سلام دوستان
هر گونه سوالی راجع به داستان بازی (چه این نسخه چه نسخه قبلی داشتید) میتونید بپرسید من کاملا داستانش رو میدونم
فقط اگر سوال پرسیدید از طریق پیام هم بهم خبر بدید اگر سوالتون رو ندیدم
موفق باشید!
سلام دوستان
هر گونه سوالی راجع به داستان بازی (چه این نسخه چه نسخه قبلی داشتید) میتونید بپرسید من کاملا داستانش رو میدونم
فقط اگر سوال پرسیدید از طریق پیام هم بهم خبر بدید اگر سوالتون رو ندیدم
موفق باشید!
دمت گرم. من اولش فکر میکردم باید با کلیک ماوس اسلحه رو در بیاره! واسه همین زود شلیک میکرد و تیر به زمین میخورد و و تیر بعدی رو اون یارو شلیک میکرد و من میباختم!
دوستان تو یکی از مرحله ها یه زن رو نجات میدیم.اون کی بود؟ارزش نجات دادنشو داشت؟همونی که یه دوست پسر گنده داشت.![]()
Marisa منظورته؟ خوب این که تا آخر بازی بود ! همسر Juarez و بعد میشه همسر Thomas و مادر Billy در شماره یک بازی. اون سرخ پوسته Running River رئیس قبیله آپاچی ها در حقیقت همان Calm Water سرخ پوست پیری بود که در شماره قبل بازی به Billy میگه بره روی کوه پر عقاب بیاره و خرگوش شکار کنه.
کمک؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وقتی please wait میده حذف میشه!!!!!!!!!!
خیلی زیبا بود این بازی ...
واضح تر توضیح بده.
بازی رو کامل نصب کردم.
رفتم داخل بازی
لودینگ اول رد میشه .
بعدش یه فیلم نشون میده. که اگه بخوای نگاه کنی بعداز 10ثانیه حذف میشه.
اگه بخوای رد کنی please wait میده و بعدش حذف میشه!!!!!!!!
Last edited by ebir; 13-07-2009 at 18:35.
آقا این بازی رو تو 2 روز زدم تمومش کردم
چه حیف شد از آخر ویلیام مردش! اه! عصاب واسم نموند /// ... یه مقدار آخرش عجیب قریب تموم شد میشد بهتر هم تموم بشه نه ؟
داداش sp واسه همین وقتاست که داستان لو نره.آقا این بازی رو تو 2 روز زدم تمومش کردم
چه حیف شد از آخر ویلیام مردش! اه! عصاب واسم نموند /// ... یه مقدار آخرش عجیب قریب تموم شد میشد بهتر هم تموم بشه نه ؟
داستان باید با نسخه ی اول جور در می امد.اینجوری برسی کنیم بهترین پایان بود چون
محتوای مخفی: call of juarez
در این صورت این بهترین پایان بود.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)