تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 1024 اولاول ... 162223242526272829303676126526 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه skhammari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

بچه ها من غیر از کتاب های پیش دانشگاهی پارسالم ، دیگه هیچ کتاب درسی ای از دوم وسوم ندارم !
    به خاطر همین تصمیم گرفتم دوم و سوم رو کلا فقط از روی کتابای کمکی بخونم . به نظر شما این کار درستیه ؟
    کتابای درسی رو جایی نمیفروشن ؟

2. این کاربر از skhammari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

نه. من که هروقت خواستم واسه هندسه بخونم، همیشه دفتر رو خوندم. بعد به نگاهی هم روی کتاب کردم. یه نگاه گذرا. اما در مورد چیزایی که توی دفتر نیس، حتما مطلب کتابشو خوندم.

تیکه ای که پررنگ کردم رو از حرفاتون نفهمیدم. اگه میشه واضحتر بگین.
    در مورد هندسه : بستگی داره دفتر شما ، چه طور دفتری باشه ( منظورتون همون جزوه ایه که تو کلاس نوشتید یا اینکه مطالب دیگه مثل خلاصه نویسی هاتون رو هم بهش اضافه کردید )
    منظور من این بود که در هر صورت باید تست بزنید. اما شما گفتید که کتاب و دفنر رو میخونید و این برای من جای سوال داره.
    در مورد زبان : در مورد زبان هم شما گفتید که لغت ها رو میخونید و بعدشم کتابو میخونید. یعنی شما تست نمیزنید ؟اگر تست هم میزنید ، چه کتابی ؟

4. 3 کاربر از shabgard10 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من هم مخالف نخوندن عمومی ها هستم.
    ببینید ، اگه الان ( توی تابستون نخونیم ) دو راه خواهیم داشت.
    1-از مهر تا اسفند بخونیم.
    با توجه به اینکه از مهم تا اسفند به اندزه ی کافی تست و مطلب حفظی برای پیش دانشگاهی داریم ، من فکر نمیکنم در این مدت به جز مرور درس های تابستان و خواندن درس های پیشدانشگاهی بشه کار دیگه کرد.
    2- بزاریم بعد از عید
    اینم به نظرم گزینه ی خوبی نیست . چون بعد از عید اینقدر استرس میاد سراغمون که نمیشه درس خوند .یعنی ارامش خاطرمون رو از دست میدیم.
    تازه اگر هم بتونیم درس بخونیم ، زمانی برای مرور نخواهیم داشت . اصولا بعد از عید فقط زمان مرور است نه مطالعه
    من درس های عمومی ( البته اگه بگم حفظی بهتره. چون همه ی عمومی ها حفظی نیستند) رو یک بار میخونم و حداقل 5-6 بار مرور میکنم.
    باور کنید چون از اول سال درس های اول دین و زندگی رو چندین بار خوندم ، الان تقریبا اون درس ها رو یادمه.
    کاملا موافقم با نظرتون. اضافه میکنم:
    1. اگرم فکر میکنین در طول سال میشه وقت پیدا کرد، به نظرم اون وقت بیشتر به استراحت گذرانده میشه. (مخصوصلا برای اونایی که کلاس میخوان برن)
    2. در این مورد هم اضافه کنم که به غیر از استرس، بالاخره باید وقت بیشتر واسه درسهای اختصاصی گذاشت و اگه بخوایم حفظی ها رو هم اون موقع تازه شروع کنیم، دیگه خیلی جالب میشه! چون خداییش برای بار اول خوندن و اونم مطالبی که توی این همه مدت فراموش شدن و اونم توی این مدت کم و استرس کار کسیه که نابغه باشه!

