تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 100 اولاول ... 162223242526272829303676 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 994

نام تاپيک: مباحث در مورد خرید شارژ همراه اول

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

شما ارور تون رو بگید تا من روش نوینشو بگم ! واسه هر ارور یه روشی دارم ! اگه به همه بگم که دیگه روش نوین نیست ! می تونم پیغام خصوصی بدم !
    دوست من وقتی مرتبا با پیغام خطا مواجه میشیم یا با کندی شدید سایت مواجه هستیم یا مرحله آخر خرید طول میکشه و نهایتا نال میده؟ روش مقابله با اینها چیست؟ ممنون میشم توی پی ام یا پیام خصوصی جواب بدید

راستی این دو روزه یعنی دیروز و امروز با درگاه سامان میشه شارژ گرفت؟ کلا بجز ملی با کدوم درگاه میتونستین شارژ بگیرید؟

پروفشنال Hamed-Beckham's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    UnDeRGrOuND

پيش فرض

درست بعد از اینکه بانک شماره تلفن و شماره و سوال رو جواب میدم این ارور رو میده :
    خطا !
    بازگشت به صفحه اصلی

الان دو ماهه!!!هرکاری بگی کردم از نصب لینوکس و هزار تا سیستم عامل گرفته تا خرید نرم افزار و تغییر آی پی و تست تو 100 تا کامپیوتر.دیگه هنگ کردم
    من که یه کاری شبیه این می کنم ! :
    به طور مثال انگار در و بستن و دیگه کسی جا نمیشه تو یه شهر ! ( بالاخره محدودیت کاربر داره سایت ) شما باید انقدر در بزنید که همین که در و باز کردند وارد بشید ! حالا چطوری ؟
    بعد از وارد کردن شماره و ... شما Enter رو می زنید و با صفحه ی خطا یا صفحه ی اصلی رو برو می شید ! در این موقع شما باید BackSpace رو بزنید و دوباره Enter بزنید ! انقدر بزنید که در اولین فرصت وارد بشید !

دوست من وقتی مرتبا با پیغام خطا مواجه میشیم یا با کندی شدید سایت مواجه هستیم یا مرحله آخر خرید طول میکشه و نهایتا نال میده؟ روش مقابله با اینها چیست؟ ممنون میشم توی پی ام یا پیام خصوصی جواب بدید

راستی این دو روزه یعنی دیروز و امروز با درگاه سامان میشه شارژ گرفت؟ کلا بجز ملی با کدوم درگاه میتونستین شارژ بگیرید؟
    روش مقابله با اینها فقط داشتن حساب سیبا از بانک ملی هستش !!!
    شما برید یه حساب سیبا باز کنید ! بعد یه درخواست کنترل حساب اینترنتی بدید !
    بعد از خرید اگه نال بده تو صورتحساب شما نوشته میشه ! شماره ی پیگیری ! بعد با شماره پیگیری شما پیگیری می کنید و ...
    خیلی کم اتفاق میفته که میگه : موردی یافت نشد !!
    در این موقع شما فقط باید صبر داشته باشید ! البته باید صبر حامد بکام داشته باشید ! آخه یه بار 80 تا از من همین جوری خورد ! 1 ماه بعد دیدم تو حسابم 89 تا واریز شده ! برگشت داده شده !

من تا این حد اطلاعات داشتم !
    باز اگه سوالی بود من در خدمتم !!

3. 3 کاربر از Hamed-Beckham بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال beckham7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    786

پيش فرض

من که یه کاری شبیه این می کنم ! :
    به طور مثال انگار در و بستن و دیگه کسی جا نمیشه تو یه شهر ! ( بالاخره محدودیت کاربر داره سایت ) شما باید انقدر در بزنید که همین که در و باز کردند وارد بشید ! حالا چطوری ؟
    بعد از وارد کردن شماره و ... شما Enter رو می زنید و با صفحه ی خطا یا صفحه ی اصلی رو برو می شید ! در این موقع شما باید BackSpace رو بزنید و دوباره Enter بزنید ! انقدر بزنید که در اولین فرصت وارد بشید !

روش مقابله با اینها فقط داشتن حساب سیبا از بانک ملی هستش !!!
    شما برید یه حساب سیبا باز کنید ! بعد یه درخواست کنترل حساب اینترنتی بدید !
    بعد از خرید اگه نال بده تو صورتحساب شما نوشته میشه ! شماره ی پیگیری ! بعد با شماره پیگیری شما پیگیری می کنید و ...
    خیلی کم اتفاق میفته که میگه : موردی یافت نشد !!
    در این موقع شما فقط باید صبر داشته باشید ! البته باید صبر حامد بکام داشته باشید ! آخه یه بار 80 تا از من همین جوری خورد ! 1 ماه بعد دیدم تو حسابم 89 تا واریز شده ! برگشت داده شده !

