پدرام جون اون تنظیماتی که گفتی رو چرا من تو بازی پیدا نمیکنم ؟؟؟ اپشن اصلا نیست![]()
پدرام جون اون تنظیماتی که گفتی رو چرا من تو بازی پیدا نمیکنم ؟؟؟ اپشن اصلا نیست![]()
آقا اينجا كسي آنلاين نبود ؟! در ضمن اگه كسي طرحي تو نت پيدا كرد بذاره اينجا بچه ها تو بازي طراحي كنن !
WoW
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
واقعا اين بازي بي نظيره !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by resident_evil; 29-10-2009 at 14:21.
هركي اينو طراحي كنه جاييزه داره پيش من ! اونم يه Audi R8 زير قيمت ! : دي
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها یه چیز باحال، تو بعضی از ماشینا وقتی موتور رو تعویض می کنید، نمایشگر داخل کاکپیت دور موتور رو با خطا نشون می ده!!! جل الخالق!!
خوب وقتی یک بازی عنوان :
بزرگترین بازی شبیه سازی racing در طول تاریخ
رو یدک میکشه
انتظاری غیر از این نمیره
امشب Lamborghini Reventon رو گرفتم يعني باهاش مسابقه دادم واقعا فوق العادس اين ماشين ! داخلش خيلي زيبا بود ! اون نمايشگر سرعت و ايناش مثل هواپيما بود ! هندلينگ فوق العاده شتاب عالي ! بسيار لذت بخش بود !
اقا یکی مارو راهنمایی کنه ؟؟؟پدرام جون اون تنظیماتی که گفتی رو چرا من تو بازی پیدا نمیکنم ؟؟؟ اپشن اصلا نیست![]()
سلام:
forza motorsport 3-my profile-multiscreen![]()
خب بعد از 1 ساعت و 8 دقيقه و 50 ثانيه مسابقه ي نفس گير اومديم اينجا يه نفسي بكشيم دهنم صاف شد ! فكر كردن به اين موضوع كه نكنه دوم بشم كشت منو ولي خب يه BMW كلاس R3 و Ferrari FFX داد بهم ! بسي لذت بخش بود ! با اينكه خيلي خسته شديم : دي ! در ضمن از لول 34 هم پريديم 35 يوهو : دي ! ماشينم البته داغون شد بنده ي خدا ! يه بار هم به تعميرگاه مراجعه كرديم : دي ! در كل درود بر بچه هاي با استعداد Turn 10 !
سلام:
یه سوال ؟
چه طوری میشه فهمید که چند تا مسابقه رفتیم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)