکی بخونم . به نظر شما این کار درستیه ؟
کتابای درسی رو جایی نمیفروشن ؟
بچه ها من غیر از کتاب های پیش دانشگاهی پارسالم ، دیگه هیچ کتاب درسی ای از دوم وسوم ندارم !
به خاطر همین تصمیم گرفتم دوم و سوم رو کلا فقط از روی کتابای کمکی بخونم . به نظر شما این کار درستیه ؟
کتابای درسی رو جایی نمیفروشن ؟
در مورد هندسه : بستگی داره دفتر شما ، چه طور دفتری باشه ( منظورتون همون جزوه ایه که تو کلاس نوشتید یا اینکه مطالب دیگه مثل خلاصه نویسی هاتون رو هم بهش اضافه کردید )
منظور من این بود که در هر صورت باید تست بزنید. اما شما گفتید که کتاب و دفنر رو میخونید و این برای من جای سوال داره.
در مورد زبان : در مورد زبان هم شما گفتید که لغت ها رو میخونید و بعدشم کتابو میخونید. یعنی شما تست نمیزنید ؟اگر تست هم میزنید ، چه کتابی ؟
کاملا موافقم با نظرتون. اضافه میکنم:
1. اگرم فکر میکنین در طول سال میشه وقت پیدا کرد، به نظرم اون وقت بیشتر به استراحت گذرانده میشه. (مخصوصلا برای اونایی که کلاس میخوان برن)
2. در این مورد هم اضافه کنم که به غیر از استرس، بالاخره باید وقت بیشتر واسه درسهای اختصاصی گذاشت و اگه بخوایم حفظی ها رو هم اون موقع تازه شروع کنیم، دیگه خیلی جالب میشه! چون خداییش برای بار اول خوندن و اونم مطالبی که توی این همه مدت فراموش شدن و اونم توی این مدت کم و استرس کار کسیه که نابغه باشه!
به نظر من که کسی تا نتونه مطالب رو کاملا برای خودش جا بندازه، تست هم نمیتونه بزنه. واسه همین فکر میکنم اصلا موقع خوندن درسها و مرورشون، اصلا نباید تست زد. هرچی درس رو بهتر بخونین، تست هم بهتر میزنید.در مورد هندسه : بستگی داره دفتر شما ، چه طور دفتری باشه ( منظورتون همون جزوه ایه که تو کلاس نوشتید یا اینکه مطالب دیگه مثل خلاصه نویسی هاتون رو هم بهش اضافه کردید )
منظور من این بود که در هر صورت باید تست بزنید. اما شما گفتید که کتاب و دفنر رو میخونید و این برای من جای سوال داره.
در مورد زبان : در مورد زبان هم شما گفتید که لغت ها رو میخونید و بعدشم کتابو میخونید. یعنی شما تست نمیزنید ؟اگر تست هم میزنید ، چه کتابی ؟
البته در مورد درسهای اختصاصی و درکی، موقع خوندن، به نظرم باید تمرینهاشون رو هم حتما حل کرد.
در کل میخوام بگم تست آخر کاره.
من فکر نمیکنم کار اشتباهی باشه .
چون منم که متاب درسی دارمن ، تقریبا بیشتر درس هام رو از روی کمک درسی ها میخونم.
سعی کنتید کمک درسی های رو انتخاب کنید که متن درس رو در کتاب اورده باشه . مثل ادبیات سبز گاج یا دین و زندگی سبز گاج.
در مورد فروش کتاب های درسی هم فکر میکنم حتما باید چنین جایی باشه .
به شدت توصیه می کنم تمام کتابها رو یک دور بخونید ، من فقط کتابهای درسی رو خوندم و اصلا هم جزوه نداشتم ( واقعا میگم سال سوم و پیش اصلا جزوه نداشتم ، هیچ کلاسی هم نرفتم ) ، خیلیها تا الآن کتاب ریاضی شون رو نگاه نکردن ولی اگه یک دور متن کتاب رو دقیق بخونید و بعد تمریناتشون رو حل کنید ، می بینید که چقدر مفیده ، اگر کتابها رو کامل نخوندید باز میشه از کتابهای دیگه استفاده کرد ولی تمرینات کتاب رو سعی کنید حتما حل کنید و روشون مسلط بشید ...به نظر میاد شما خیلی روی کتاب هی درسی تکیه میکنید. البته بد نیست ها . ولی آخه خوندن کتاب هندسه برای کنکور چه کمکی میکنه . مگه سوال های هندسه از قضیه های کتاب مطرح میشن ؟ البته خارج از کتاب که نیست .ولی منظورم اینه که با خوندن کتاب نمیشه برای کنکور آماده شد. این طور نیست.
