تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 120 اولاول ... 162223242526272829303676 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 1198

نام تاپيک: کلوپ HTC Touch ViVA

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام دوستان، من دیروز این گوشی رو تو دست دوستم دیدم و خوشم اومد!

کلا عاشق هرچی گوشی تاچ هست، هستم! مخصوصا اونایی که خودشون یه کیبورد فیزیکی هم دارن

خواستم لطف کنین یه عکس از کیبورد این بزارین! کیبورد اسکیرین منظورم چون این که کیبورد جدا نداره، میخوام ببینم سایز حروف چقدر هست.

شما مثلا دارین راه میرین میتونین راحت تایپ کنین؟ Landscape هم میشه کیبرودش؟

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام دوستان، من دیروز این گوشی رو تو دست دوستم دیدم و خوشم اومد!

کلا عاشق هرچی گوشی تاچ هست، هستم! مخصوصا اونایی که خودشون یه کیبورد فیزیکی هم دارن

خواستم لطف کنین یه عکس از کیبورد این بزارین! کیبورد اسکیرین منظورم چون این که کیبورد جدا نداره، میخوام ببینم سایز حروف چقدر هست.

شما مثلا دارین راه میرین میتونین راحت تایپ کنین؟ Landscape هم میشه کیبرودش؟

سلام.
    سلام کیبوردهای ویندوز موبایل دارای سایز های مختلفی هستن که شما با توجه به نیازت میتونی نصب کنی تا سایز کل صفحه( ّ فول اسکرین).ضمنا" حالت Landscape رو هم کثرا" ساپورت میکنن ولی نه همشون.

3. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام.
    سلام کیبوردهای ویندوز موبایل دارای سایز های مختلفی هستن که شما با توجه به نیازت میتونی نصب کنی تا سایز کل صفحه( ّ فول اسکرین).ضمنا" حالت Landscape رو هم کثرا" ساپورت میکنن ولی نه همشون.
    من این رو میدونم، خودم با چند تا ppc کار کردم، اما با این حال دوست داشتم عکسش رو ببینم.

درخواست عکس کردم، نه یک توضیح کلی...

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

من این رو میدونم، خودم با چند تا ppc کار کردم، اما با این حال دوست داشتم عکسش رو ببینم.

درخواست عکس کردم، نه یک توضیح کلی...

سلام.

شما بفرمایید کدوم کیبرد رو میخواهید ببینید من براتون عکسش رو میزارم.حتی اگر نداشته باشم نصب میکنم و اسکرین شاتش رو میزارم.شما کلی گفتید میخواهید عکسش رو ببینید اما یکی دو تا کیبرد نیست که واسه همین من بصورت کلی گفتم تا سایز فول اسکرین کیبرد هست.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام.

شما بفرمایید کدوم کیبرد رو میخواهید ببینید من براتون عکسش رو میزارم.حتی اگر نداشته باشم نصب میکنم و اسکرین شاتش رو میزارم.شما کلی گفتید میخواهید عکسش رو ببینید اما یکی دو تا کیبرد نیست که واسه همین من بصورت کلی گفتم تا سایز فول اسکرین کیبرد هست.
    منظورتون با نصب نرم افزار هایی هست که شکل و شمایل خاصی به گوشی میدن؟ مثل نرم افزار های Resco ؟

نه زیاد برام فرق نمیکنه، الان خودتون چی رو گوشیتون هست؟ احتمالا با اون راحتین دیگه، همون رو میخوام ببینم.

امروز دیدم ویترین یه مغازه زده، viva ارزون ترین تاچ دنیا! امیدوارم خز نشه!

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

سلام.
    مورد جی پی اس , بله شما میتونید برنامه GPS Garmin رو نصب کنید و تمام امکاناتش رو داشته باشید البته بدون کانکشن که کار نمیکنه باید به ماهواره ها کنکت بشید که بدون هزینه هست و گوشی های دارای چیپست جی پی اس امکان اتصال به ماهواره هارو دارن.
    از نحوه استفاده از GPS اون آموزشی چیزی داری؟خیلی برام جالبه بدونم چطوری GPS اینها کار مکنه چون من با GPS های GARMIN کار کردم خیلی راحت و بدون دردسر بوده و میخوام روی این گوشی هم ببینم به همون دقت و با همون امکانات هست یا نه
    ممنون

می خوای اول کهنه بشه بعد هدیه بدیش؟
    اگه من جای اون شخص هدیه گیرنده بودم تا الان دلم آب شده بود.
    اون رو دادم به طرف

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

منظورتون با نصب نرم افزار هایی هست که شکل و شمایل خاصی به گوشی میدن؟ مثل نرم افزار های Resco ؟

نه زیاد برام فرق نمیکنه، الان خودتون چی رو گوشیتون هست؟ احتمالا با اون راحتین دیگه، همون رو میخوام ببینم.

امروز دیدم ویترین یه مغازه زده، viva ارزون ترین تاچ دنیا! امیدوارم خز نشه!
    spb بهترین کیبرده که من دیدم... هرجا سرچ بزنی هم پیدا میشه...در مت خز ورد خز شدن هم خیالت راحت.... نمیشه... ویندوز موبایله ناسلامتی... کسی که استفاده ای از ویندوز موبایل نداره با همین پول میره یه سیمبین میخره با امکانات بیشتر

داره خودمونی میشه Behroux's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

spb بهترین کیبرده که من دیدم... هرجا سرچ بزنی هم پیدا میشه...در مت خز ورد خز شدن هم خیالت راحت.... نمیشه... ویندوز موبایله ناسلامتی... کسی که استفاده ای از ویندوز موبایل نداره با همین پول میره یه سیمبین میخره با امکانات بیشتر
    سلام. دقیقاً منظورتون از این جمله چیه؟ شما چه استفاده‌ای از ویندور موبایل می‌کنید که تو سیمبین به اون دسترسی ندارید. آخه من می‌خوام این گوشیو بخرم و چون تا حالا ویندوز موبایل نداشتم کمی تردید دارم.

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

سلام. دقیقاً منظورتون از این جمله چیه؟ شما چه استفاده‌ای از ویندور موبایل می‌کنید که تو سیمبین به اون دسترسی ندارید. آخه من می‌خوام این گوشیو بخرم و چون تا حالا ویندوز موبایل نداشتم کمی تردید دارم.
    عزیزم من واسه زبان به یه دیکشنری کامل و سخنگو نیاز دارم چون استفاده ی حرفه ای دارم ازش و فلش کارت... دیگه اینکه یه ماشین حساب مهندسی و تا حدی هم آفیس رو نیاز دارم... که البته تمام اینها نسخه سیمبین داره ولی با کمی کارآیی کمتر... و یک سری کارهای دیگه... شما اگه استفاده ی خاصی مد نظرت نیست که مجبور به استفاده از ویندوز موبایلت کنه پاکت نخر... با همین پول یا کمتر میتونی یه گوشی با صفحه بهتر صدای بهتر و سرعت بهتر بخری... دیکشنری هم برای سیمبین زیاده ولی من استفادم متفاوت بود...کمکی خواستی در خدمتم

11. این کاربر از Amin.M.1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

ویندوز خیلی وسیعتر و گسترده تر از سیمبین هست و از نظر برنامه هاش خیلی حرفه ای تره سیمبین در مقایسه با ویندوز یه سیستم عامل ابتدایی به حساب میاد

منم اولین تجربه ویندوز رو با viva شروع کردم و کاملا راضی ام

13. این کاربر از sAeEd_kHaAn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •