تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 97 اولاول ... 162223242526272829303676 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 965

نام تاپيک: صدای شکم، نفخ و مشکلات مشابه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

ببین دوست عزیز طبق استانداردهای پزشکی هر فرد عادی روزانه 10 الی 20 بار دفع گاز می کنه ولی اگه از 20 بار بیشتر بشه غیرطبیعیه و باید دلیلش پیدا بشه، اگه باور نداری میتونی بایک سرچ ساده توی نت این آمارو بررسی کنی.
    عمده ترین دلیلشم اینه که اکثر غذاهایی که در روز می خوریم حاوی کربوهیدرات(قند و چربی) هستن و بنابه دلایل مختلف مقداری از این کربوهیدرات ها جذب روده نمیشن و توسط باکتری های روده تخمیر میشن و اگه مقدار باکتری ها از حد معینی بیشتر بشه طبیعیه که حجم گاز تولیدی هم بیشتر میشه و این که شما می فرمایین با مصرف آنتی بیوتیک مشکلتون تا حد زیادی رفع میشد به این دلیله که وظیفه آنتی بیوتیک ها از بین بردن باکتری هاست پس دلیل این که با مصرف اینها روده های شما ساکت بودن به این خاطر بودکه مقدار گاز تولیدی روده های شما کم شده بود!
    به زبان ساده تر باکتری ها در روده همه افراد زندگی میکنن و کاملا بی خطر هستند و فقط افزایششون باعث افزایش نفخ میشه.
    ضمنا شما کمتر غذایی رو می تونی پیدا کنی که نفاخ نباشه، نان،برنج،میوه ها،لبنیات،حبوبات و بسیاری دیگه حاوی کربوهیدرات هستن و فقط اختلافشون اینه که بعضیا کمتر نفاخن بعضیا بیشتر.
    منظورم از ساختار خاص روده، شل شدن عضلات روده بود که باعث لرزش و انقباض بیشتر میشه و به نظر من اگه دلیلش این باشه، ورزش منظم می تونه طی مدت زمانی روده هارو بصورت نرمال دربیاره(البته مطمئن نیستم). چون بعضی از بیماران IBS (سندرم روده تحریک پذیر) تونستن با ورزش علائم بیماریشون رو تخفیف بدن.
    بازم میگم محتمل ترین عاملی که من تشخیص میدم عامل اصلی باشه همون آسیب دیدگی اعصاب روده ست که باید با مصرف داروهای اعصاب درمان بشه.
    تا عامل اختلال عصبی مشخص نشه نمیشه فهمید که دائمی درمان میشه یا تا زمانی که دارو مصرف میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

"به زبان ساده تر باکتری ها در روده همه افراد زندگی میکنن و کاملا بی خطر هستند و فقط افزایششون باعث افزایش نفخ میشه."

خوب، علت افزایش غیر عادی چی میتونه باشه؟ فکر کنم به این حالت میگن SIBO

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

باید یکم روش تحقیق کنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه ترنم اعتمادی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    metro. khate 4

پيش فرض

من توی بچگیم این مشکلو داشتم وقتی رفتم پیش متخصص منو فرستاد آزمایشگاه
    بعد از اینکه چن ساعت مث موش آزمایشگاهی منو اینور و اونور کشیدن یه برگه دادن دستم
    وقتی اونو به دکتر نشون دادم به من گفت ورم روده،مریو معده دارم
    10 ماه تمام منو وادار کردن تا رژیم گوشتی بگیرم بدون خوردن آب وسط غذا یا خوردن هر نوع چاشنی یا دسر ،و البته خوردن غذاهای آبکی رو کلا برای من ممنوع کرد
    توی این 10 ماه هیچ میوه ای رو به صورت خام نخوردم
    با اینکه اون چند ماه خیلی بد بود اما می ارزید من دیگه اون دردای وحشتناک یا صداهای ناهنجار رو ندارم
    حتما برو پیش متخصص تا آزمایش ندی چیزی معلوم نمیشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

من توی بچگیم این مشکلو داشتم وقتی رفتم پیش متخصص منو فرستاد آزمایشگاه
    بعد از اینکه چن ساعت مث موش آزمایشگاهی منو اینور و اونور کشیدن یه برگه دادن دستم
    وقتی اونو به دکتر نشون دادم به من گفت ورم روده،مریو معده دارم
    10 ماه تمام منو وادار کردن تا رژیم گوشتی بگیرم بدون خوردن آب وسط غذا یا خوردن هر نوع چاشنی یا دسر ،و البته خوردن غذاهای آبکی رو کلا برای من ممنوع کرد
    توی این 10 ماه هیچ میوه ای رو به صورت خام نخوردم
    با اینکه اون چند ماه خیلی بد بود اما می ارزید من دیگه اون دردای وحشتناک یا صداهای ناهنجار رو ندارم
    حتما برو پیش متخصص تا آزمایش ندی چیزی معلوم نمیشه
    سلام دوست عزیز
    چند تاسوال ازتون دارم
    شما چندساله بودی این بیماری رو داشتی؟
    چند وقت داشتی؟
    علایم دیگه مثل اسهال ویبوست اینا هم داشتی؟
    خیلی ممنون میشم جوابم روبدی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام

میشه یه متخصص گوارش خوب معرفی کنید؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ترنم اعتمادی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    metro. khate 4

پيش فرض

من اول رفتم پیش پزشک عمومی که از وقتی به دنیا اومدم اون معاینم میکرد اون منو فرستاد
    7-8 ساله بودم بعضی از علایمش رو یادم نمیاد اما اون صداها رو یادم نمیره
    البته گاهی اوقات من به خاطر اون صداها تا صبح رو توی دستشویی میگذروندم وهر چی خورده بودم و پس میدادم
    پزشکای عمومی خیلی قدیمی که کارشون خیلی درسته میتونن تو انتخاب یه دکتر خوب دیگه خیلی موثر باشن
    خدارو شکر که اون موقع مجبورم کردن درمان کنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

"به زبان ساده تر باکتری ها در روده همه افراد زندگی میکنن و کاملا بی خطر هستند و فقط افزایششون باعث افزایش نفخ میشه."

خوب، علت افزایش غیر عادی چی میتونه باشه؟ فکر کنم به این حالت میگن SIBO
    ظاهرا اختلال در حرکات روده علی الخصوص تنبلی روده عامل اصلی تکثیر غیرعادی باکتری های روده هستن. نظر شما چیه؟
    ضمنا توصیه شده که ماست پروبیوتیک که حاوی باکتری های مفید روده هست رو جایگزین ماست معمولی کنید تا تعادل باکتری های مفید و مضر روده برقرار بشه. امتحانش که ضرر نداره!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

ظاهرا اختلال در حرکات روده علی الخصوص تنبلی روده عامل اصلی تکثیر غیرعادی باکتری های روده هستن. نظر شما چیه؟
    ضمنا توصیه شده که ماست پروبیوتیک که حاوی باکتری های مفید روده هست رو جایگزین ماست معمولی کنید تا تعادل باکتری های مفید و مضر روده برقرار بشه. امتحانش که ضرر نداره!

کلا چند تا دلیل برای SIBO تو نت نوشتن، اما قبلش بگم هنوز نمیدونیم شرایط ما همون SIBO باشه یا نه!!

* اختلال در کار ماهیچه های روده ای که میتونه به دلیل صدمه دیدن اعصاب (به دلیل بیماریهایی مثل دیابت) باشه
    * اختلال در کار ماهیچه های روده ای به دلیل صدمه دیدن خود ماهیچه ها
    * انسداد گاه و بیگاه روده کوچیک، میتونه به دلیل زخم ناشی از جراحی روده، بیماری Chrohn، بیماری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (فکر کنم فتق باشه!) که باعث میشه یه جای روده کوچیک در اثر حرکات دودی از باکتری تخلیه نشه و جای امنی برای میکروبا بشه و منجر به SIBO بشه.

نشانه هاشم اینا ذکر شده:

* دفع گاز فراوان
    * باد کردن شکم
    * اسهال
    * درد شکمی
    * بعضی از بیماران به جای اسهال، یبوست مزمن دارن

منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ماست پروبیوتیک و پنیر پروبیوتیک رو امتحان کرده بودم، برای من کوچکترین اثری نداشتن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

ببین SLZ عزیز، اینایی که گفتی درست ولی هیچکدوم اشاره ای به صداها نمیکنن و فقط نفخ رو توجیه میکنن! همه میدونیم که تا وقتی نفخ نکنیم روده هامون ساکتن ولی خیلیا با توجه به اینکه خیلی هم نفخ میکنن، روده هاشون کوچکترین صدایی هم نمیده!
    ضمنا اگه قراره عوامل ایجاد نفخ تحتانی رو بررسی کنی باید همه جوانب رو در نظر بگیری(البته صرف نظر از نوع تغذیه و مواد غذایی نفاخ)
    1- SIBO (سندرم تکثیر غیر عادی باکتری های روده)
    2- IBS (سندرم روده تحریک پذیر)
    مورد اولو که توضیح دادی ازت ممنونم، لطف کن مورد دومم به صورت جامع توضیح بده(از همون منبع)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •