شما باید اون فایلی که از لینک بالا دانلود میکنی را تو خود مموری کارت گوشی Unzip کنی.یه فایله به نام
Garmin.بعد خود Garmin Mobeli XT.sis تو گوشی اینستال کنی.
شما باید اون فایلی که از لینک بالا دانلود میکنی را تو خود مموری کارت گوشی Unzip کنی.یه فایله به نام
Garmin.بعد خود Garmin Mobeli XT.sis تو گوشی اینستال کنی.
با سلام خدمت دوستان و مدیران محترم
میخواستم درخصوص نصب این ورژن گارمین "GarminMobileXT_5_00_60_S60_TW.rar" توضیح بدید چون از قرار معلوم فایلی جهت setup نداره(وقتی که اون extract میکنی) در ورژن قبلی زمانی که روی فایل zip کلیک میکردید محل نصب فلش مموری میخواست و سپس بقیه مراحل میخواستم بدونم برای این نسخه باید همه فایلهای extract شده رو، روی گوشی بریزم بعدا نصب کنیم چون در اینجا هم فایل "Garmin_Mobile_XT_v5[1].00.60.sis" را به جای فایل "GarminMobileXT 5[1].00.50.sis" داده شده است پس فایلی sisکه در پوشه هست برای چه کاریه ؟ اگه میشه مراحل اولیه که همون نصب رو فلشه هست رو واضح و دقیق توضیح بدهید ممنون میشم.
کسی نیست یه توضیحی درباره لینکهای بالا بده؟
هرکدوم از لینکها مربوط به چی هستن
![]()
من 5800 دارم گوشي من اصلا حالت Data Transfer نداره.
چي كار كنم؟
باید بزارید حالت mass storage
---------------------------------------------------------------
من یه سوال برام پیش اوومد ! آیا باید محتویات این فلدر گارمین که برای دانلود گذاشتید رو توی فلدر گارمین در رم گوشی ریپلیس کنم ؟!
وقتی این کارو کردم همه ی نوشته ها جابجا شدن و بهم ریخته نشونشون میده !
ممنون ......................
مال من دوتا شماره 10 رقمي داره. يكي پايين اون آدرس سايتس يكي هم كنارش نوشته IMSI. حالا كدومو بايد وارد كي جن كنم؟ من دومي رو زدم ولي بازم وقتي باز مي كنم گزينه هاي رجيستريشن رو داره. منم كانكتينگ رو مي زنم.خب الان كيجن رو اجرا كنيد و card id رو در قسمت بالا وارد كنيد و unlock code device رو كپي كنيد و در برنامه notpad paste كنيد و اين فايل رو با اسم SW و فرمت unl ذخيره كنيد. يعني: SW.unl
توي settings\system بخش remote GPS نداره اصلا!! همينطوري هم كه نقشه لود نميشه و به ماهواره وصل نميشه.الان برنامرو اجرا كنيد و برويد به setting\system\remote GPS و use attached GPS \enable كنيد حالا برويد تو نقشه وصبر كنيد تا به ماهواره وصل شيد.
منم همين كار رو كردم نوشته ها به هم ريخته. نكنه به خاطره اينه ريموت جي پي اس پيدا نميشه؟من یه سوال برام پیش اوومد ! آیا باید محتویات این فلدر گارمین که برای دانلود گذاشتید رو توی فلدر گارمین در رم گوشی ریپلیس کنم ؟!
وقتی این کارو کردم همه ی نوشته ها جابجا شدن و بهم ریخته نشونشون میده !
Last edited by keykavoos; 16-09-2009 at 10:51.
شـــــایـــــد !!! مال منم هیچی پیدا نمیکنه !![]()
سلام دوستان خوبین ببخشید سئوال دارم . میخواستم ببینم که برنامه کارمین راههای درون شهری رو نشون مید.
فقط شهرهایی که در پست اول ذکر شده.
شاد باشی![]()
سلام
اولا نرم افزار خیلی توپیه دمتون گرم...مرسی
دومورد:
اتو این نسخه پست اول که دانلود کردم نوشته بودین قابلیت 3بعدی داره چجوری میشه فعالش کرد؟
قابلیت این رو داره که کوتاهترین مسیر یا کم ترافیک ترین رو پیدا کنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)