این ویندوز که نصب میشه رو اپل ضرر نداره برای لپ تاپ؟در آن واحد فقط 1سیستم عامل میشه استفاده کرد؟لوازمش اینجا گیر میاد مثل باطری؟ برای تعمیرش باید فرستاد خارج از کشور؟
این ویندوز که نصب میشه رو اپل ضرر نداره برای لپ تاپ؟در آن واحد فقط 1سیستم عامل میشه استفاده کرد؟لوازمش اینجا گیر میاد مثل باطری؟ برای تعمیرش باید فرستاد خارج از کشور؟
بله گير مياد ، انواع باتري ها و همينطور لوازم جانبي كامل اپل رو نقش داره ، البته قيمتي كه دلش ميخواد ميگهلوازمش اینجا گیر میاد مثل باطری؟ برای تعمیرش باید فرستاد خارج از کشور؟
همين نقش مك بوك ها رو گارانتي ميكنه
شركت هاي ديگه اي هم هستن كه روي اپل كار ميكنن
با سلام به شما دوست عزیز ،
ببینید ، اشتباه نکنید ، محصولات اپل در هیچ جای دنیا حتی خود ایلات متحده ، اسمبل آمریکا نیست!
البته روی تمام محصولات اپل از آیپاد و آیفون تا مک بوک نوشته که طراحی و ساخت در آمریکا واسمبل در چین!
Designed by apple in california assembled in china
توجه کنید که ، قطعات به چین ارسال می شه و در اونجا سرهم میشه!!! نه اینکه چین بیاد برای خودش مک بوک بزنه!
من خودم ، از آلبرتا (کانادا) گرفتم ! اما با اینایی که تو ایران هست ، هیچ فرقی نمی کنه!
با تشکر ،
M24
Last edited by Microsoft24; 26-12-2009 at 13:42.
دوست عزیز اگه منظور از چینی همونی ست که چند پست قبل تصویرش بود! منهای بینهایت!
اما اگر منظور شما اسمبل چینه! که دیگه معلومه!
همونطور که در پست قبلی گفتم ! ، ساخته نمی شن ، بلکه اسمبل می شن! ودیزاین وطراحی با اپل در کالیفرنیاست!
یک نمونه آیفون 3 جی هست ، که در تصویر زیر مشخص هست! این نوشته بروی تمام محصولات اپل نوشته شده!
Designed by apple in california assembled in china
با تشکر ،
M24
Last edited by Microsoft24; 26-12-2009 at 13:54.
-دوست من چه ضرری باید داشته باشه!؟؟؟؟
من که تو این 5 سالی که با ویندوز در مکینتاش کار میکنم! تا حالا چیزی ندیدم!
-ببینید شما هر وقت برای ویندوز مشکلی پیش بیاد!، مثل ویروسی و.... فقط کافی هست تو BootCamp مک بگید هارد رو یکی کن! ویندوز رو پاک میکنه! وهارد میشه مثل روز اول ! با یک سیستم عمل!!!(مک)
-اما اگر بخوایید فقط ویندوز باشه ، هم میشه ، اما سیستم عامل مک آنقدر بی ارزش نیست که بخوایید Remove ش کنید!
-لوازمش گیر میاد! ، از باطری ، آداپتور ، مجیک موس ، ریموت ، ... در شرکت های مختلفی هم مثل نقش ، رادان مک ، الماس پایتخت و.... عرضه میشه!
-شرکت نقش تعمیر گاه مجهزی برای اپل واقع در میدان ونک ، برج نگار طبقه ی دهم درست کرده ، اپل ایران و رادان هم همینطور ! البته من که تا حالا مشکلی ندیدم ، !!
با تشکر از دوست عزیزم ، اما در حال حاضر (منظور سال 2009) قیمت ها با خارج از کشور زیاد اختلاف نداره! 20% تا 30% بالاتره!
بزار يك مثال بزنم كه اينها دارند با اپل سر مردم رو بدجوري كلاه ميزارن ، قيمت يك Time Capsule 1TB رو من تو اينترنت 329.99 دلار آمريكا ديدم ، نقش داره ميده 590 هزار تومن !
كمي كمتر از 2 برابر
با اين اوصاف خريدن حتي يك تبديل ساده DVI to VGA عاقلانه نيست
دوستان در همین تاپیک گفتن که داغ میکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟
Last edited by jupiter_2XL; 26-12-2009 at 14:27.
سلام
دوستان نظرتون راجع به این چیه؟ Mini MB464LL/A
میشه به هر مانیتوری وصلش کرد؟......hdmi هم داره؟.....در کل به نظرم خیلی مقرون به صرفه اومد ....در حد imac میتونه پاسخگو باشه؟؟؟؟
یعنی میشه به lcd 40 اینچ وصلش کرد و بعدش با یه موس و کیبورد وایرلس لم داد روی مبل و فوتوشاپ کار کرد؟؟؟؟؟
Last edited by BRUSH; 26-12-2009 at 16:09.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)