سلام. دوست عزیز. من هم سورن 91 دارم و لرزشی که میگویید را دارد. ولی یک عیبی که مرا اذیت می کنه اینه که رو سرعت 13 0 تا 140 صدای موتور میاد داخل کابین. از شما هم اینطوریه؟ چکار باید کرد؟ نمایندگی هم بردم میگه طبیعیه!!
سلام. دوست عزیز. من هم سورن 91 دارم و لرزشی که میگویید را دارد. ولی یک عیبی که مرا اذیت می کنه اینه که رو سرعت 13 0 تا 140 صدای موتور میاد داخل کابین. از شما هم اینطوریه؟ چکار باید کرد؟ نمایندگی هم بردم میگه طبیعیه!!
سورن ELX از اوایل 91 تولید انبوه داشته. قبل اون سورن معمولی بوده دوست عزیز. سورن معمولی هم فرق خاصی با سمند lx نداره. اگه شما با سمند مشکلی ندارید با این ماشین هم مشکلی نخواهید داشت. البتته موتور ملی روش سوار نشده. همون موتور قدیمی پژو روش هست.
سلام. آقا منظورتون همون لرزش زمان نیم کلاژ یا شروع حرکت هستش؟ نمایندگی این لرزشو گفت طبیعیه یا صدای موتورو؟ ماشینتون EF7 هستش یا XU7؟
سلام . بله لرزش مال اول حرکت و نیم کلاژ است. وموتور ef7 است و نمایندگی همین صدای موتور را طبیعی می دانست.چکار کنم؟
لرزش احتمالا برای دسته موتور باشه که باید ببرم نمایندگی عوضش کنه. خیلی هم گویا موضوع مهمی هست.
در مورد صدای موتور اتفاقا اصلا هم طبیعی نیست. من خودم 180 تا با موتور ملیم رفتم اصلا صدا داخل کابین نمیاد. حتی صدای باد هم اگه شیشه ها بسته باشه تو نمیاد. عایق بندی بدنه و موتور این ماشین عالیه. ببرید تعمیرگاه مرکزی دوست من
سلام، آقا این کلاس یک با کلاس سه تو پیش فروش ایرانخودرو چه فرقی با هم دارن؟ کدوم آپشناش بیشتره؟
سورن های ای ال ایکسی که ایرانخودرو پیشفروش میکنه مالتی پلکس هستن؟ صصندلیه اشم ای الکسن؟
فکر کنم کلاس 1 با رینگ آلومینیمی باشه.
یادمه میگفتن برخی محصولات رو با رینگ اسپرت دیگه تحویل نمیدن
البته این کلاس ها زیاد اهمیتی نداره.
سورن های ELX جدید مالتی پلکس هستن. با صندلی برقی
دوستان تصمیم ما نهایی شد میخوایم یک عدد سورن ایلکس بگیریم، بجای سمند ال ایکس مدل 83 الانمون، فقط چند شب پیش یک سورن ایکلسی سوار شدم که فوق العاده قطعات داخلش بیکیفیت بود و سرو صدا داشت، البته اون ماشین طرح بود (یعنی ازون سری اول ایکلکسها بود) همچنین برای تست ازش استفاده میکردند، سمند های شما که اینطوری نیستن؟
نکته دیگه ای که هست این پیشفروش رو برای اسفند بگیریم، احیانا اگر خوشمون نیومد بازار داره که سریع از دستش راحت شیم؟ (با قیمت مناسب)
ضمنا موتورش هم ef7 توربو شارژ بود، فوق العادست این موتور، مکانش نبود تست بگیرم ازش ولی صداشو که درآوردم معرکه بود! و البته کاپوت رو هم باز کردم خیلی شلوغ تر شده، یک سری چیزهای موتور برعکس شده، آدم فکر میکنه موتور روچرخوندن ایکاش زودتر تولیدش شروع میشد.
بعد این تحویل اسفند 91 هم مدلشون 91 میشه یا 92 ؟
این مورد الان مشخص نیست برای شرایط فروش دهه فجر مشخص میشه
تا بهمن ماه باید صبر کنید
طبق روال چند سال اخیر خودروهایی که بهمن ماه ثبت نام کردن با مدل سال بعدش تحویل دادن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)