من تا این حد اطلاعات داشتم !
    باز اگه سوالی بود من در خدمتم !!
    بانکای دیگه ام همینجورن تازه سامان که یه هفته ای جواب میده البته اگه نول نباشه و شارژ نده ،اگه هم نول بده دو ساعت بعد برمیگرده
    ملتم اینجوریه
    100درصد نولها از هر بانکی باشه اتوماتیک به حساب برمیگرده واسه من که همیشه نول 2ساعت یا حداکثر سه روز بعد برگشت خورده

در ضمن وقتی تو سایت به مشکلی برمیخورید مطمن باشید این مشکل واسه کاربرای دیگه هم هست حالا شاید واسه کسایی که با تجربه ترن یکم وفقط یکم کمتر باشه ولی اونجور نیست که فکر کنید اون داره راحت میگیره (البته خودم و شاید شما رو میگم که بدون اینترنت سرعت بالاییم) حتی کسایی هم که این امکاناتو دارن راندمانشون خیلی خیلی میاد پایین
    گول هیچ تبلیغاتیو نخورید که همش کشکه (منظورم نرم افزاره)
    Last edited by beckham7; 18-09-2009 at 22:46.

5. 2 کاربر از beckham7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

بچه ها شب ها که یازده به بعد بانک ملی اکثرا ارتباط ناموفق میده بانکای دیگه چطورن؟
    سامان که دور روزه بعد تایید پرداخت http not found میده اما پارسیان و اقتصاد نوین و تا حدودی ملت رو جرات نمیکنم بزنم آخه اصلاح سندشون گاهی اوقات نمیخوره و پیگیریشون هم افتضاح هست شما از بانکای دیگه خبر ندارید چطورن؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

در حال حاضر ساعت 12.44 دقیقه 27 شهریور
    ااقتصاد : فروشنده نزد بانک شناخته شده نسا
    سامان و ملت بعد از اینکه پولو کم می نن تات فوند می ده
    ملی ناموفقه
    فقط پارسیان داره می ده اونم خیلی خیلی کند تازه بعضی اوقات هم نمی ده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بچه ها شب ها که یازده به بعد بانک ملی اکثرا ارتباط ناموفق میده بانکای دیگه چطورن؟
    سامان که دور روزه بعد تایید پرداخت http not found میده اما پارسیان و اقتصاد نوین و تا حدودی ملت رو جرات نمیکنم بزنم آخه اصلاح سندشون گاهی اوقات نمیخوره و پیگیریشون هم افتضاح هست شما از بانکای دیگه خبر ندارید چطورن؟؟
    سلام
    ساعت تقريبا پنج صبح كه براي سحري پا شدم با خودم گفتم الان بهترين وقت گرفتن شارژه. ولي همونطور كه شما دوست عزيز گفتيد علاوه بر بانك سامان بانك ملت هم همون پيغام http not found رو ميده. بانك ملي و بانك اقتصاد نوين هم درگاه پرداخت اينترنتيشون مشكل داره .

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    UnDeRGrOuND

پيش فرض

بانکای دیگه ام همینجورن تازه سامان که یه هفته ای جواب میده البته اگه نول نباشه و شارژ نده ،اگه هم نول بده دو ساعت بعد برمیگرده
    ملتم اینجوریه
    100درصد نولها از هر بانکی باشه اتوماتیک به حساب برمیگرده واسه من که همیشه نول 2ساعت یا حداکثر سه روز بعد برگشت خورده

در ضمن وقتی تو سایت به مشکلی برمیخورید مطمن باشید این مشکل واسه کاربرای دیگه هم هست حالا شاید واسه کسایی که با تجربه ترن یکم وفقط یکم کمتر باشه ولی اونجور نیست که فکر کنید اون داره راحت میگیره (البته خودم و شاید شما رو میگم که بدون اینترنت سرعت بالاییم) حتی کسایی هم که این امکاناتو دارن راندمانشون خیلی خیلی میاد پایین
    گول هیچ تبلیغاتیو نخورید که همش کشکه (منظورم نرم افزاره)
    منظور من این بود که اگه یه موقع از حسابت کم کنه و کارت شارژ نده ....

داره خودمونی میشه aligh1522's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خوابگاه شهيد آويني(پرتغال فروش)

پيش فرض

اينكه بعضي وقتا صفحه اول شارژ بالا نمياد (مثل امشب) مربوطه به شلوغي يا خود همراه اول سايتو مي بنده؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    UnDeRGrOuND

پيش فرض

اينكه بعضي وقتا صفحه اول شارژ بالا نمياد (مثل امشب) مربوطه به شلوغي يا خود همراه اول سايتو مي بنده؟
    در این مورد به نظر من سایت وقتی کارت شارژ هاش تموم میشه به مدت 30 دقیقه تا 2 ساعت بسته میشه و کارت شارژ بهش تزریق می کنند !! چون دقیقا وقتی کارت تموم میشه بعد از چند دقیقه سایت بالا نمی اد !
    همتون برید بانک پارسیان ! من که 5 ماه هستش دارم کارت شارژ می گیرم همشون رو امتحان کردم ! هیچ کدوم مثل بانک ملی نمی شه !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

آقا برای پیامی که بعد از تکمیل اطلاعات و رفتن به سایت بانک ملی میده و میگه (ارتباط ناموفق .لطفا چند لحظه دیگر مجددا سعی کنید , (1065)) هم راهی داری؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •