تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 28 اولاول ... 1622232425262728 آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 274

نام تاپيک: مقايسه omnia i900 با سونی اریکسون Xperia™ X1

پروفشنال asextor1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من کل تاپیک رو خوندم . گفتم بد نیست پستی در مورد سی پی یو و سرعت گوشی ها بدم .
    البته این ها رو من ننوشتم بلکه دو تا از کاربرا (Mehran و merikh_merikh ) زحمتش رو کشیدن

برای منبع این تست به سایت زیر مراجعه کنید. این سایت فقط در مورد پاکت پی سی ها هست و ریویو های زیادی
    هم داخلش وجود داره.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در مورد سی پی یوی اومنیا من در مطلب قبلی هم اشاره کردم که کسی منکر بالاتر بودن سی پی یوی اومنیا
    نسبت به اکسپریا و بقیه پاکت پی سی های موجود فعلی نیست اما این بالاتر بودن سی پی یو طبق این تست و
    رویو هایی که انجام شده فقط در عدد هست نه در واقعیت و اون طور که این تست نشون میده سی پی یوی
    اکسپریا و حتی HTC Touch Pro خیلی قویتر و کاریتر خودشو نشون داده.

اما در مورد کند بودن Touch pro باید بگم که اون کسانی که میگن کنده سرشون نمیشه پاکت پی سی چیه. البته
    با عرض معذرت از این افراد. اکسپریا با این همه سریع بودنش اگر TouchFLO 3D رو بخواد اجرا بکنه چیزی میشه
    مثل تاچ پرو. یعنی در واقع این TouchFLO 3D است که سرعت تاچ پرو رو گرفته نه خود گوشی.

خیلی از افرادی که تاچ پرو دارند TouchFLO 3D رو غیر فعال کردند و از ظاهر خود ویندوز مبایل و یا SPB Mobile Shell
    استفاده میکنند و همین افراد در انجمن هایی مانند xda و یا esato از سرعت تاچ پرو بسیار راضی هستند اما
    همانطور که گفتم به شرطی که TouchFLO 3D غیر فعال بشه.

البته بنچ مارک چیزی نیست که بشه در اون تقلب کرد و یا سر کسی کلاه گذاشت. بنچ مارک توسط برنامه های مختلف انجام میشه و مانند قابلیت ویندوز ویستا میمونه که به سیستم های مختلف نمره میده و
    تعیین میکنه که سیستم شما مثلا در رم و گرافیک و سی پی یو تا چه اندازه قویه.

حالا یک همچین سیستمی برای پاکت پی سی ها هم وجود داره. یکی از این بنچ مارکها اسمش SPB Benchmark
    هست و دانلود آن برای همه افراد آزاد است.

کد:
    اما اگر کسی بخواد گوشی های مختلف رو توسط این بنچ مارکها با هم مقایسه بکنه باید همه گوشی ها رو در
    شرایط یکسان با هم تست بکنه. مثلا بر روی گوشی ها هیچ برنامه ای بغیر از برنامه های اصلی که بصورت
    اورجینال روی گوشی هستند نباید نصب باشه. و یا قبل از اینکه بنچ مارک بگیره باید گوشی ها رو سافت ریست
    بکنه تا برنامه هایی که در حافظه قرار گرفتند کاملا خارج بشند و غیره...

حالا این سایت اومده و این بنچ مارکها رو در گوشی هایی که اسمشون در لیست وجود داره گرفته. اگر با سایتش
    و اعتبار سایتش مشکل دارید میتونید بهشون ایمیل بزنید و یا باهاشون تماس بگیرید و بگید که شما اینها رو
    قبول ندارید چون من فقط این مطالب رو اینجا بطور خلاصه کپی کردم و خبرشو گفتم. مسئولیت این بنچ مارکها
    که با من نیست.

اما من شخصا این سایت رو قبول دارم حتی اگر اکسپریا هم نمره کمی میگرفت
    ---------------
    سلام.
    از توضیحاتی که دادین ممنون.
    دوست عزیز من لینک شما را نتونستم بالا بیارم تا بخونمش ببینم چیه.
    حالا من خودم از سایت موبیلستان چیزی را تهیه کردم که اینم نشون میده که سرعت ایکس1 بیشتر از ای900 میباشد.
    حالا اگه همون چیزیه که شما گذاشتین ببخشید اخه من موفق به باز کردن لینک شما نشدم.
    اینم مطلبی که اماده کردم:(کپی از سایت موبیلستان میباشد)
    اینم 2 تا عکس از مقایسه سرعت اکسپریا و چندتا گوشی دیگه
    اکسپریا در عکس اول به طور واضح سریعتره و در عکس دوم با اختلاف بسیار کمی دومه
    همونطور که میبینید i900 در تست cpu از اکسپریا خیلی عقب تره و جلو بودن i900 فقط عددیه ، چون سازنده cpu ها متفاوته پس عدد نشان دهنده قدرت پردازنده نیست مثل اینتل و AMD

اگه عکسی را که گذاشتم بالا نمیاد میتونید برید لینکی را که میزارم نگاه کنید تا متوجه بشید.
    اینم لینکش:
    کد:
    دوستان منم با تمام این حرفهای زده شده موافقم اخه شرکت های سازنده ی سی پیوها متفاوته پس در نتیجه عدد نمیتونه بیانگر سرعت بالاتر باشه.البته من خودم با تستی که کردم ان چنان تفاوتی بین ای900 و ایکس1 ندیدم و ایکس1 را به خاطر محیط زیباتر و گرافیک بالاتر و داشتن سرعتی برابر با ای900 بهتر میدونم......
    Last edited by asextor1; 11-07-2009 at 02:59.

2. 3 کاربر از asextor1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال asextor1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

معایب X1 :

-- علیرغم ظاهر بسیار زیبای X1 معایب ریز و درشتی در طراحی و مواد بکار رفته وجود دارد . ترک خوردگی قاب در بعضی موارد ، فاصله موجود ما بین کیبورد و صفحه و همچنین فاصله قاب پوشاننده ی باتری از موارد قابل ذکر هستند . کمی لقی هم با توجه به نوع طراحی وجود داره که در بعضی گوشی ها نیز افزایش پیدا می کنه . اینکه با کدام مشکل رو به رو شوید بستگی به شانس شما در گوشی خریداری شده داره !

-- عملکرد نسبتا ضعیف صفحه نمایش در نور آفتاب که معمولا در سایر برند ها بجز گوشی های نوکیا دیده میشه نیز وجود داره .

-- نداشتن شتاب سنج با توجه به جا افتادن این قابلیت در گوشی های امروزی . شما می تونید برای چرخیدن صفحه یکی از دکمه های سافت رو به این کار اختصاص بدین .

-- نداشتن خروجی تلویزیون یکی دیگر از معایب هست که البته برای همه افراد کاربرد نداره.

-- کیفیت عکس های گرفته شده قابل قبول هست ولی در زمینه فیلم برداری علیرغم رزیلوشن VGA ، با توجه به ذخیره شدن بصورت فرمت 3gp کیفیت تا حدودی افت می کنه . همچنین باید به این نکته اشاره کرد که دوربین در هنگام عکس برداری به شدت به لرزش حساس هست و عکس های زیادی خراب خواهد شد و شما مجبورید برای عکس برداری بهتر از دکمه مرکزی D-Pad استفاده کنید.
    Last edited by asextor1; 11-07-2009 at 03:36.

4. این کاربر از asextor1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز merikh_merikh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

دوست عزيز(asextor1) از توضيحاتي که گذاشتين تشکر.

حالا منم يه سري ازمعايب اي900 را ميگم:
    باطريه ضعيف نسبت به رقيباني که داره(اکسپريا و سريه تاچ در اچ تي سي)
    کيفيت پايين ال سي دي نسبت به بزرگ بودن ان(پيکسل پايين به نسبت سايز بزرگ ال سي دي)
    رام پايين نسبت به هم رده هاي خود(اکسپريا يا تاچ اچ دي و يا تاچ پرو.....) در کل رم و رام پايينتر به نسبت باقيه پاکت پيسي ها
    نداشتن قلم(اين يه ايراده به نظره من که قلم در خود گوشي وجود نداره و به گوشي وصل ميباشد)
    محيط زيباتر ديگر گوشي ها نسبت به اي900 که اينم سليقه اي ميباشد ولي خيلي ها محيط اکسپريا و سري تاچ اچ تي سي را ترجيح ميدن تا اي900
    ...............

يه مورد ديگه هم هست که واقعن اعصاب ادمو خراب ميکنه اونم اينه که به کار بردن اعداد در اين گوش(اي900) ميباشد مثلن عدد سي پيو بايد نشان دهنده ي سرعت بالاي اين گوشي باشه که اين گونه نيست يا دوربين 5 مگاپيکسليه اي900 که واقعن وضوح بسيار پاييني داره و عکس ها را اصلن دل خواه ادم نميندازه(البته نسبت به 5مگاپيکسل بودنش).البته اينم ميدونم که پاکت پيسي ها دوربين هاي ضعيفي دارن ولي اي900 نسبت به 5مگاپيکسل بودنش واقعن خيلي ضعيفه.مثلن ايکس1 را در نظر بگيرين نسبت به 3 مگاپيکسل بودنش تا حدودي قابل قبوله و ميشه دوربين 3مگاپيکسل در ايکس1را قبول کرد.

اگه ايرادي داره دوستان اصلاح کنن.

6. 3 کاربر از merikh_merikh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Bs_panzer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Not in your business tough guy !

