مدل b8000 سامسونگ فول led نیست ؟؟ مثل همون b7000 کناره هاش led داره ؟؟
مدل b8000 سامسونگ فول led نیست ؟؟ مثل همون b7000 کناره هاش led داره ؟؟
دوست عزیز هیچکدوم از این پنلها ، پنل بدی نیستن ولی بالاخره هر کدوم معایب و محاسنی دارن . شما باید به نیاز و سلیقتون نگاه کنید . مثلا یکی ممکنه فوتبال زیاد نگاه میکنه و مشکل رسپانس تایم براش مهمه یکی هم اصلا به فوتبال علاقه نداره . یا اینکه برای بعضی دکور اولین الویت هستش و به نظر من این تفاوت هاست که شرکت های مختلف را وادار ساخت hdtv های متنوع میکنه.
سامسونگ پنل خوبیه ولی led های اون فقط در کناره های پنل چیده شده و در وسط پنل لامپهای led وجود نداره . به همین خاطر اولا روشنایی تصویر در همه جای اون یکسان نیست ثانیا برای روشن شدن وسط پنل لامپهای led در کناره ها فشار زیادی را متحمل میشوند این باعث میشه پس از مدتی معین 'گرمای پنل از حالت استاندارد زیاد باشه .
8000 مثل 7000 و 6000 edge led هست. 8500 كه فكر نميكنم هنوز امده باشه local dimming يا به قول شما فول ال اي ديه.
سلام آقا مهدی، مرسی از این که اطلاعاتت رو در اختیار من و سایر دوستان قرار می دی.
من در جایی دیدم که شما در خصوص LH90 نوشته بودید که :
ممکنه یه مقایسه هم بین ال سی دی B690 و LH90 داشته باشی؟ آیا این درسته که LH90 رو بین B690 و G10 قرار بدیم؟کیفیت تصویرش از مدل B7000 و B8000 و X450 سونی بهتر هست نسبت به مدل A850 و A950 سامسونگ هم بازتولید مشکی عمیقتری داره
امروز دوباره رفتم به نمایندگی های سامسونگ و سونی سر زدم بنا به گفته شما و اونچه توی سایر تاپیک ها دستم اومده متوجه شدم که led های سامسونگ ارزش این قیمت اضافی شون رو ندارن و نه تنها کیفیت بهتری از lcd ندارن بلکه تا حدودی ضعیف تر هم هستند، شاید درخشندگی رنگ سفید اونا از دور قشنگتر به نظر میاد ولی از نزدیک تصویر lcd واضح تر بود از ال جی هم خیلی تعریف ندیدم ولی حالا به این دو گزینه اطمینان دارم و می خوام یکی از اینارو انتخاب کنم (هر دو قیمتی بین 2 تا 2.300 دارن ) لطفا اگه کسی میدونه راهنماییم کنه:
Samsung LN46B690
SONY BRAVIA KLV 46V550
بنده مي خوام يك تلويزيون پلاسما يا ال سي دي تا 1.2 ميليون بخرم زياد هم در اين مورد اطلاعات ندارم
نظرم هم روي برند خاصي نيست ولي ميخوام اين مشخصاتو داشته باشه:
2 ميلي ثانيه يا كمتر
full hd باشه
32 يا 37 يا 40 باشه
جاموندگي تصوير نداشته باشه
عمرش زياد باشه
ترجيها سامسونگ يا سوني يا الجي يا پاناسونيك باشه
كيفيتش چه در sd يا hd خوب باشه (خيلي خيلي مهم)
امكانات جانبي هم داشته باشه(خيلي ضروري نيست)
از دوستان ممنون ميشم كمك كنند
یکی از آشناها همین امروز s10 پاناسونیک 50 اینچ گرفت 1.800 انتخاب خوبی بوده یا انتخاب بهتری هم توی این قیمت وجود داره ؟؟
بله دوست عزیز میشه به عنوان یه آلترناتیو بین این دوتا مدل قرارش داد.
سلام دوستان
من دیگه دارم دیوانه میشم.
بین b690 32 و lh700 37 وlh500 37کدوم رو پیشنهاد میکنین؟.من بیشتر تلویزیوم جفنگ ایران رو میبینم.فاصلم از تلویزیون بیشتر از 5 متر نمیشه. به علت محدودیت بودجه باید زیر یک میلیون باشه.اونجور که خودم گشتم این سه تا از همه بهتر بودن.(lh 700 خوبه یا lh500).اگه پیشنهاد دیگه هم دارید بگید.
راستی b650 و b690 سی و هفت اینچ ندارن؟
در آخر هم اگه بخوام b690 32 بخرم به نظرتون led 32"b6000 بهتر نیست؟
با تشکر.
Last edited by P.1052; 28-03-2010 at 11:30.
دوست عزیز سلام
خدا به دور چرا دیوونه بشی؟؟؟
دوست خوبم من هم دقیقا مشکل شما رو داشتم یعنی یک تلویزیون خوب برای تصاویر معمولی با قیمت زیر یک میلیون میخواستم. بین گزینه های مختلف با توجه به قیمت و سایز و امکانات 37lh500 رو انتخاب کردم . اما روزی که برای خریدنش رفتم یکی از دوستانم هم اونجا بود که میخواست پلاسما 42pq10 رو برای پسرخالش بخرد. بعد از یک ساعتی صحبت و بررسی تصویر هر دو تلویزیون که البته پلاسما سایز 50 روشن بود و با ذکر این نکته که دوستم خودش هم همین مدل رو داشت و واقعا از تصویرش راضی بود من هم 42pq10 را به قیمت 850 خریدم و الان یک هفته ای هست که وصلش کردم و واقعا کیفیت تصویر خوبی داره و کاملا از خریدم راضی هستم.
البته مساله ای که باید ذکر کنم اینه که این تلویزیون 4 تا ورودی بیشتر نداره یک عدد ورودی کامپوننت. یک عدد ورودی hdmi. یک عدد ورودی av. و یک ورودی آنتن معمولی. که من فقط ریسیور رو به ورودی av وصل کردم و اگر سینمای خانگی هم بخرم به کامپوننت وصل میکنیم و hdmi هم میمونه برای کنسول بازی یا چیز دیگه. البته میشه به کامپوتر وصلش کرد به جای مانیتور و usb هم میخوره که فقط برای تعمیرات استفاده میشه.
در کل تلویزون خوبی هست ولی اگه بخای ورودی های بیشتری داشته باشی و البته بیشتر هزینه کنی 42pq70 هست که تنها پلاسمای بلوتوس دار هست و دکور خیلی شیکی هم داره و اونجایی که من خریدم و البته نمایندگی ال جی بو 1100 قیمت زده بود و من به خاطر 250 اختلاف 42pq10 رو برداشتم.
و یک مطلب دیگه اینکه زیاد وسواس به خرج نده چون برای دیدن تصاویر عادی تفاوت زیادی بین مدل های مختلف نیست. و یک روز که بگذره تصویر کاملا برات عادی میشه. البته یک مدلی بخر که 100 هرتز به بالا باشه و برای دیدن فوتبال یا فیلم های اکشن جاموندگی تصویر نداشته باشه که pq10 و lh500 هر دوتا شون هستند.
ببخشید که پر حرفی کردم. امیدوارم خرید خوبی داشته باشی.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)