به احتمال زیاد، همه ی گیم پد ها رو ساپورت می کنه.من با یه گیم پد 7-8 تومنی بازی کردم.هیچ مشکلی نداشت، شوک ها هم خیلی عالی بود.
بازی قشنگی بود. جالب تموم شد. من هم به آنلاینی ها اضافه می شم.
به احتمال زیاد، همه ی گیم پد ها رو ساپورت می کنه.من با یه گیم پد 7-8 تومنی بازی کردم.هیچ مشکلی نداشت، شوک ها هم خیلی عالی بود.
بازی قشنگی بود. جالب تموم شد. من هم به آنلاینی ها اضافه می شم.
هر كاري ميكنم تنظيم نميشه چيكار كنم؟![]()
شما تو قسمت Controls جهت های راست و چپ (<-- -->)کیبورد رو بزن. بعد دکمه ها رو تنظیم کن.چون تو menu ها mouse کاربردی نداره، منو ها یه مقدار گنگ شده.
مر30 عزیزم حل شد
حریف میطلبیم!![]()
بازیش خیلی جالبه ....
حال میده
ولی چند تا سوتی اساسی داره![]()
تازه من به باگ هم خوردم . موقعی که تصادف می کنید و می پکید دوباره ماشین تعمیر میشه و دوباره مستقیم به حرکتتون ادامه میدین . ولی یه بار بره من بعد از تصادف به جای اینکه جلو بره عقب عقب می رفت .![]()
حالا من یه بار از جاده رفتم بیرون بعد برگشت تو جاده سریع دوربین از دور نشون داد و انگار که ماشین منفجر شدهتازه من به باگ هم خوردم . موقعی که تصادف می کنید و می پکید دوباره ماشین تعمیر میشه و دوباره مستقیم به حرکتتون ادامه میدین . ولی یه بار بره من بعد از تصادف به جای اینکه جلو بره عقب عقب می رفت .![]()
وقتی تصادف میکنی هم خیلی تابلوئه ماشین انگار 10 کیلوییه....
اصلا حس سنگین بودن رو نمیده
خوب توی این گونه بازیها اگه بخوان تصادف رو صد در صد reality کنند حتی یکی سی پی یوی چهار هسته ای هم وقتی دو سه تا ماشین با هم تصادف کنند کم میاره!!
به خاطر همین زیاد به واقعی بودن تصادفات نمیشه گیر داد اگرچه به نظر خود من همین فیزیک هم برای یک بازی action-racing که فقط دنبال هیجان(نه reality بودن) قابل قبوله![]()
خب بهتر از این هم میتونستن درستش کننخوب توی این گونه بازیها اگه بخوان تصادف رو صد در صد reality کنند حتی یکی سی پی یوی چهار هسته ای هم وقتی دو سه تا ماشین با هم تصادف کنند کم میاره!!
به خاطر همین زیاد به واقعی بودن تصادفات نمیشه گیر داد اگرچه به نظر خود من همین فیزیک هم برای یک بازی action-racing که فقط دنبال هیجان(نه reality بودن) قابل قبوله![]()
راستی تا وقتی کاملا چپ نکنی ماشین هیچیش نمیشه فقط روش خط میفته
ولی در کل قبولش داریم
آقا ایول عجب بازی. ترکوندم . با صدای بلند بازی کردم امروز خیلی حال داد . میگم چرا صدای ماشین اینقدر کمه و صدای موزیک و صدای اطراف زیاد ؟ ماله خودشه یا نه ؟ انگار روی حالت dolby 5.1 باشه صدای ماشین کمه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)