تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 48 اولاول ... 1622232425262728293036 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 475

نام تاپيک: معرفی گوشی LG GC900 Viewty Smart با اینترفیس اس کلاس و دوربین 8 مگاپیکسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    شهر باران.رشت

پيش فرض

بنده جواب سوالت رو نمیدونم ولی اطمینان داشته باش که تو جاواها برنامه خوری ارنا و ویوتی اسمارت از جت بهتره!!!
    با اینکه جت محدودیت حجم نداره!!!

داره خودمونی میشه .::Farshad::.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    بنا به دلایل نامعلوم؛ به خوابگاه پسران تبدیل گردید !!!

6

درود

کسی اینو نداره؟
    .یکی جواب بده لطفا
    برنامه ها مثه نقشه تهران و دیکشنری زیر 3 مگ هست؟ اجراشون می کنه؟ کوچیک نمیشن اخه صفحه این 3 اینچه...
    در کل بهتره معیار های خریدت رو بگی اما
    این گوشی رو یک نفر داشته که زیاد به فروم سر نمیزنه؛ من رنوار دارم که تا حدودی مشابه هست؛ واسه همین جسارت میکنم و جواب میدم ؛

به قسمت برنامه های رنوار که بری؛ یه برنامه خوب واسه GPS هست ؛برنامه حجم کمی داره و نقشه ها رو باید در مموری کارت کپی کنی؛ پس از این نظر هیچ گونه مشکلی با حجم نداره (و ما رنواری ها که راضی هستیم ) - دیکشنری هم بگردی ؛ پیدا میکنی. رنوار هم صفحه اش 3 اینچه و من رو راضی کرده و مشکلی نیست، هر چند صفحه های بزرگتر هم هست که دلفریبی هم میکنند بستگی به خودت داره.

پیروز و سربلند باشید
    Last edited by .::Farshad::.; 24-01-2010 at 19:44.

3. 2 کاربر از .::Farshad::. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hamed999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

آقا یه سوال
    رو این گوشی میشه بدون convert فیلم های divx رو دید ؟ یعنی این مثل آرنا نیست ؟ اگه اینم اینجو ریه احتمال داره با آپدیت این موضوع divx حل بشه چون من با تمام عیب های این گوشی میتونم کنار بیام الا این پخش divx اون که نا امید کرده همه رو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

مرسی اقا فرشاد
    من یه گوشی تاچ با دوربین 5حداقل میخوام نازک و قشنگ که برنامه و بازی هم روش نصب بشه.n73 دارم که از اولش بیچارم کرد از بس کند بود.یه برنامه که روش میریزم اینقد میگه مموری ندارم و همه چیش از کار میفته !که پاکش میکنم...واسه همین دور سیستم عاملو خط کشیدم.اچ تی سی ها هم بی ریختن.... فک کنم با این ملاکا همین گوشی خوبه.نه؟ رنوا و ارنا هم خوبن اما این خوشگل تره!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

در خوشگلی این گوشی شکی نیست ، منتها ، دوربین آرنا و رنوار از ویوتی اسمارت ، از لحاظ کیفیت بهتره ، از لحاظ پیکسل با رنوار برابره و از لحاظ امکانات هم از آرنا فکر کنم پیشرفته تر باشه ولی خیلی نویز داره تصاویرش.
    در مورد Divx هم اینطور که من تو نظرات افراد تو سایت gsmarena خوندم همچنان مشکل آرنا رو داره و نمی دونم با فیرمویر جدید درست میشه یا نه. در کل ساپورت رنوار از فایل های Divx از آرنا و ویوتی اسمارت فکر کنم بهتره.

7. 2 کاربر از SI-SA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت

13

درود

اول از همه باید دو تا نکته رو بگم :
    1. همونطور که میدونید، من رنوار دارم. اما چون فقط یه نفر تو اینجا این گوشی رو داره که اونم فوق العاده کم فعالیته؛ در مقام پاسخ گویی به دوستان بر اومدم.
    2. همیشه نهایت تلاشم رو میکنم تا از چیزایی که مطئنم حرف بزنم تا شرمنده هیچ دوستی در انتخابش نشم.

