تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 35 اولاول ... 16222324252627282930 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 345

نام تاپيک: سورن ELX

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام. دوست عزیز. من هم سورن 91 دارم و لرزشی که میگویید را دارد. ولی یک عیبی که مرا اذیت می کنه اینه که رو سرعت 13 0 تا 140 صدای موتور میاد داخل کابین. از شما هم اینطوریه؟ چکار باید کرد؟ نمایندگی هم بردم میگه طبیعیه!!

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سورن های مدل 89 خوب هستن؟؟ مشکل خاصی ندارن؟
    سورن ELX از اوایل 91 تولید انبوه داشته. قبل اون سورن معمولی بوده دوست عزیز. سورن معمولی هم فرق خاصی با سمند lx نداره. اگه شما با سمند مشکلی ندارید با این ماشین هم مشکلی نخواهید داشت. البتته موتور ملی روش سوار نشده. همون موتور قدیمی پژو روش هست.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام. دوست عزیز. من هم سورن 91 دارم و لرزشی که میگویید را دارد. ولی یک عیبی که مرا اذیت می کنه اینه که رو سرعت 13 0 تا 140 صدای موتور میاد داخل کابین. از شما هم اینطوریه؟ چکار باید کرد؟ نمایندگی هم بردم میگه طبیعیه!!
    سلام. آقا منظورتون همون لرزش زمان نیم کلاژ یا شروع حرکت هستش؟ نمایندگی این لرزشو گفت طبیعیه یا صدای موتورو؟ ماشینتون EF7 هستش یا XU7؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام. آقا منظورتون همون لرزش زمان نیم کلاژ یا شروع حرکت هستش؟ نمایندگی این لرزشو گفت طبیعیه یا صدای موتورو؟ ماشینتون EF7 هستش یا XU7؟

سلام . بله لرزش مال اول حرکت و نیم کلاژ است. وموتور ef7 است و نمایندگی همین صدای موتور را طبیعی می دانست.چکار کنم؟

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام . بله لرزش مال اول حرکت و نیم کلاژ است. وموتور ef7 است و نمایندگی همین صدای موتور را طبیعی می دانست.چکار کنم؟
    لرزش احتمالا برای دسته موتور باشه که باید ببرم نمایندگی عوضش کنه. خیلی هم گویا موضوع مهمی هست.
    در مورد صدای موتور اتفاقا اصلا هم طبیعی نیست. من خودم 180 تا با موتور ملیم رفتم اصلا صدا داخل کابین نمیاد. حتی صدای باد هم اگه شیشه ها بسته باشه تو نمیاد. عایق بندی بدنه و موتور این ماشین عالیه. ببرید تعمیرگاه مرکزی دوست من

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام، آقا این کلاس یک با کلاس سه تو پیش فروش ایرانخودرو چه فرقی با هم دارن؟ کدوم آپشناش بیشتره؟
    سورن های ای ال ایکسی که ایرانخودرو پیشفروش میکنه مالتی پلکس هستن؟ صصندلیه اشم ای الکسن؟

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

سلام، آقا این کلاس یک با کلاس سه تو پیش فروش ایرانخودرو چه فرقی با هم دارن؟ کدوم آپشناش بیشتره؟
    سورن های ای ال ایکسی که ایرانخودرو پیشفروش میکنه مالتی پلکس هستن؟ صصندلیه اشم ای الکسن؟
    فکر کنم کلاس 1 با رینگ آلومینیمی باشه.
    یادمه میگفتن برخی محصولات رو با رینگ اسپرت دیگه تحویل نمیدن
    البته این کلاس ها زیاد اهمیتی نداره.
    سورن های ELX جدید مالتی پلکس هستن. با صندلی برقی

8. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان تصمیم ما نهایی شد میخوایم یک عدد سورن ایلکس بگیریم، بجای سمند ال ایکس مدل 83 الانمون، فقط چند شب پیش یک سورن ایکلسی سوار شدم که فوق العاده قطعات داخلش بیکیفیت بود و سرو صدا داشت، البته اون ماشین طرح بود (یعنی ازون سری اول ایکلکسها بود) همچنین برای تست ازش استفاده میکردند، سمند های شما که اینطوری نیستن؟
    نکته دیگه ای که هست این پیشفروش رو برای اسفند بگیریم، احیانا اگر خوشمون نیومد بازار داره که سریع از دستش راحت شیم؟ (با قیمت مناسب)

ضمنا موتورش هم ef7 توربو شارژ بود، فوق العادست این موتور، مکانش نبود تست بگیرم ازش ولی صداشو که درآوردم معرکه بود! و البته کاپوت رو هم باز کردم خیلی شلوغ تر شده، یک سری چیزهای موتور برعکس شده، آدم فکر میکنه موتور روچرخوندن ایکاش زودتر تولیدش شروع میشد.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

بعد این تحویل اسفند 91 هم مدلشون 91 میشه یا 92 ؟

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

بعد این تحویل اسفند 91 هم مدلشون 91 میشه یا 92 ؟
    این مورد الان مشخص نیست برای شرایط فروش دهه فجر مشخص میشه
    تا بهمن ماه باید صبر کنید
    طبق روال چند سال اخیر خودروهایی که بهمن ماه ثبت نام کردن با مدل سال بعدش تحویل دادن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •