نحوه این کار چه جوریه؟این gdata یه گزینه پیدا کردم توی تنظیماتش اگه فعالش کنی موقعی که داری با کامپیوتر کار سنگین می کنی خودش اتوماتیک تشخیص میده و اسکن درایو ها رو تا وقتی که کارتون تموم بشه موقتا نگه میداره !!!!!!!!![]()
نحوه این کار چه جوریه؟این gdata یه گزینه پیدا کردم توی تنظیماتش اگه فعالش کنی موقعی که داری با کامپیوتر کار سنگین می کنی خودش اتوماتیک تشخیص میده و اسکن درایو ها رو تا وقتی که کارتون تموم بشه موقتا نگه میداره !!!!!!!!![]()
سلامنحوه این کار چه جوریه
از همون دوستمون درخواست کنید تا آموزش این مورد رو براتون بزارن .
سلام.
من بعد از نصب total care فرصت 30 روزه تریالش تموم شد.بعد با یکی از تریال ریست ها ریست کردم کار کرد البته نه به صورت تریال یه لایسینس چند ماه داده بود
.بعد ورژن نرم افزار رو آپدیت کردم به 21.1.0 .الان هم اون لایسنس تموم شده و با هیچ کدوم از کرک ها هم دوباره لایسنس نمیشه.
چه کار کنم؟عاشق این آنتی ویروس بودم دارم میمیرم
![]()
Last edited by hamsah; 29-09-2010 at 14:36.
بیبنید تو آخرین تست چه کار کرده این G DATA.به افتخارش یه کف مرتب بزنین.99.9% از ویروس ها رو شناسایی کرده
![]()
Last edited by hamsah; 29-09-2010 at 14:38.
ولی سرعتش کمه. در کل خوبه.
تریال ریستر رو وقتی اجرا کنید که هیچ برنامه ای درحال اجرا نداشته باشید.
حتی اگر هم 10 دقیقه طول کشید و جوابی نداد صبر کنید.
مجموعه راهنمایی ها:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا ممنون.ولی راه های بالا اثر نکرد![]()
سلام.راهشو فهمیدم.
یه تریال ریست دارم ورژن 1.8
بعضی هاشون با سون مشکل دارند و در یک مرحله گیر می کند و نمی تواند با سرور ارتباطش را برقرار سازد.
برای حل این مشکل.باید روی آن ها راست کلیک کنید و propertis را بزنید.در سربرگ compatibilty مانند شکل زیر عمل کنید.
![]()
Last edited by hamsah; 29-09-2010 at 19:08.
--------------
سلام
بابا ایول ، خیلی عالی
فقط یه سئوال ، زمانی که ریستر رو اجرا نکردیم باید روی اون راست کلیک کنیم ، یعنی روی آیکون ریستر ؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)