در مورد روش خوندن زبان شما هم ، همین سوال رو دارم .
خوندن ادبیات شما هم کاملا منطقیه.
در مورد عمومیها و در مورد ادبیات هم حتما متن درسها رو بخونید ( حتما بخونید ) مطمئن باشید کمکتون میکنه ...
در مورد درسهای شیمی و فیزیک هم سعی کنید حتما کتاب رو بخونید و شکلهای کتاب رو بررسی کنید ...
اکثر سئوالات فیزیک و شیمی از فکر کنید ها و تصاویر درون کتاب میاد ...
امسال و پارسال و سالهای قبل سئوالاتی از ریاضی اومده که از متن کتاب بوده یا توی مثالها و تمرینات اومده ( تقریبا میشه گفت 70 درصد سئوالها از تمرینات و مثالهای کتاب هست ) ، مثلا امثال یک تابع داده بودن و نقاط پیوستگی شو می خواستن ، اگه کتاب دیفرانسیل رو نگاه می کردی توی متن کتاب بود ، یا مثلا یک سئوال در مورد استدلال اومده بود از متن کتاب جبر و احتمال ( یا هندسه )
برای اینکه اهمیت کتاب رو بهتر درک کنید ، سئوالات سالهای قبل رو با تمرینات و متن کتاب مقایسه کنید ...
مطمئن باشید کسی در کنکور موفق هست که روی کتابهاش مسلط باشه ...
موفق و پیروز باشید ...
به شدت توصیه می کنم تمام کتابها رو یک دور بخونید ، من فقط کتابهای درسی رو خوندم و اصلا هم جزوه نداشتم ( واقعا میگم سال سوم و پیش اصلا جزوه نداشتم ، هیچ کلاسی هم نرفتم ) ، خیلیها تا الآن کتاب ریاضی شون رو نگاه نکردن ولی اگه یک دور متن کتاب رو دقیق بخونید و بعد تمریناتشون رو حل کنید ، می بینید که چقدر مفیده ، اگر کتابها رو کامل نخوندید باز میشه از کتابهای دیگه استفاده کرد ولی تمرینات کتاب رو سعی کنید حتما حل کنید و روشون مسلط بشید ...به نظر میاد شما خیلی روی کتاب هی درسی تکیه میکنید. البته بد نیست ها . ولی آخه خوندن کتاب هندسه برای کنکور چه کمکی میکنه . مگه سوال های هندسه از قضیه های کتاب مطرح میشن ؟ البته خارج از کتاب که نیست .ولی منظورم اینه که با خوندن کتاب نمیشه برای کنکور آماده شد. این طور نیست.
در مورد روش خوندن زبان شما هم ، همین سوال رو دارم .
خوندن ادبیات شما هم کاملا منطقیه.
در مورد عمومیها و در مورد ادبیات هم حتما متن درسها رو بخونید ( حتما بخونید ) مطمئن باشید کمکتون میکنه ...
در مورد درسهای شیمی و فیزیک هم سعی کنید حتما کتاب رو بخونید و شکلهای کتاب رو بررسی کنید ...
اکثر سئوالات فیزیک و شیمی از فکر کنید ها و تصاویر درون کتاب میاد ...
امسال و پارسال و سالهای قبل سئوالاتی از ریاضی اومده که از متن کتاب بوده یا توی مثالها و تمرینات اومده ( تقریبا میشه گفت 70 درصد سئوالها از تمرینات و مثالهای کتاب هست ) ، مثلا امثال یک تابع داده بودن و نقاط پیوستگی شو می خواستن ، اگه کتاب دیفرانسیل رو نگاه می کردی توی متن کتاب بود ، یا مثلا یک سئوال در مورد استدلال اومده بود از متن کتاب جبر و احتمال ( یا هندسه )
برای اینکه اهمیت کتاب رو بهتر درک کنید ، سئوالات سالهای قبل رو با تمرینات و متن کتاب مقایسه کنید ...
مطمئن باشید کسی در کنکور موفق هست که روی کتابهاش مسلط باشه ...
موفق و پیروز باشید ...
هیچی کتاب درسی نمیشه و من پرسیدم میگن کتاب فروشی ها میارن
البته برای هرکی یه جوره . مثلا برای من تا از درسی تست نزنم خوب برام جا نمیوفته مطالب .
به قول سجاد فولادی کلا 32 تا کتابه که با یک برنامه ریزی میشه خوندشون ...
راست میگه والا .. من که یک برنامه دارم .. ولی هنوز تابستونم شروع نشده .. کارهای زیادی دارم ..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)