این سوال رو در مورد همه بازی ها میکنیا، کلاً فقط فعلاً Dirt 2 به عنوان اولین بازی DX11 معرفی شده.
این سوال رو در مورد همه بازی ها میکنیا، کلاً فقط فعلاً Dirt 2 به عنوان اولین بازی DX11 معرفی شده.
سلام؛
هنوز دومین تریلر بازی نیومده پسرم، چه رسد به خودش.![]()
سلام؛
بهترین کار اینه که EA یه بازی در سبک Street Racing داشته باشه، یکی هم تو پیست یا مثلا NFS رو یک سال در میون یه سال تو پیست بده یه سال تو خیابون.
NEW SHOTS
![]()
![]()
سایز اصلی از راست به چپ
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
![]()
سایزاصلی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
![]()
سایزاصلی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ما که دلمون شدیدا آب شده ! واقعا شدیدا منتظرشیم !
سلام دوستان من آندر گراند 1 رو رو درایو d نصب کردم ولی مراحل رو که رد میکنم و ذخیره میکنم رو درایو d ذخیره نمیشه من میخوام فایل های ذخیره شده رو یه جا کپی کنم تا دیگه لازم نباشه در صورت تعویض ویندوز بازی رو از نو شروع کنم میشه بفرمایید کجا ذخیره میشن؟
آقا امروز رفته بودم یکی از پاساژ ها یه تعدادی بازی بگیرم
یه مورد جالب دیدم گفتم بگم حواستون باشه!
یکی از مغازه ها این شیفت رو آورده بود!
آقا ما هم بخاطر علاقه شدید به این سری کشیده شدیم به سمت اون مغازه.
حالا این مغازه همه بازی هاش قدیمی بود بجز همین یکی!
همینم مارو مشکوک کرد ازش پرسیدم آقا این که هنوز نیومده
شما چجوری آوردین؟!
گفت همینه دیگه ما مغازمون همیشه جدیدترین هارو میاره
خلاصه از ما انکار از اونا اصرار
خوب اونا سه نفر بودن ما هم یه نفر ...زورشون چربید!
البته من که نخریدم.
دیگه همین دیگه
حالا نمیدونم ما سوتی دادیم یعنی اومده؟
یا اینکه اونا داشتن زرنگ بازی در میاوردن و هنوز حتی دموی قابل بازیش هم نیومده.
======
پ.ن:میگم اگه ربطی نداره به این بخش زحمت حذفش رو بکشید .مرسی.
نه عزيزم خيلي هم ربط داره جاي تو بودم بهشون مي گفتم آخه بازي كه هفتاد روز ديگه منتشر ميشه چطور شما الان دارين؟ ازشون مي خواستي بازي Splinter Cell Conviction , PES 2010 , FIFA 10 و غيره رو هم همين الان بدن كه مشتري هستي.
میشه یکی لطف کنه و بگه که وقتی آندر گراند 1 رو ذخیره میکنیم رو کدوم فایلها ذخیره میشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)