بچه ها حتماً نیازه که قبلش شماره یک بازی را انجام بدیم؟
بچه ها حتماً نیازه که قبلش شماره یک بازی را انجام بدیم؟
shift رو بگیر پرو فایل jacob رو میبینی با یکی از قدرت هاش(ability) مانع سر راه رو منفجر کن راه باز میشه.
من که نسخه ی قبلو بازی نکردم ولی از دیالوگ ها و codex خود بازی اطلاعات خیلی زیادی گرفتم.خیلی مهم نیست.بچه ها حتماً نیازه که قبلش شماره یک بازی را انجام بدیم؟
ولی باید انگلیسیت خوب باشه و گرنه گیر می کنی.
موفق باشید.
Last edited by Little Sparrow; 30-01-2010 at 14:54.
نه نياز نيست .به راحتي مي تونيد بازي كنيد.
سلام به همه دوستان
بلافاصله بعد از امتحانات این بازی رو گرفتم چند روزیه گیرم انداخته. خیلی خوش ساخته اصلا همین که اسم Bioware اول یه بازی باشه کافیه برای گرفتنش. اکشنش بسیار زیباست و گرافیکشم فوق العادس. روی طراحی کاراکتر ها خیلی زیباکار شده و برای همشون دقت زیادی به خرج دادن.
بچه ها یه سوال دارم برای آپگرید کردن مثلا سلاح ها یه چیزایی نیاز هست مثل Iridium, Platinum یا یه چیزایی مثل این که فک کنم مثل پول هستن تو این بازی. من اینا رو نمی دونم از کجا می تونم گیر بیارم. ممنون میشم کمک کنید. در ضمن اگه سایتی سراغ داشتید که عکس کاراکتر ها رو خوب داشته باشه ممنون میشم بدید.
موفق باشید
در مورد این قسمت از متنت می تونم بهت کمک کنم.این مواد رو تو ماموریت های خود بازی می تونی پیدا کنی.
موفق باشید.
يكي از بچه ها زير يه تريلر اين بازي نوشته بود افرادي كه ناراحتي قلبي دارن اين تريلر رو نبينن پرسيدم چرا ولي ايشون جواب ندادن . الان من گرفتم بازيو ولي ميترسم بازي رو شروع كنم چون تازگيا مشكل روحي پيدا كردم و حس ترسيدنم چندين برابر شده . حالا خبري هست ؟
هه هه
نسخه پی سی چند دی وی دی هست؟
و بگید آیا نسخه های موجود در بازار مشکلی چیزی نداره؟! مخصوصا مال این یارو بویزتیم
من نسخه ی 4 دی وی دی رو دارم مشکلی هم ندارم.پچی چیزی و.... هم نریختم.
اقا این بازیو میشه با تنظیمات گرافیکی medium و high روی سیستم زیر روون اجرا کرد؟
xp service pack 2
ram 2gig
گرافیک 8500 جی تی
2.4 2هسته ای
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)