آقا یه سوال
    رو این گوشی میشه بدون convert فیلم های divx رو دید ؟ یعنی این مثل آرنا نیست ؟ اگه اینم اینجو ریه احتمال داره با آپدیت این موضوع divx حل بشه چون من با تمام عیب های این گوشی میتونم کنار بیام الا این پخش divx اون که نا امید کرده همه رو
    والله من میتونم در مورد رنوار نظر بدم که مشکلی نداره تو این زمینه؛ ولی از مشکل ویوتی اسمارت و آرنا بی خبرم

مرسی اقا فرشاد
    من یه گوشی تاچ با دوربین 5حداقل میخوام نازک و قشنگ که برنامه و بازی هم روش نصب بشه.n73 دارم که از اولش بیچارم کرد از بس کند بود.یه برنامه که روش میریزم اینقد میگه مموری ندارم و همه چیش از کار میفته !که پاکش میکنم...واسه همین دور سیستم عاملو خط کشیدم.اچ تی سی ها هم بی ریختن.... فک کنم با این ملاکا همین گوشی خوبه.نه؟ رنوا و ارنا هم خوبن اما این خوشگل تره!
    اول از همه درسته من فن بوی الجی هستم اما یه نگاه هم به جت سامسونگ بنداز.
    منم قبل از خرید رنوار، N73 داشتم ، ولی از سیمبین خوشم نمیاد و دنبال گوشی تاچ بودم.
    کلا جاوا که آنچنان برنامه خوری ای نداره. بستگی به نیاز های خودتون داره.
    دوربین آرنا از 5 های خوب هست و ویوتی اسمارت هم در بین 8 مگاپیکسلی ها اینطور که گفته میشه، تصاویرش با نویز همراه هست. اما فک میکنم که هر دو راضی کننده باشند.
    هم ویوتی اسمارت و هم آرنا صفحه نمایش های خوبی دارند.
    در مورد ظاهر هم که یه چیز شخصی هست و نمیشه نظر داد اما با توجه به دختر بودن شما که به خوشگلی و جذابیت گوشی اهمیت زیادی میدید ؛ میشه گفت اگر دور رنوار رو خط بکشید بهتره، چرا که ویوتی اسمارت و آرنا یه برگ برنده تو زمینه جذابیت دارند؛ اونم اینترفیس شون هست.
    پس میون این هایی که گفتید؛ هر دو گوشی های خوبی اند اما این شما هستید که باید با توجه به تفاوت های میون ویوتی اسمارت و آرنا، نظر شخصیتون (در مورد ظاهر) و بودجه و انتظاراتتون؛ یکی رو انتخاب کنید.

پیروز و سربلند باشید

9. این کاربر از .::Farshad::. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

از کجا شما فهمیدی من دخترم؟!!!
    راستش همین الان از علا الدین اومدم.... ویوتی اسمارت و کوکی رو باش کار کردم.از این سه بعدی اسمارت اصصصصصصلا خوشم نیومد. بعد رفتم سامسونگ با جت خیلی حال کردم.صفحه نمایش و رنگ هاش و فیلم برداریشم عاااالی بود!.. البته تاچ اسمارت فوق العاده و بدون خطا و خیلی سریع بود اما جت این جوری نبود حتی هنگ میکرد! خلاصه رفتم از بین الجی ها انتخاب کنم ولی از جت خوشم اومد!!!

11. این کاربر از pantheia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه eman_releeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    2NYA

پيش فرض

سلام بچه ها میشه لطف کنید و قیمت جدید ویوتی اسمارتو بزارید.

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

بجه ها من یه دونه از این اسباب بازی ها خریدم، نمی دونم چی هستش، فقط بچه ها صداش میکنن: ویوتی اسمارت! دیدم این تاپیک هم نامشه، گفتم شاید خوب باشه بگم!

قیمت: 368 چوق با گارانتی کامتل!

پی نوشت: توصیه میکنم اصلا سراغ جت نرید، باور کنید تاچش از استار بدتره!!! امروز دوباره باهاش کار کردم به هوای اینکه آدم شده باشه، اصلا انگار نه انگار! همون مثل قبول کلوخ هم هست، مخصوصا تو قسمت مکعب، پدر در میاره....
    Last edited by Michael Ropy; 07-02-2010 at 19:09.

14. 3 کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت

پيش فرض

درود

ای خائن جرات داری کل بنداز !!!

عزیز مبارکت باشه؛ یه ریویو توووووپ از همه چیزش (برای جلوگیری از فرافکنی منحرفین : همه ی قسمت هاش) بنویس

به پای هم پیر شید

16. این کاربر از .::Farshad::. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •