تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 28 اولاول ... 1622232425262728 آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 274

نام تاپيک: یادگیری زبان به صورت خود اموز شما چه پیشنهاد میکنین!؟

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

سلام

دوستان توی یک سایتی این مطلب رو دیدم که خیلی ازش تعریف و تمجید شده میخواستم دوستانی که اطلاع دارند بگن نظرشون چیه به درد بخور هستش ؟

یکی از بهترین منابع برای آموزش انگلیسی در منزل
    بیش از 80 جلسه ویدئویی آموزش مکالمه انگلیسی از مبتدی تا حرفه‌ای English For You EFU

English for You (EFU) English Lesson+ Ebook |
    USA TV show . teach english for U
    you can get this excellent english set, which has been prepared by worldwides famous linguists in a classroom ambiance and involves whole course curriculum , byu a telephone call or mail.
    English Education Set has been published with 3 levels :
    EFU ENGLISH FOR BEGINNER LEVELS - 30 VCD
    EFU - ENGLISH FOR ELEMENTARY LEVELS - 30 VCD
    EFU - ENGLISH FOR INTERMEDIATE LEVELS - 20 VCD
    with the help of the dramas in our VCDS and the books that you are going to use with the VCDS, you will learn English pefectly

در ضمن نرم افزار و یا فیلم آموزشی به درد بخور که فقط به صورت خود آموز باهاش بشه یه کم مکالمون بهتر بشه و همچنین بشه باهاش لغات زیادی رو یاد گرفت چیه ؟

با تشکر

2. این کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

سلام

دوستان توی یک سایتی این مطلب رو دیدم که خیلی ازش تعریف و تمجید شده میخواستم دوستانی که اطلاع دارند بگن نظرشون چیه به درد بخور هستش ؟

یکی از بهترین منابع برای آموزش انگلیسی در منزل
    بیش از 80 جلسه ویدئویی آموزش مکالمه انگلیسی از مبتدی تا حرفه‌ای English For You EFU

English for You (EFU) English Lesson+ Ebook |
    USA TV show . teach english for U
    you can get this excellent english set, which has been prepared by worldwides famous linguists in a classroom ambiance and involves whole course curriculum , byu a telephone call or mail.
    English Education Set has been published with 3 levels :
    EFU ENGLISH FOR BEGINNER LEVELS - 30 VCD
    EFU - ENGLISH FOR ELEMENTARY LEVELS - 30 VCD
    EFU - ENGLISH FOR INTERMEDIATE LEVELS - 20 VCD
    with the help of the dramas in our VCDS and the books that you are going to use with the VCDS, you will learn English pefectly

در ضمن نرم افزار و یا فیلم آموزشی به درد بخور که فقط به صورت خود آموز باهاش بشه یه کم مکالمون بهتر بشه و همچنین بشه باهاش لغات زیادی رو یاد گرفت چیه ؟

با تشکر
    سلام.

اینطور چیزارو به شخصه فقط در صورتی که مجانی باشه میگیرم ، عمرن پولمو برای این چیزا که معلوم نیست چی داخلشه حروم نمیکنم.
    فعلن چیزی نیست که بگی مکالمه ی شمارو در خونه تضمینی آموزش میده. ولی برای لغات مجموعه ی نارسیس و 504 خوبه.

4. 7 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

با سلام به دوستان عزیز

دوستان استفاده از فیلم های اموزش زبان مثل usa family یا extra رو توصیه می فرمایند یا اینکه وقت تلف کردنه؟

با سپاس فراوان

پیروز وپاینده باشید

English | Active member godfather_mk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با سلام به دوستان عزیز

دوستان استفاده از فیلم های اموزش زبان مثل usa family یا extra رو توصیه می فرمایند یا اینکه وقت تلف کردنه؟

با سپاس فراوان

پیروز وپاینده باشید
    بسته به سطح زبان خودتون داره، اگه نگاه ميكنيد و مطالب جديد توش ميبينيد و ياد ميگيريد خوب پس به دردتون ميخوره و وقتتون تلف نشده، اما اگه احساس ميكنيد كه خيلي از مطالبش رو بلدين خوب طبيعتا وقت تلف كردنه!

7. 4 کاربر از godfather_mk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اصلا من بحثم این نیست که چه چیزی بخانم چون آن قدر منابع انگلیسی فرلوان است که آدم توش غرق میشه. موضوع نیازمند راهنمایی و تکنیکال به حافظه و بیرون کشیدن خوانده شده ها از مغز بر می گرده از دوستان می خاهم بپرسم ما چگونه بخوانیم که بتوانیم مثلن یک ماه بعد اون رو یاداوری کنیم؟ مثلا من الان یک کتاب مکالمه ایلتس می خانم و مثلا 5 روز براش وقت می گذارم. اگر من بخاهم ساختارها و جملات کتاب مذکور را درونی سازی کنم و بتوانم اونها را در زمان مثلا یک ماه بعد بازیابی کنم از چه روشی باید بهره گرفت؟ لطفا از روش لایتنر جیزی نگویید.

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

اصلا من بحثم این نیست که چه چیزی بخانم چون آن قدر منابع انگلیسی فرلوان است که آدم توش غرق میشه. موضوع نیازمند راهنمایی و تکنیکال به حافظه و بیرون کشیدن خوانده شده ها از مغز بر می گرده از دوستان می خاهم بپرسم ما چگونه بخوانیم که بتوانیم مثلن یک ماه بعد اون رو یاداوری کنیم؟ مثلا من الان یک کتاب مکالمه ایلتس می خانم و مثلا 5 روز براش وقت می گذارم. اگر من بخاهم ساختارها و جملات کتاب مذکور را درونی سازی کنم و بتوانم اونها را در زمان مثلا یک ماه بعد بازیابی کنم از چه روشی باید بهره گرفت؟ لطفا از روش لایتنر جیزی نگویید.

من خودم اهل چیزهایی مث جعبه ی لایتنر یا جی5 نیستم ، چیزی که برای خودم جواب داده رو میگم.
    وقتی من نیاز دارم یک سری کلمات و یا حالا هرمحتوایی رو به خاطرم بسپارم، اولن که این شامـــل دو
    مرحله میشه همونطوری که خودتون هم اشاره کردین ، به یاد سپردن و به یاد آوردن که در واقـع اولـــی
    اسمش حافظه ( ضبط کردن ) است و دومی اسمش ذاکره ( به یاد آوردن محتویات ضبط شده ).

بنابراین وقتی میخواین چیزی رو اصطلاحن حفظ کنید ، باید به دو قسمت حافظه و ذاکـــره توجه زیــادی
    داشته باشید. گاهی وقتها اطلاعات به درستی در مغز قرار گرفته ( حفظ شده = حافظـه ) ولی وقتــی
    میخوایم اون هارو به یاد بیاریم ( ذاکره ) به مشکل برمیخوریم. خب این نشون از عدم تکــــرار اطلاعــات
    میده ، وقتی چیزی رو تکرار نکنی بـه مرور به لایه های عمیق ذهنت رسوخ میکنه ، لیکـن یادآوریشــون
    یا همون ذاکره ، هم مشکل میشه ؛ این شد یه حالت.

حالت دوم اینه که اطلاعات از همون اول هم درست در مغز قرار نگرفته ، که این یعنی شمــــــا موقـــع
    خوندن اطلاعات اصن تمرکز کافی رو نداشتی ، چیزی که به نظر من خیلی مهمه، شایــد مهمتــــرین ؛
    شما داری متن رو میخونی با چشمات ولی ذهنت داره به قرار با دوستت فکر میکنه ! خـــــب مشخصه
    که اطلاعاتی که حتی در ذهن شما قرار نگرفته ، رو نمیتونید طبیعتن به یاد بیارین. پس اولیــن گام برای
    یادگیری مطالب اینه که موقع خوندنشون تمرکز بالا داشته باشی و موقع خوندن به خودت تلــــقین کنی
    که این مطلب همیشه یادت میمونه ؛ این تلقین تاثیرش خیلی بالاست من خودم تست کردم. بــعدازین
    شما باید تکرار گاهانه داشته باشید با کمی تکرار این مطلب ملکه ی ذهن شما میشه و دیگــــه حـتی
    از یاد بردنش محال میشه.

یه نکته ی دیگه هم مهمـــه. اونم تست گرفتن از خودتونه ؛ وقتی یه مطلب رو خوندین ، یه بار مطلب رو
    کنار بزارین و در شرایط واقــــعی سعی کنید همون مطلب رو از روی حافظه ی خودتون بازخوانی کنید و
    ببینید که چند درصدش رو مـیتونید بگید ، اگه دیدید یکم مشکل دارین اول روش یکم فکر کنید به ذهنتون
    فشار بیارین و اگه دیدید نمیتـــونید بعد برین مطلب رو باز کنید و اون قسمت رو دوباره با دقت بخونید ، در
    این حالت اون مطلب دیگه محاله از یاد شما بره.

مطالب بالا که عرض کردم رو کاملن خودم تست کردم و روشی بوده که همیشه برای خودم جواب داده.

10. 9 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من خودم اهل چیزهایی مث جعبه ی لایتنر یا جی5 نیستم ، چیزی که برای خودم جواب داده رو میگم.
    وقتی من نیاز دارم یک سری کلمات و یا حالا هرمحتوایی رو به خاطرم بسپارم، اولن که این شامـــل دو
    مرحله میشه همونطوری که خودتون هم اشاره کردین ، به یاد سپردن و به یاد آوردن که در واقـع اولـــی
    اسمش حافظه ( ضبط کردن ) است و دومی اسمش ذاکره ( به یاد آوردن محتویات ضبط شده ).

بنابراین وقتی میخواین چیزی رو اصطلاحن حفظ کنید ، باید به دو قسمت حافظه و ذاکـــره توجه زیــادی
    داشته باشید. گاهی وقتها اطلاعات به درستی در مغز قرار گرفته ( حفظ شده = حافظـه ) ولی وقتــی
    میخوایم اون هارو به یاد بیاریم ( ذاکره ) به مشکل برمیخوریم. خب این نشون از عدم تکــــرار اطلاعــات
    میده ، وقتی چیزی رو تکرار نکنی بـه مرور به لایه های عمیق ذهنت رسوخ میکنه ، لیکـن یادآوریشــون
    یا همون ذاکره ، هم مشکل میشه ؛ این شد یه حالت.

حالت دوم اینه که اطلاعات از همون اول هم درست در مغز قرار نگرفته ، که این یعنی شمــــــا موقـــع
    خوندن اطلاعات اصن تمرکز کافی رو نداشتی ، چیزی که به نظر من خیلی مهمه، شایــد مهمتــــرین ؛
    شما داری متن رو میخونی با چشمات ولی ذهنت داره به قرار با دوستت فکر میکنه ! خـــــب مشخصه
    که اطلاعاتی که حتی در ذهن شما قرار نگرفته ، رو نمیتونید طبیعتن به یاد بیارین. پس اولیــن گام برای
    یادگیری مطالب اینه که موقع خوندنشون تمرکز بالا داشته باشی و موقع خوندن به خودت تلــــقین کنی
    که این مطلب همیشه یادت میمونه ؛ این تلقین تاثیرش خیلی بالاست من خودم تست کردم. بــعدازین
    شما باید تکرار گاهانه داشته باشید با کمی تکرار این مطلب ملکه ی ذهن شما میشه و دیگــــه حـتی
    از یاد بردنش محال میشه.

یه نکته ی دیگه هم مهمـــه. اونم تست گرفتن از خودتونه ؛ وقتی یه مطلب رو خوندین ، یه بار مطلب رو
    کنار بزارین و در شرایط واقــــعی سعی کنید همون مطلب رو از روی حافظه ی خودتون بازخوانی کنید و
    ببینید که چند درصدش رو مـیتونید بگید ، اگه دیدید یکم مشکل دارین اول روش یکم فکر کنید به ذهنتون
    فشار بیارین و اگه دیدید نمیتـــونید بعد برین مطلب رو باز کنید و اون قسمت رو دوباره با دقت بخونید ، در
    این حالت اون مطلب دیگه محاله از یاد شما بره.

مطالب بالا که عرض کردم رو کاملن خودم تست کردم و روشی بوده که همیشه برای خودم جواب داده.

ضمن تشکر

البته این نکات کاملا رهگشایی دارد و قطعا اگر به این اصول پای بندی داشته باشیم بهره وری مطالعه افزون خواهد شد.

منتظر نظرات تکمیلی باقی دوستان هم هستم.

از تجارب فنی و تکنیکال خود بگویید که چگونه می توان بهره وری و

کارایی مطالعه را افزون تر کرد.

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

سلام
    من دارم با مجموعه Effortless English Lessons کار میکنم. برای تقویت زبان و خصوصا اسپیکینگ. تا اینجاش خوب بوده.اولاش هستم.میخواستم ببینم تاییدش میکنین؟ مجموعه آموزشی A.J Hoge هستش. 6 گیگ شامل داستان های کوتاه که به صورت گذشته-حال-آینده گفته میشه و سیستم سوال و پاسخ هم وجود داره. یعنی سوال می پرسه از متن. و جواب باید بدی.(با Stop پلیر و جواب و پلی کردن ادامه و گرفتن جواب صحیح)

اگه نباشه جاش خالی می مونه tariran0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

تاپیک خیلی قدیمی شده.... ولی من یه پیشنهاد دارم...
    مهمترین ویژگی کلاس زبان همین Classmate ها هستن. ایینکه باهاشون حرف میزنیم....
    من پیشنهادم اینه که یه چتروم درست کنیم بصورت صوتی باهم انگلیسی حرف بزنیم....

آخر فروم باز masoud93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

سلام.
    من می خوام بیشتر reading و listening رو خوب کنم ...
    حال کلاس زبان رفتن هم ندارم ...
    بهترین کاری که تو خونه میتونم انجام بدم چیه ؟ (با نرم افزار خاصی کار کنم یا کتاب خاصی رو بخونم؟)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •