تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 37 اولاول ... 1622232425262728293036 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 365

نام تاپيک: The Saboteur

پروفشنال MAHDIAGENT47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه میخواین از این بازی لذت ببرین فکر مخفی کاری رو از سرتون دور کنید.
    بیشتر شبیه پدر خوانده بود
    نه عزيز اصله حالش به مخفي كارياشه اگه همينجوري يه مسلسل برداري بپري وسط اصلا حال نميده

پروفشنال mohammadaliarmin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

درسته هر بازی رو که بر طبق قوانینش بازی کنی حال میده
    ولی خداییش بازی توپی بود تا اومدن اساسینس کرید و مافیا یکم ما رو از تو خماری در آورد ولی ea بازم تو این بازی چندتا سوتی تابلو داده بود مثلا وقتی ماشین رو از کسی می دزدیم یارو همین جور وامیسته و فحش میده یا مپلا هنگام شنا امکان تند شنا کردن نبود و اینکه وقتی با مردم تو خیابون درگیر میشدی از هر ده پونزده نفر یه نفر حاضر به دفاع میشد و بقیه فرار می کردن تا اونی هم که مبارزه می کرد اول یک ساعت گارد می گرفت بعد شروع می کرد به مشت زدن و سوتی های دیگه که یادم نیست

آخر فروم باز starn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

عزيز اگه دقت كني كنار ديوار يه اهرم هست كه ميشه باهاش دور بازكرد با ماشينم ميشه محكم بهش زد تا باز شه
    داش انگار دقیق متوجه نشدی کدام قسمت و می گم
    اونجایی که من می گم اصلا نمشه با ماشین وارد شد کنار در هم هیچ چیزی وجود نداره سمت راست و چپ در 2 تا تنور هست که در یکیش باز و ذغالا ریخته پایی ن یکیش بستست
    درضمن اون پسره هم که باحامه خودش واسه خودش میزاره می ره جلو اونجایی که سربازا هم می ان داخل میزنن اینو ناکار می کنن (ولی جالبه بازی باز ادامه پیدا م یکنه با این که اون پسررو که از زندان آزاد کردم رو می کشن )
    باید چی کار کرد؟
    بازی نسبتا خوبه ولی باگ های خیلی ضایعی داره

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

اونجایی که من می گم اصلا نمشه با ماشین وارد شد کنار در هم هیچ چیزی وجود نداره سمت راست و چپ در 2 تا تنور هست که در یکیش باز و ذغالا ریخته پایی ن یکیش بستست
    درضمن اون پسره هم که باحامه خودش واسه خودش میزاره می ره جلو اونجایی که سربازا هم می ان داخل میزنن اینو ناکار می کنن (ولی جالبه بازی باز ادامه پیدا م یکنه با این که اون پسررو که از زندان آزاد کردم رو می کشن )
    باید چی کار کرد؟
    من تو این قسمت یه بمب روی در کار گذاشتم و منفجر شد بعد از یه مدتی اون تنور ها هم منفجر شدن و در باز شد حالا نمی دونم شانسی بود یا نه

اگه نباشه جاش خالی می مونه lordspeed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    in the car

پيش فرض

شما باید اون در رو منفجر کنی قبلش اون مرده یه چیزی داره که باید برش داری (حالا مرد هم به درک )

آخر فروم باز 9vin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اهــــواز

پيش فرض

دوستان من این بازی رو رفتم تا اخر ..... سوالی دارید بپرسید .....

آخر فروم باز dverbame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Public_html

پيش فرض

دوستان من میخوام این بازی رو دانلود کنم. اما سایتایی مثه گیم اسپات نمره کمی بهش دادن.عکساش که بد نبود.به نظرتون ارزش دانلود رو داره. در کل من بازی هایی مثه جی تی ای و پدر خوانده و بازی های نقش افرینی رو دوست دارم .به نظرتون بازی خوبییه؟ ارزش دانلود داره؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

همچین امتیازش کم هم نشده کلا بازیه خوبیه به نظر من که ارزشش رو داره بازیش یه چیزی بین اساسیسنس کرید و مافیاست ولی عظمت اونا رو نداره ولی تو بعضی جاهاش ابتکارات جالبی به خرج دادن مپلا وقتی تو منطقه دشمن هستی رنگ بازی سیاه سفیده البته نه کاملا

9. 2 کاربر از mohammadaliarmin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظرتون بازی خوبییه؟ ارزش دانلود داره؟
    من خودم بازی رو بازی نکردم ولی دیروز یعنی یکشنبه توی ویژه نامه کلیک نقدش رو نوشته بود.من به نقل از کلیک یکمی از نقدشو میذارم که مهمتره:

خط داستان بسیار قوی و پر کشش نوشته شده و روایت فیلم گونه آن به جذابتر شدنش کمک زیادی کرده است.
    در نهایت باید گفت خرابکار با این که ظاهر جذاب و داستان خوبی دارد اما بازی خوب و روانی نیست.ماموریتهای تکراری - کنترل بد و نامناسب اتومبیل ها و کارکتر اصلی - گرافیک پایین - کم چالش بودن درگیری ها و ضعیف بودن هوش مصنوعی عواملی هستند که روی کیفیت بازی خرابکار به شدن تاثیر گذاشته اند.شاید اگر این داستان را با این سبک روایت تبدیل به یک سریال می کردند موفقیت بیشتری نصیب خرابکار می شد.
    به نقل از روزنامه جام جم ویژه نامه کلیک

پروفشنال ULF_VB6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

باید چی کار کرد؟
    یه بمب روی دیوار (بین دو تا تنور) بذار. بعد که منفجر شد از اتاق برو بیرون تا تنورها منفجر شن و دیوار بریزه و راه باز شه.
    بعد از اون تازه میری دختره رو نجات میدی که اصل کاریه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •