بچه ها به نظر شما برای اسکار امسال کدوم انیمیشن بیشتر از بقیه شانس برنده شدن داره؟
بچه ها به نظر شما برای اسکار امسال کدوم انیمیشن بیشتر از بقیه شانس برنده شدن داره؟
کاراکترش شبیهه tangled میمونه تو نگاه اولیه انیمیشن جدید از پیکسار داره میاد برای 2012 به اسم brave
این شخصیت اولش خیلی بامزه س:
دوتا کارگردان داره که یکیش کارگردان one man band بوده و یکیش هم کارگردان "شاهزاده ی مصر"
حالا بیاد ریپ شدش بیرون بیینیم چی میگه
این rango رو بالاخره بعد از 3 بار fake دانلود کردن گرفتم خیلی جالبه خوشم اومد
tangled رو من سه بعدیشو دانلود کردم ، ولی عینک پیدا نمی کنم ! هر چی تلق قرمز و آبی/سبز هم پیدا کردم درست نشون نمیده
این رنگو هم خیلی مزخرف بود . به نظرم به جر طراحی جالب شخصیتها هیچ نکته ی مثبت دیگه ای نداشت.
والا من که سه بعدی هنوز چیزی نگرفتمتجهیزاتش هم ندارم آخه
تنها چیزی که سه بعدی گرفتم گمونم همون jackass 3d بود که اونم مجبوری بود
آره رنگو طراحی کاراکتراش جالب بود، گرافیکشم خوب کار شده بود انصافا
داستانشون خوب یه چیزی مثله بقس دیگه
بروبچ انیمیشن دوست، برنامهی «تکفریمهای جاودان» رو از دست ندن ...
امروز قسمت یازدهمش از شبکه یک پخش شد ... یه برنامه نیم ساعته است (امروز 6 تا 6:30 بعدازظهر بود، نمیدونم هر روز باشه یا نه) با اجرای رامبد جوان، البته بیشتر رو انیمیشن داخلی کار میکنه، اما خب آیتمهای متنوع و خوبی داره ...
اجرای رامبد مثل همیشه انرژیک و با چاشنی طنزه، خیلی خوب و دوست داشتنیه ...
انیمهی خارجی هم میذاره یکی دو تا، امروز یه انیمیشن کوتاه گذاشت معرکه !! حیف اسمش رو یادداشت نکردم ...
گفتگو با پیشکسوت داره که حرفای قشنگی میزنن، بعد آیتم تکنیکهای پویانمایی داره، که امروز انیمیشن روی شیشه و زیر دوربین رو یاد میداد، خیلی خوب بود ...
انیمیشنهای ایرانی در حال تولیدش هم جالب بود، با چه زحمتی 3 ساله دارن یه انیمیشن میسازن به نام قلب سیمرغ![]()
100 نفر روش کار کردن ... در حد انیمیشنهای داخلی خوب بود ...
یه سکانس مبارزهی رستم و رسا داشت که خیلی خوب ساخته بودن، صحنههای ماتریکسی داشت، اصلاً یه وضی![]()
ممنون کورش جان
من که اومدن *** هاوم گرفتن دیگه کارته دی وی بی هم در آوردم تنها خبری که از تلویزیون دارم صدای اخبار و سریالی هست که بعضی اوقات خونه هستم خانواده میبینن، میشنوم
میگم منم این adro samurai 2 یا همون resurection رو دیدم جالب بود ولی به نظرم یکش همچین جالب تر بود
دیگه دارم این سری انیمیشن futurama هم خورد خورد دانلود میکنم و میبینم هر وقت میرسم کسی لینک مستقیم خواست بهم بگه
از سال 99 مسنکه 7-8 تا فصل داده
دیگه تو انیمیشن ها یه archer هم دانلود کردم یه قسمتشو دیدم یه چیزی هست برای خودش، از این سری ها هست که بیشتر رو حرف میچرخهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دیگه همینا
یه 150 تایی هم دی وی دی انیمه تو نوبته که حسش نمیادبچه ها اغفالمون کردن خریدیم
میگم از دوستان کسی این انیمیشن supernatural رو دیده؟ چه طوره؟ بچه بازیه یا به درد دانلود میخوره؟
سلام
نمیدونم این ها رو دیده بودید یا نه.
یه موجی هست که روی این تیپ نقاشی ها و مدل های ژاپنی کار میکنند که مسلمون اند.
مثلا تصویر زیر همون حدیث معروفه که میگه : لبخند زدن به روی مسلمان همچون [ثواب] صدقه است.
من که خیلی حال کردم!
![]()
بله، سبک طراحی اسلامی-انیمه ای رو یه سری از طراحای عرب رفتن سراغش. من چنتاشونو میشناسم، اگه بخوای بگو تا طرحاشونو بذارم. یکی دوتاشونو تو یه انجمن انیمه ای عربی دیدم فعالیت میکردن...
چرا که نه!
اسم سایتشون رو بدی ممنون میشم.
چه چیزا
حالا انیمه اینطوری با داستانه اسلامی هم اومده بیرون؟
آخه چیزه جالبی میشه اصلا؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)