6. 3 کاربر از frnsh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

در مورد هندسه : بستگی داره دفتر شما ، چه طور دفتری باشه ( منظورتون همون جزوه ایه که تو کلاس نوشتید یا اینکه مطالب دیگه مثل خلاصه نویسی هاتون رو هم بهش اضافه کردید )
    منظور من این بود که در هر صورت باید تست بزنید. اما شما گفتید که کتاب و دفنر رو میخونید و این برای من جای سوال داره.
    در مورد زبان : در مورد زبان هم شما گفتید که لغت ها رو میخونید و بعدشم کتابو میخونید. یعنی شما تست نمیزنید ؟اگر تست هم میزنید ، چه کتابی ؟
    به نظر من که کسی تا نتونه مطالب رو کاملا برای خودش جا بندازه، تست هم نمیتونه بزنه. واسه همین فکر میکنم اصلا موقع خوندن درسها و مرورشون، اصلا نباید تست زد. هرچی درس رو بهتر بخونین، تست هم بهتر میزنید.
    البته در مورد درسهای اختصاصی و درکی، موقع خوندن، به نظرم باید تمرینهاشون رو هم حتما حل کرد.
    در کل میخوام بگم تست آخر کاره.

8. 4 کاربر از frnsh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بچه ها من غیر از کتاب های پیش دانشگاهی پارسالم ، دیگه هیچ کتاب درسی ای از دوم وسوم ندارم !
    به خاطر همین تصمیم گرفتم دوم و سوم رو کلا فقط از روی کتابای کمکی بخونم . به نظر شما این کار درستیه ؟
    من فکر نمیکنم کار اشتباهی باشه .
    چون منم که متاب درسی دارمن ، تقریبا بیشتر درس هام رو از روی کمک درسی ها میخونم.
    سعی کنتید کمک درسی های رو انتخاب کنید که متن درس رو در کتاب اورده باشه . مثل ادبیات سبز گاج یا دین و زندگی سبز گاج.

در مورد فروش کتاب های درسی هم فکر میکنم حتما باید چنین جایی باشه .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    گیلان _ رشت

پيش فرض

به نظر میاد شما خیلی روی کتاب هی درسی تکیه میکنید. البته بد نیست ها . ولی آخه خوندن کتاب هندسه برای کنکور چه کمکی میکنه . مگه سوال های هندسه از قضیه های کتاب مطرح میشن ؟ البته خارج از کتاب که نیست .ولی منظورم اینه که با خوندن کتاب نمیشه برای کنکور آماده شد. این طور نیست.
    در مورد روش خوندن زبان شما هم ، همین سوال رو دارم .
    خوندن ادبیات شما هم کاملا منطقیه.
    به شدت توصیه می کنم تمام کتابها رو یک دور بخونید ، من فقط کتابهای درسی رو خوندم و اصلا هم جزوه نداشتم ( واقعا میگم سال سوم و پیش اصلا جزوه نداشتم ، هیچ کلاسی هم نرفتم ) ، خیلیها تا الآن کتاب ریاضی شون رو نگاه نکردن ولی اگه یک دور متن کتاب رو دقیق بخونید و بعد تمریناتشون رو حل کنید ، می بینید که چقدر مفیده ، اگر کتابها رو کامل نخوندید باز میشه از کتابهای دیگه استفاده کرد ولی تمرینات کتاب رو سعی کنید حتما حل کنید و روشون مسلط بشید ...
    در مورد عمومیها و در مورد ادبیات هم حتما متن درسها رو بخونید ( حتما بخونید ) مطمئن باشید کمکتون میکنه ...
    در مورد درسهای شیمی و فیزیک هم سعی کنید حتما کتاب رو بخونید و شکلهای کتاب رو بررسی کنید ...
    اکثر سئوالات فیزیک و شیمی از فکر کنید ها و تصاویر درون کتاب میاد ...

امسال و پارسال و سالهای قبل سئوالاتی از ریاضی اومده که از متن کتاب بوده یا توی مثالها و تمرینات اومده ( تقریبا میشه گفت 70 درصد سئوالها از تمرینات و مثالهای کتاب هست ) ، مثلا امثال یک تابع داده بودن و نقاط پیوستگی شو می خواستن ، اگه کتاب دیفرانسیل رو نگاه می کردی توی متن کتاب بود ، یا مثلا یک سئوال در مورد استدلال اومده بود از متن کتاب جبر و احتمال ( یا هندسه )

برای اینکه اهمیت کتاب رو بهتر درک کنید ، سئوالات سالهای قبل رو با تمرینات و متن کتاب مقایسه کنید ...

