نه به دقت انجام بده یه سیم که کلا باید قطع بشه اون یکی سیم هم با سیم لخت کن لختش کن و یا با کبریتی فتدکی چیزی لختش کن اینجوری بهتره
فقط بعد کار با چسب برق اون سیم لخت و قطع شده رو وصل بکن
نه به دقت انجام بده یه سیم که کلا باید قطع بشه اون یکی سیم هم با سیم لخت کن لختش کن و یا با کبریتی فتدکی چیزی لختش کن اینجوری بهتره
فقط بعد کار با چسب برق اون سیم لخت و قطع شده رو وصل بکن
برای من موقع اجرای فیفا 12 مشکل زیر پیش اومده.میخواستم بیینم من اگه فقط LT+ 1.9 بریزم کافیه ؟ کار ه دیگه نباید بکنم ؟ همه چی درست میشه دیگه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دستگاه رفت تو باقالیادیگه درش باز نمی شه
![]()
کیت جدید تیم xecuter برای ریست گلیچ طراحی جدید افزایش سرعت بوت شدن xell از 2-3 دقیقه به 5 ثانیه . پشتیبانی از تمامی مادربوردها حتی فالکون.
از 9/30 دوروز دیگه یه تعدادی عرضه میشه به قیمت 25دلار
فکر کنم برای jtag مشکل کیت سخت افزاری نباشه فقط باید منتظر ریبوتری باشیم که بتونه همه امکانات معمولی کنسول رو در اختیار بذاره... فعلا باید صبور بود
سلام دوستان.
من امروز اومدم فيفا 12 رو نصب كنم وقتي 100 درصد شد يه پيغامي اومد كه نميدونم بيا آپديت كن ... من جواب مثبت رو زدم و شروع كرد اما وقتي به نصف رسيد گفتش آپديت مشكل خورد و دوباره ديسك رو وارد كن ... خلاصه ديگه هرچي امتحان كردم نشد كه نشد با ديسك هاي مختلف.
بعد وقتي حتي هارد و ديسك رو هم دراوزدم باز همون صفحه ي مشكي آپديت اومد و نتونستم ديگه حتي داشبورد رو ببينم !
الان دستگاه من چش شده؟! 3 چراغه نشده ها ... ولي ديگه رو داشابرد نمياد. من بادي چي كار كنم الان؟! بدمش اين آپديت جديد رو نصب كنن درست ميشه؟ واسه من اون آپديتي بود كه نياز به خراش دادن نداشت.
ممنون
تعدادی از دوستان هم به این مشکل برخوردن آپدیت از دیسک های بازی جدید از bodycount به اینطرف همه گویا مشکل دارن و نصفه نیمه میمونن شما باید دوباره lt بریزین و با فلش آپدیت کنید.. اینجا (چند صفحه آخر)
بیشتر کمک خواهد کردکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
ورژن داشبورد من 13599وال تی پلاس 1.91
بازی کال آو 6و بلک آپس رو اجرا نمیکنه.
موقع وارد شدن به بازی میزنه disc unsupport
راهی واسه درست کردنش نیست؟
ممنون از توضيحت دوست عزيز.
يه سوال ديگه : اينكه بعد از اون آپديتي كه باهاش كرايسيس 2 رو بازي كرديم آپديت جديدي هم اومده ؟! اگه انجام بديم ديگه بازي هايي كه ميان رو ميشه به راحتي اجرا كرد يا بازي هايي كه هست رو؟! مثل همين درايور جديد؟
ممنون.
فکر کنم بخاطر اینکه بازیا ap2.5 هستن باید دوباره متناسب با lt1.91 پچ بشن . آموزش در بازی سنتر دیدم در این انجمن نمیدونم باشه یا نه !!!ولی تو تاپیک سئوالات عمومی 360 مطرح کنی حتما بچه های همین انجمن راهنماییت میکنن.
ap2.5
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدقابلی نداشت فکر کنم آپدیت تو بازی کرایسیس 13146 هست برای انجام بازی های جدید از bodycount باینطرف باید به 13599 آپدیت باشید و lt1.91 داشته باشی. برای driver و GOW3 چون این بازیها قفل XGD3 دارن باید LT2 داشته باشی که گفته شده اوایل اکتبر ریلیز میشه ( خداداند!)
این پست پاک بشه...............
Last edited by Leon-117; 28-09-2011 at 18:10.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)