دوستان كسي برنامه signer ميتونه جاي ديگه اي اپلود كنه؟
تو تاپيك ساين كردن بودش اما دانلود نميشد و اون تاپيك هم كه بسته شده به همين خاطر مجبور شدم اينجا درخواست بدم!
دوستان كسي برنامه signer ميتونه جاي ديگه اي اپلود كنه؟
تو تاپيك ساين كردن بودش اما دانلود نميشد و اون تاپيك هم كه بسته شده به همين خاطر مجبور شدم اينجا درخواست بدم!
سلام یونوس جون.
از این سایتچندا سر وکی میشه گرفت.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان من برنامه x-plore رو ساین کردم ولی وقتی میخام نصب کنم این پیغام رو میده Requested application access not granted مشکل از چیه کمک کنین لطفا ......
Plz
آقا اینجا آدم زنده نیست هر وقت پست میدیم بی جواب میمونه این چه انجمنیه دیگهکسی نیست اینجا رسیدگی کنه مدیر ها و همکار لطفا بررسی کنین
![]()
اقا جمع کنین بندو بساطتون اینجا آدم زنده نیست
هك كردن گوشي با نرمافزارهاي helloOX و يا استفاده از اين روشها چقدر ريسك داره، يعني امكان داره امنيت گوشي شكسته بشه و كسان ديگه بتونن از اطلاعات داخل گوشي (از طريق بلوتوث، sms , ...) و يا از تماسها و مكالمات آگاهي پيدا كنند؟ و يا ويروسها بتونند به فايلهاي سيستم دسترسي پيدا كنند.و اينكه بعدا ميشه گوشي رو واقعا به شرايط اوليه بازگردوند؟
ممنون ميشم اگه دوستان جواب بدند.
سلام دوستان
من بعد از ثبت نام و قبل از اينكه شماره ها را وارد كنم مشكل دارم
به اين عكس توجه كنيد به نظر ميرسه يه چيزيش كمه
خواهش ميكنم كمكم كنيد
اون نسخه از X-Plore که شما میخوای نصب کنی ویرایش شده وبرای نصبش حتما" باید گوشیت هک شده باشه...
خیر دوست عزیز...شما فقط موقعی که احتیاج داری گوشیتو تو حالت هک میزاری...به دلخواه خودت...
با یه اکانت هر چقدر بخوای میتونی بگیری ولی به این شکل که با درخواست Cert جدید قدیمیه پاک میشه از سرور...!
ضمیمه شده...چه مشکلی داره؟
=========================
عنوان ویرایش شد...
آموزش جدید رو هم در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار دادم...
شاد باشید![]()
ممنون از legend بخاطر پاسخشون.
ميشه يه سوال ديگه من رو جواب بدين: روشهاي مختلفي براي ساين كردن گوشي ها وجود داره مزيتشون نسبت به هم چيه؟
مثلا با وجودي كه در روش HelloCarbide نياز به فايل cer يا key نيست و راحتتر هستش باز خيليها دنبال روش ساين عادي يعني گرفتن فايل از سايت OPDA و ........ هستند. چرا؟
چون با اومدن ورژن فریمور جدید برای گوشی ها روش های قدیمی مثل HelloCrbide و SecMan دیگه پاسخگوی هک گوشی ها نیستند و به روش های جدید مثل HelloOX احتیاج هست..
شاد باشی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)