مطمئن باشید کسی در کنکور موفق هست که روی کتابهاش مسلط باشه ...

موفق و پیروز باشید ...

11. 5 کاربر از Mahmood_N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    گیلان _ رشت

پيش فرض

به نظر میاد شما خیلی روی کتاب هی درسی تکیه میکنید. البته بد نیست ها . ولی آخه خوندن کتاب هندسه برای کنکور چه کمکی میکنه . مگه سوال های هندسه از قضیه های کتاب مطرح میشن ؟ البته خارج از کتاب که نیست .ولی منظورم اینه که با خوندن کتاب نمیشه برای کنکور آماده شد. این طور نیست.
    در مورد روش خوندن زبان شما هم ، همین سوال رو دارم .
    خوندن ادبیات شما هم کاملا منطقیه.
    به شدت توصیه می کنم تمام کتابها رو یک دور بخونید ، من فقط کتابهای درسی رو خوندم و اصلا هم جزوه نداشتم ( واقعا میگم سال سوم و پیش اصلا جزوه نداشتم ، هیچ کلاسی هم نرفتم ) ، خیلیها تا الآن کتاب ریاضی شون رو نگاه نکردن ولی اگه یک دور متن کتاب رو دقیق بخونید و بعد تمریناتشون رو حل کنید ، می بینید که چقدر مفیده ، اگر کتابها رو کامل نخوندید باز میشه از کتابهای دیگه استفاده کرد ولی تمرینات کتاب رو سعی کنید حتما حل کنید و روشون مسلط بشید ...
    در مورد عمومیها و در مورد ادبیات هم حتما متن درسها رو بخونید ( حتما بخونید ) مطمئن باشید کمکتون میکنه ...
    در مورد درسهای شیمی و فیزیک هم سعی کنید حتما کتاب رو بخونید و شکلهای کتاب رو بررسی کنید ...
    اکثر سئوالات فیزیک و شیمی از فکر کنید ها و تصاویر درون کتاب میاد ...

امسال و پارسال و سالهای قبل سئوالاتی از ریاضی اومده که از متن کتاب بوده یا توی مثالها و تمرینات اومده ( تقریبا میشه گفت 70 درصد سئوالها از تمرینات و مثالهای کتاب هست ) ، مثلا امثال یک تابع داده بودن و نقاط پیوستگی شو می خواستن ، اگه کتاب دیفرانسیل رو نگاه می کردی توی متن کتاب بود ، یا مثلا یک سئوال در مورد استدلال اومده بود از متن کتاب جبر و احتمال ( یا هندسه )

برای اینکه اهمیت کتاب رو بهتر درک کنید ، سئوالات سالهای قبل رو با تمرینات و متن کتاب مقایسه کنید ...

مطمئن باشید کسی در کنکور موفق هست که روی کتابهاش مسلط باشه ...

موفق و پیروز باشید ...

13. 3 کاربر از Mahmood_N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dirty_coat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    on the island

پيش فرض

هیچی کتاب درسی نمیشه و من پرسیدم میگن کتاب فروشی ها میارن

15. 3 کاربر از dirty_coat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه skhammari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

به نظر من که کسی تا نتونه مطالب رو کاملا برای خودش جا بندازه، تست هم نمیتونه بزنه. واسه همین فکر میکنم اصلا موقع خوندن درسها و مرورشون، اصلا نباید تست زد. هرچی درس رو بهتر بخونین، تست هم بهتر میزنید.
    البته در مورد درسهای اختصاصی و درکی، موقع خوندن، به نظرم باید تمرینهاشون رو هم حتما حل کرد.
    در کل میخوام بگم تست آخر کاره.
    البته برای هرکی یه جوره . مثلا برای من تا از درسی تست نزنم خوب برام جا نمیوفته مطالب .

17. 2 کاربر از skhammari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

به قول سجاد فولادی کلا 32 تا کتابه که با یک برنامه ریزی میشه خوندشون ...
    راست میگه والا .. من که یک برنامه دارم .. ولی هنوز تابستونم شروع نشده .. کارهای زیادی دارم ..

19. 2 کاربر از Benygh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •