از من می شنوی بنداز تو زباله دان تاریخ و برو وسترن بگیر یا هیتاچی...اینهمه استرس بهت سگیت وارد کرد بس نیود؟
از من می شنوی بنداز تو زباله دان تاریخ و برو وسترن بگیر یا هیتاچی...اینهمه استرس بهت سگیت وارد کرد بس نیود؟
سلام...
اول ممنون بخاطر این PDF که گذاشتین...ولی یه سوال واسم پیش اومده....تو این PDF گفته شده که باید ارتباط موتور و برد PCB قطع باشه و این عکس رو گذاشتین.... الان این مقوا درست گذاشته شده؟ مگه نباید اون رابطی که در مرکز دایره هست قطع بشه؟ رابط موتور همین وسطی نیست مگه؟ چرا این مقوا کنار برد گذاشته شده است؟
ممنون...
![]()
امروز ,USB-to-TTL دستم رسید......حالا یه خورده اعتماد به نفس می خوام با سوال بالا و احتمالا هم مزاحم 125 بشم.....
درسته باید کارته وسط باشه یعنی باید پیچ وسط رو باید باز کنی بذاری جای پیچه
این جایگذاری غلطه
این عکسو ببین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون....آقا دمت گرم....خیلی حال می دیا....پس درست فکر کردم....شاید فردا مزاهم شما شدم....که صحبت کنم ..همین نکات ریز هست که من می ترسم سوتی بدم بزنم بترکونم....
Last edited by joopin; 27-06-2009 at 17:36.
سلام
دوستان
ببخشید
برنامه هایپرترمینال راز از کجا میشه اجرا کرد ؟؟
من ویستا 64 بیتی نصب کردم
بعد اینکه در دستورات نوشته شده در pDF که هارد من در بایوس نمیشناسه مراحل اولیه در خود ویندوز باید اجرا کرد ؟ ( یعنی همون هایپرترمینال )
لزوما باید از دو کامپیوتر استفاده کرد؟ یکی واسه برق هارد یکی واسه هایپر ترمینال؟ یا یه کامپیوتر کافی هست؟
بله، همه ی کارا داخل ویندوز انجام میشه
هایپر ویستا رو نمیدونم کجاست چون خودم با ایکس پی کار کردم.
یکی بسه![]()
سلام
من از جام جم گرفتم
فقط یک مشکل اساسی دارم
وقتی مدار را وصل می کنم سیستم اونو میشناسه
ولی وقتی که باطری را وصل می کنم مدار قطع میشه
چه کار کنم ؟
در هر دو حالت همینطوری میشه که جای + و - را عوض می کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)