من شنیدم که داوینچی وسیله ای رو اختراع میکنه که ezio میتونه باهاش پرواز کنه
من شنیدم که داوینچی وسیله ای رو اختراع میکنه که ezio میتونه باهاش پرواز کنه
بله ماشین پرواز داوینچی تو دموی بازی تو E3 نشان داده شد که Ezio باهاش پرواز کرد!!خیلی هم کیف میداد!
بله در زمانی که شخصیت بازی است داوینچی اختراعی میکنه و ezio میتونه باهاش پرواز کنه
در ضمن یکی از کارهای دیگه هم این است که میتونه شنا هم کنه
یکی دیگر از کارهای تو بازی چرخش شب و روز هست
ببجشین من خیلی این تایپک رو دنبال نکردم (به دلیل مشکلاتی)
تریلری از گیم پلی با حجم کم منتشر شده ؟! اگه شده واسم بزارین ! خیلی ممنونم دوستان عزیزم
باتشکر ، خشایار
سلام.ببجشین من خیلی این تایپک رو دنبال نکردم (به دلیل مشکلاتی)
تریلری از گیم پلی با حجم کم منتشر شده ؟! اگه شده واسم بزارین ! خیلی ممنونم دوستان عزیزم
بله چند تریلر از بازی منتشر شده, حتی قبل از E3 هم چند تریلر منتشر شده بود, من خودم بخاطر اینترنت ذغالی ای که دارم نتونستم تریلرها رو ببینم ولی تا اونجایی که شنیدم خیلی تریلهای قشنگی بودن.
به هر حال الان ساعت 3:30 صبح هست باید برم بخوابم فردا تونستم تریلرها رو براتون میزارم البته اگه کسی قب از من این کار رو نکرده باشه
مي گم عجب بازي خيفنيه!دموهاش تو e3 رو ديدم.راستي تلفظezioاتسيو هست.در ضمن فك نكنم با4گيگ رمو مارت گرافيكgtx295 مشكلي داشته باشه؟
منم یک زمانی یک همچین فکری رو میکردم ( زمانی که انقلاب بازی ها یعنی GTA IV اومد! )
اما دیدم نه! با سیستم عوض کردنم نمیشه!
خیلی از بازی ها رو PC مشکل دارند! مثلا همین GTA IV یا Prototype و ... واقعا من داشتم خسته میشدم از این کرک و نصب و مشکلاتشو و استرس و ... !
البته این چیزا هیچ وقت برای یوبیسافت پیش نیومده!
اما همین نسخه ی قبلی هم توی بعضی از نسخه ها مشکل داشت ( از یکی از شهر هاش نمی تونستی رد بشی !!!! )
برا همین من که خودمو راحت کردم!
با این سیستم شما تا اواسط ساله 2010 و یا بیشتر کاملا Ultra High ساپورتی ! اما CPU ت رو نگفتی که مهم ترین رکن بعضی از بازی ها مانند GTA IV هست!
خدا از دهنت بشنوه ! به خاطر این وضوع 3 بار AC 1 رو خریدم ! اخر سر هیچکدوم جواب نداد !!! خدا کنه این یکی اونجوری نشه !اما همین نسخه ی قبلی هم توی بعضی از نسخه ها مشکل داشت ( از یکی از شهر هاش نمی تونستی رد بشی !!!! )
الان سیو اون مرحله هنوز رو هاردمه ! به امید روزیم که بتونم این مرحله رو بازی کنم !!
یکی وا3 من یه تریلر کم حجم از گیم پلی بزاره دارم دیوونه میشم (البته دیوونه بودما ) یکی بزاره دیگه !ببجشین من خیلی این تایپک رو دنبال نکردم (به دلیل مشکلاتی)
باتشکر ، خشایار
با تشکر قبلی ، خشایار
سلام خشایار جان
بازی ac1 خیلی وقته(تقریبا 1هفته بعد از اینکه تومد نسخه کاملشو خریدم) که نسخه کاملش اومده من خودم 4 بار تمومش کردم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)