میگم چه اصرار و اجباریه که سیستم نمره دهی از ده نمره باشه؟
میگم چه اصرار و اجباریه که سیستم نمره دهی از ده نمره باشه؟
من nokia 5730 دارم گرفتمش زیر پام_ اتفاقی _ صفحه نمایشش خراب شده! و خیلیم باید خرجش میکردم ارزششو نداره و میخوام موتورولا اتریکس بگیرم. دیگه خیلی از این سیمبیان خسته شدم.
کار با کلیداش کلا استثناییه. دوربین متوسط. صفحه نمایش متوسط. باتری خوب. قیمت نسبت به کارایی میشه گفت بالا. ظاهر خوب. یه اکسپرس موسیک واقعی که از لحاظ موسیک هیچوقت نا امیدت نمیکنه. سرعتش بسیار خوب.
استحکامش خوب نیست.
با این حساب بهش 6 میدم از 10
گوشیای نوکیا خیلی افت کردن کاری به سیستم عامل ندارم. افتشم نسبت به خود نوکیا میگم چون یکی از دلایل ضعیف شدنشو شکل ظاهری و استحکام و کیفیت ساخت میدونم. تو این سه موردم همین حالام از برندای پر فروش سونی و سامسونگ خیلی بهتره. اما نوکیا حریفش خودشه باید پیشرفت کنه.
من به 5610 نمره 9 میدم، 1نمرو رو هم به خاطر اینکه واسه باز کردن کتاب های پرنیان اذیت میکنه ازش کم میکنم. اما در کل خیلی دوسش دارم، حاضر نیستم با هیچ گوشیی عوضش کنم![]()
من x10 دارم بهش 9.5 میدم اون5. به این خاطر که یه خورده صدای مکالمش کمه وگرنه هیچ مشکلی نداره
من Xperia X8 دارم
از 10 امتیاز 8 رو بهش میدم
سیستم عاملش اندرویده ، فقط مشکل کوچیکش دوربین پایینه که 3.2 مگا پیکسل هستش
5800 >>>> 5 از 10
فقط به خاطر قیمت مناسب و اسپیکر قوی و تاچ اسکرین بودنش محبوب شد اما دیگه واقعا قدیمی شده!
3.5mm ساپورت کردنش هم نکته خوبیه در موردش.
اگه سیمبیان نبود قاعدتا امتیاز بیشتری میگرفت!
galaxy s
بهش 9.5 میدم
اونم فقط به خاطر نداشتن فلش
C5-00 بهش 6.5 میدم
معایب: سیمبین بودنش
زوایای دید صفحه نمایش افتضاح حتی با یکم زاویه نمیشه بهش نگاه کرد تو آفتاب که افتضاحه باید نور صفحه تا آخر زیاد باشه
صدای ضعیف و بی کیفیت هم در هدست هم در اسپیکر
دوربین اصلا تعریفی نیست
خوبی هاش خیلی زیاد نیست: صفحه کلید نرم با دکمه های بزرگ فن اس ام اس
باتری خیلی خوب تا 3 روز کامل جواب میده البته باهاش بازی نمیکنم(یعنی نمیشه بازی کرد) و خلاصه در حد وررفتن معمولی بد بخت چیزی نداره که.....
راستی GPS خوبی داره اگه به اینترنت وصلش کنی 2 ثانیه ای پیدات میکنه(11KB استفاده میکنه و بعد DC میکنه) واقعا عالیه ولی بدون نت یکم طول میکشه بعضی مواقع هم پیدات نمیکنه...
درفلزی البته اوایل یه لایه روش بود که خیلی لیز بود همش از دستم سر میخورد الان رفته خوب شده
زودم شارژ میشه
به درد یه نفر میخوره که خیلی اهل برنامه بازی آهنگ و دوربین نیست
من که از خریدش پشیمونم![]()
Last edited by Pedram_mrn; 02-06-2011 at 17:11.
canon چیه ؟؟؟؟؟![]()
سلام
من g900 k800 c5212i t650 1200 دارم چون تعمیرکار موبایلم !
اگه گوشی نوکیا آندرویید بازار بیاد میخرم چون نوکیاست و آندرویید!
G900 رو بخاطر اینکه تماسها رو سالیان سال نگه میداره برای همیشه نگه میدارم و بهش 6 میدم چون سیمبین اجرا نمیکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)