کسی دیگه اینجا نمیاد؟![]()
کسی دیگه اینجا نمیاد؟![]()
عجب این بازی سالهاست که تاپیک داره
یادش به خیر اول این بازی داینستر واریور بود یک بازی مبارزه ای مثل تیکن در پلی استیشن 1 بعد تو دو فغان کر و میدان باز نبرد شد
یادمه تو 2 یه lubu بود ایستاده بود وسط میدان ارتش می اومد جلو اون می ایستاد و نمی تونیست از اون رد بشه نمی شد کشتش می افتاد دنبالم چه عذابی که به ادم می داد یادش به خیر![]()
حالا هم شده اروچی واریور فکر کنم بازی مثل wow ساختن و انلاین هست دنبالش نرفتم ولی چند باز انلاین رو جلو اسم بازی دیدم
یادش به خیر![]()
هوس کردم با lu bu به افتم به جان بقیه دوباره نصب کردم
با داینستر واریور 2 این چه دورانی داشتم من
تو داینستر واریور 2 حافظه تو صندوق های داخل بازی بود اگه حافظه پیدا می کردم جشن می گرفتم چه حالی می داد وسط بازی سیو کردن به خصوص اگه lu bu وسط نقشه بود دیگه هیچ عید برام می شد که دارم سیو می کنم اگه کشته شدم می تونم دو باره با lubu به جنگم![]()
باید X2رو در WU بازی کنی تمام پادگان های دشمن رو بگیری بعد سه تا SUPPIY CA PTAIN به شما میده بذار به قلعه خودی برن بعد KOTARO FUMA میاد نذار وارد قلعه بشه و سریع بکشش و بعد فرمانده دشمن رو بکش.![]()
من اینکارو کردم جواب نداد میشه کمکم کنی؟![]()
من تمام مرحله های 7 استوری ها رو متابق دستور العمل پیش می رم ولی مرحله های 7گروه های SWوSHU انلاک نمی شن. چرا؟؟؟کسی میدونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
Last edited by BLAK LORD; 20-02-2014 at 14:05.
دوست عزیز اگه تاپیک رو مطالعه کنی جواب همه ی سوالات نوشته شده در ضمن با اواتارت خیلی حال کردم ایول...
مرحله 7 wu کفر منو در او وورده هر کاری میکنم مرحله x8 انلاک نمی شه.راه دیگه ای برای انلاک اون نیست؟؟؟؟؟؟؟؟کسی می دونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
علی جان (demon king) سیو کامل بازی warriors orochi1 رو داری ؟ اگه داری و برات مشکلی نیست می تونی اونو به این ادرس بفرستی؟ yaghotblak12345@gmail.com
Last edited by BLAK LORD; 07-03-2014 at 09:47.
حسین عزیز توی این تاپیک لینک نمیذارم ولی نیم ساعت منتظر بمون یه تاپیک بهت معرفی میکنم برو اونجا هر چی سیو و ترینر خواستی هست خودم اونو ساختم فعلا ... در ضمن ادرس تاپیک رو همینجا میذرما سر بزن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)