1

شما بازیهایی که مخصوص امنیاست استفاده کردی؟

من که با بازی هایی که مخصوص رزلیشن امنیاست هیچ مشکلی ندارم
    شاید مشکل از گوشیتون باشه

کيفيت پايين ال سي دي نسبت به بزرگ بودن ان(پيکسل پايين به نسبت سايز بزرگ ال سي دي)
    رام پايين نسبت به هم رده هاي خود(اکسپريا يا تاچ اچ دي و يا تاچ پرو.....) در کل رم و رام پايينتر به نسبت باقيه پاکت پيسي ها
    نداشتن قلم(اين يه ايراده به نظره من که قلم در خود گوشي وجود نداره و به گوشي وصل ميباشد)
    محيط زيباتر ديگر گوشي ها نسبت به اي900 که اينم سليقه اي ميباشد ولي خيلي ها محيط اکسپريا و سري تاچ اچ تي سي را ترجيح ميدن تا اي900
    ...............

يه مورد ديگه هم هست که واقعن اعصاب ادمو خراب ميکنه اونم اينه که به کار بردن اعداد در اين گوش(اي900) ميباشد مثلن عدد سي پيو بايد نشان دهنده ي سرعت بالاي اين گوشي باشه که اين گونه نيست يا دوربين 5 مگاپيکسليه اي900 که واقعن وضوح بسيار پاييني داره و عکس ها را اصلن دل خواه ادم نميندازه(البته نسبت به 5مگاپيکسل بودنش).البته اينم ميدونم که پاکت پيسي ها دوربين هاي ضعيفي دارن ولي اي900 نسبت به 5مگاپيکسل بودنش واقعن خيلي ضعيفه.مثلن ايکس1 را در نظر بگيرين نسبت به 3 مگاپيکسل بودنش تا حدودي قابل قبوله و ميشه دوربين 3مگاپيکسل در ايکس1را قبول کرد.

1.هر سه بازی تونی هاک پرو اکیتر بود برید تست کنید نا امید بشید از گوشی هاتون
    2.دوربین اومنیا بهتر از اچ دیه ؟ فیلبرداریش 100% که بهتره
    3.دایمونده خودمو با بابام (اومنیا) عوض کنم ؟ باتریش پدرمو در آورده !

8. این کاربر از Bs_panzer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت

پيش فرض

Tony Hawk pro skater بود ببخشید

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

...............

شما چه دلیل و مدرکی واسه این موارد که گفتی داری؟

من میگم دوربینش خوبه و در حد ان95 هست اینم مدرک :
    As we already pointed out, the Samsung i900 Omnia is a really capable cameraphone. It produces crisp and tack sharp images with balanced processing and precise colors. The Omnia is probably the first PocketPC we've seen to produce impressive camera samples and we think it's safe to assume it's got the best camera among PocketPCs out there.
    We've had our share of pre-release Omnias and we saw improvement in image quality each time - especially in color rendering. Otherwise, resolution and detail have been consistently high with each unit - those can easily rival the Nokia N95 8GB.

در مورد cpu اگه دقت کرده باشی marvell یه شرکت وابسته به اینتله پس اگه بحث شرکت سازنده باشه marvell از qualcomm بهتره
    بعدشم ملاکهای قدرت cpu علاوه بر فرکانس cash و bus و... هستن که cpu این دو گوشی بجز فرکانس فرقی نداره پس هرچی فرکانس بالاتر باشه قویتره
    اینم مقایسشون :

در مورد باتری اگه رام گوشیت a5 باشه اونوقت میبینی که باتریش با x1 فرقی نداره

اصلاً برای اینکه خیال همه در مورد cpu راحت بشه از آقای aryanland یه درخاستی داریم :
    اگه میشه یه فیلمو روی هر دو گوشی با coreplayer تست کنید یعنی benchmark بگیرید ببینیم کدوم قویتره
    مرسی

وقتی یه گوشی برای استفاده از انگشت مشکلی نداره دیگه قلم میخاد چیکار؟
    دقت کنید که ان97 و ساتیو هم قلم بهشون آویزونه

شما براحتی میتونی تاچ فلو روی امنیا نصب کنی

اصلاً نمیدونم چرا حرف کسی که هر دوتا گوشیرو داره و واقعاً بدون تعصب حرف میزنه قبول ندارید همونی که به x1 میگه آشغال
    aryanland جان همیشه گوشی دستشه و میتونه کامل باهم مقایسشون کنه بزارید نظر نهایی رو بده و دیگه رو حرفش حرف نزنید
    Last edited by hasanmotori; 11-07-2009 at 11:12.

11. 2 کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت

پيش فرض

Touch flo 2d میشه فقط روش نصب کرد که مفت نمیارزه مثله ویوا میشه چون چیبست گرافیکی نداره اومنیا

بازی ها رو هم برای همین کند تر از دایموند ران می کرد (خیلی کند)

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت

پيش فرض

اومنیا فیلم برداریش 15 فریمه ؟
    کد:

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت

پيش فرض

شما الان هی دارید به هم می پرید omnia II , X2
    بیاد هم دیگرو تیکه پاره کردید !

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

امنیا 2 که رقیب x2 نیست چون بازم کیبرد نداره و طرفدارای x1 گیز میدن بهش
    رقیب x2 امنیا پرو هست که فکر کنم تا x2 بخاد معرفی بشه امنیا پرو2 هم اومده

اینم عکسش :

فون آرنا درباره کیبردش گفته خیلی خوبه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •