ممنونم دوست عزیز![]()
ممنونم دوست عزیز![]()
سلام دوستان
من یه ماه (شایدم یه کم بیشتر) میشه که نود32 ورژن 2.7.39 رو نصب کردم و تا الان برای آپدیتش مشکلی نداشته
از دو روز پیش من آپدیت نکردم و حالا که اومدم این کارو بکنم ازم یوزر و پسورد میخواد
اینم نمونه ش :
کسی هست کمکم کنه؟!
سلام مي گم آپديت ناد 32نسخه سومش را چطوري بردارم؟ ممنون
برای نسخه های 3 آنتی ویروس ناد32
در ویندوز XP
X:\Documents and Settings\All Users\Application Data\ESET\ESET NOD32 Antivirus\Updfiles
در ویندوز Vista
X:\ProgramData\ESET\ESET NOD32 Antivirus\Updfiles
X نام درایو ویندوز هستش
شما آپدیت ها رو یه جا ذخیره کن بعد که مجددا ناد32 رو نصب کردی بصورت یه سرور پوشه حاوی آپدیت ها رو معرفی کن و به راحتی آپدیت کن
موفق باشید
ممنون مجيد جان موش قهرمان(آواتور)
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز
من از نود 32 در گیم نت و روی سرور استفاده می کنم و حالا مشکلی که دارم اینه که وقتی فایروال آنتی ویروس روشنه کلاینت ها نمی تونن با سرور ارتباط برقرار کنن و من باید برای اینکه کلاینت ها با سرور ارتباط برقرار کنند فایروال را خاموش کنم . در ضمن من از گیم پورت استفاده مکنم روی دستگاها . حالا راهی تنظیمی چیزی هست که من بدون اینکه فایروال را خاموش کنم فقط به پورت گیم پورت اجازه دسترسی به سرور را بدم ؟
ممنون از اینکه بعد از 2 روز جواب ما را ندادند بچه های این فروم .
ما که رفتیم سراغ کسپراسکای و با کسپر دیگه این مشکل را ندارم .
هر بار كه به آنتي ويروس ورژن سه نود 32،يوزر و پاس جديد مي دهم...شروع به آپديت كامل با حجم بالاي 10 مگا بايت مي كند !با آنكه مثلا چند روز پيش آپديت شده... عينهو زماني كه تازه اين نرم افار را نصب كرده بوديم...در حالي كه بايد تنها ديتاي افزوده شده را دانلود كند...
براي حل اين مشكل چكار مي توانم انجام دهم...؟
با درود
من سیستمم ویروسی شده و task manager , registry از کار افتادن و folder option مدام از حالت show hiden خارج میشه ، آنتی ویروسم nod32 هست و هی گیر میده به windows32 , system volume information نمی دونم ویروسن یا گیر علکی میده ، هر 1 دقیقه گیر میده میگه یه ویروس پیدا کردم الانم زده بابلونم رو از کار انداخته. یه سیستم رو هرچی nod32 گفت ویروسه منم نه نگفتم و حذفش کردم که دیگه ویندوزش بالا نمی یاد.
لطفا راهنمایی کنید
Last edited by masoud81; 17-08-2008 at 19:59.
دوست عزیز شما مشکل خودتون رو در تاپیک زیر پیگیری کنید
در ضمن برای رفع چنین مشکلاتی بخش اورژانس سیستم های آلوده درنظر گرفته شدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)