کسی بلد نیست UNDERArm serve و Drop Shot بزنه.؟
تا حالا روی ویستا امتحان نکردم ولی روی XP SP3 اصل بدون مشکل هست البته بدون مشکل که نه کم مشکل. من یکی که از خیرش گذشتم در واقع ترسیدم به میمنت این بازی کارت گرافیک یکی از دوستان سوخت باورش هم راحته چون موقع بازی اون صفحه آبی زیاد ظاهر میشد برای خودمم واسه همین بیخیالش شدم
منم همینا رو می خوام.کسی بلد نیست؟
دوست عزیز من توی ویستا نصب کردم و به راحتی هم اجرا می شه.بر خلاف دوستان که می گن تو XP هنگ می کنه تو ویستا به ندرت هنگ می کنه.(برای من فقط 3 بار هنگ کرده و با یه Alt+Ctrl+Delete مشکل حل شده)
برای من هم صفحه مرگ زیاد اومد. حالا دیگه بیخیال شدم. البته فکر کنم هاردم مشکل پیدا کرده بدسکتور میندازه.
من که والا تا به حال حتی یک مشکل هم نداشتم.هیچ کرکی هم دانلود نکردم.فقط کرک خود DVD رو کپی کردم.خیلی راحت بازی بالا میاد بدون هیچ کرش و یا صفحه آبی.
دوست عزیز من توی ویستا نصب کردم و به راحتی هم اجرا می شه.بر خلاف دوستان که می گن تو XP هنگ می کنه تو ویستا به ندرت هنگ می کنه.(برای من فقط 3 بار هنگ کرده و با یه Alt+Ctrl+Delete مشکل حل شده)[/quote]
من هم توی XP sp3 هیچ گونه مشکلی نداشتم حتی هنگ؛
ولی توی ویستا اصلاً اجرا نمیشه!
دوستان بعد مدت ها امروز این بازی رو گرفتم
گفتم حتما نمیوتونم بازیش کنم با توجه به مشکلاتی که شما گفته بودین
بازی رو نصب کردم و بعد همون کرکی که تو خود dvd بود رو کپی کردم
خیلی راحت اجرا شد و حدود نیم ساعتی هم بازی کردم
خیلی خوشم اومد ( چون اولین باره که تنیس بازی میکنم : دی )
بازی هم خیلی نرم و روون اجرا شد ( ویستا sp1 دارم )
خلاصه خیلی خوشم اومد
فقط یه سوال برام پیش اومد
من با کیبورد بازی میکنم
میخواستم بببینم این بازی در واقع 3 تا کلید مهم داره ؟ ( C . X . X )
فرقشون چیه ؟
چه جوری باید همون اول که میخوام بازی رو شروع کنم محکم به توپ بزنم ؟ ( این یارو خیلی شل میزنه )
کلا یه راهنمایی میخواستم که هر کی با کیبورد بازی میکنه بهم بگه
مرسی
در ضمن یه چی هم بگم بد نیست
این که بعضی ها گفته این بازی باعث شده صفحه آبی زیاد بیاد یا چه میدونم کارت گرافیک بسوزه !
میخواستم بگم این حرفا اصلا درست نیست
این دوستان به احتمال خیی زیاد یا ویندوز یا کرک یا سیستمشون مشکل داره که باعث میشه صفحه آبی بیاد
چون یه بازی نمیتونه کار خاصی کنه
فقط میتونه خیلی سنگین باشه که باعث بشه سیستم این مشکل براش پیش بیاد
که فک نکنم از بازی هایی مثل gta IV و امثال اون بازی سنگین تری ساخته شده باشه
اینو گفتم که بگم که یه بازی هیچ وقت نمیتونه مشکلی رو برای یه سیستم به وجود بیاره
و واقعا خنده داره که بگیم این بازی کارت گرافیک رو سوزونده
چون اگه این بازی بسوزونه بازی های دیگه هستند که اونو ذوب میکنن : دی
موفق باشین
یکمی بازی کن برو جلو به حرف ما که صبح تا شب می نشستیم و این بازی رو انجام می دادیم می رسی![]()
چشم
ولی مطمئن باش یه بازی هیچ وقت نمیتونه باعث بشه کارت گرافیک بسوزه ( مگه اینکه خود اون کارت مشکل داشته باشه )
راستی اگه جواب اون سوالم بدی ممنون میشم
آره 3 تا داره. به زبان ساده می گم:
دکمه ی C که ضربات بلند می زنه تا توپ رو از روی سر حریف(اگه جلو اومده باشه) رد کنه.دکمه ی X که ضربات پیچی می زنه.از این دکمه بیشتر برای دفاع استفاده می کنم.دکمه ی Z هم ضربات تیز می زنه، بیشتر برای حمله استفاده می کنم.برای تغییر زاویه ی دید v و برای کنترل یارت تو بازی های دو نفره Shift .
در ضمن منم Vista Sp1 دارم و درایور کارت گرافیکم ( 8600GT) آپدیته ، بازی مشکلی هم نداره.رنکینگم 77 پرو هست.
Last edited by majid_cat; 18-08-2009 at 22:14.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)