تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 145 اولاول ... 162223242526272829303676126 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 1449

نام تاپيک: ◄ ™ Acer اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

سلام دوستان من امروز بعد از کلی جستجو وخوندن تاپیک های شما عزیزان توی اصفهان 5741G رو خریدم.
    اما کلی سوال دارم لطفا کمکم کنید:

1-من دستگاه ام بدون سیستم عامل بود و روش win7 32 bit نصب کرد اما فروشنده میگه چون ویندوزش اورجینال نیست برنامه های فابریکش کار نمیکنه.مثلا من نمیتونم وب کم رو اکتیو کنم و یا کلیدهای Fn کار نمی کنند. اما یه نفر دیگه با من همین دستگاه رو با win7 64 bit اورجینال خرید و تموم برنامه هاش کار میکرد. لطفا راهنمایی کنید.

2-رم دستکاه من 4G است و من تا حالا فمر می کردم ویندوز 32 بیتی تا 3 گیگ رو بیشتر ساپورت نمیکنه، اما از من با اینکه ویندوز 32 بیتی است داره ساپورت میکنه.لطفا راهنمایی کنید.

3-بلوتوث دستگاه اکتیو هست و گوشیم رو پیدا میکنه اما گوشیم اون رو پیدا نمیکنه و نمی تونم فایلی رو ترانسفر کنم.لطفا راهنمایی کنید.

4-سی دی همراه دستگاه من نیست و فروشنده گفت باید درایورها رو از نت دانلود کنم بذای نصب بعذی ویندوز.لطفا راهنمایی کنید.
    مبارکتون باشه.
    جواب رو که دوستان دادند.
    اما چند تا نکته تکمیلی.
    کمپلت وین پاک کن یه سون 64 بیتی بخر نصب کن رو سیستم برای پارتیشن بندی هم از hernes bootcd استفاده کن.
    اگه cd driver نداری برو به سایت سازنده و مدل ویندوز و سیستمت رو مشخص کن و درایور هاتو دانلود کن.
    ازآخرین کرک های معتبر که در بخش ویندوز 7 همین فروم هست استفاده کن برای اکتیو کردنش.

پروفشنال hosseingrami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

12 سلام

سلام خواهش ميکنم دوستان اين رو جواب بدين!
    قيمت ايسر ايسپاير وان الان چه قدر شده؟
    مدل جديدتري ازش اومده؟از ديگر شرکت ها چي نت بوک هايي اومده؟

داره خودمونی میشه reza_top60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اصفهان( اما اراک رو عشقه )

پيش فرض

سلام.
    شما بعد از اينكه ويندوز رو نصب كردين بايد درايور همه برنامه ها رو نصب كنيد، اين كار رو كرديد؟
    من يه win 7 64bit كرك شده ريختم، الان هم همه برنامه ها كار ميكنه.
    2- شما ويندوز 64 بيتي چرا نميريزين؟‌بهتره كه!
    3- بايد تو تنظيمات بلوتوثش گزينه اي كه لپ تاپ رو براي دستگاههاي ديگه Discoverable يا Shown ميكنه رو انتخاب كنيد تا دستگاههاي ديگه هم بتونند اين دستگاه رو شناسايي كنند.
    4- مدل دستگاهتون چيه؟ من 5471‌رو هفته پيش خريدم CD درايوهاش هم همراهشه.
    سلام ممنون از راهنمایی شما
    متین جان دستگاه من مدل 5741G هست و کانفیگ اون:
    Cpu:i5, Ram 4G, HDD:500,VGA: ATI 5470
    اول اینکه خودشون ویندوز 32 بیتی ریختن و گفتن رم 4 رو هم ساپورت میکنه
    1- شما میگه 64 بیتی کرک شده ریختی یعنی توی سایت مایکروسافت آپدیت میشه؟
    2-در مورد بلوتوثش اون گزینه اش درست اما ارور میده که درایور موبایلم رو نمیشناسه و توی لپ تاپم نصب نیست.
    3-از کجا ورژن ویندوزم رو میتونم ببینم و آیا میتونم آپدیتش کنم؟
    4-توی جعبه دستگاه من سی دی نبود.آیا میتونم با شما در تماس باشم و شما دی وی دی رایت شده درایور ها و ویندوز 64 بیتی خودت رو برام ارسال کنی؟
    5- در مورد وب کم چیکار کنم؟ چه جوری فعال میشه؟
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت

پيش فرض

مبارکتون باشه.
    جواب رو که دوستان دادند.
    اما چند تا نکته تکمیلی.
    کمپلت وین پاک کن یه سون 64 بیتی بخر نصب کن رو سیستم برای پارتیشن بندی هم از hernes bootcd استفاده کن.
    اگه cd driver نداری برو به سایت سازنده و مدل ویندوز و سیستمت رو مشخص کن و درایور هاتو دانلود کن.
    ازآخرین کرک های معتبر که در بخش ویندوز 7 همین فروم هست استفاده کن برای اکتیو کردنش.

سلام ROTEALجان ممنون از راهنمایی شما.من باید بگم که :
    1-هاردم که 500G و پارتیشن بندی شده که درایو C رو 60گیگ کرده و یه درایو 100گیگ و 2تا هم درایو 150گیگی.این خوبه یا باید تغییرش بدم؟
    2-توی سایت ایسر رفتم اما درایور وب کم رو نداره و وب کم من اکتیو نیست.چیکار کنم؟ در ضمن اگه همه درایور ها رو روی یه DVD بریزم همیشه میتونم از اون استفاده کنم؟
    3-توی ویندوز لطفا توضیح بدید که کرک چیه و اکتیو کردن ویندوز جریانش چیه؟

پروفشنال matin_vv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام ممنون از راهنمایی شما
    متین جان دستگاه من مدل 5741G هست و کانفیگ اون:
    Cpu:i5, Ram 4G, HDD:500,VGA: ATI 5470
    اول اینکه خودشون ویندوز 32 بیتی ریختن و گفتن رم 4 رو هم ساپورت میکنه
    1- شما میگه 64 بیتی کرک شده ریختی یعنی توی سایت مایکروسافت آپدیت میشه؟
    2-در مورد بلوتوثش اون گزینه اش درست اما ارور میده که درایور موبایلم رو نمیشناسه و توی لپ تاپم نصب نیست.
    3-از کجا ورژن ویندوزم رو میتونم ببینم و آیا میتونم آپدیتش کنم؟
    4-توی جعبه دستگاه من سی دی نبود.آیا میتونم با شما در تماس باشم و شما دی وی دی رایت شده درایور ها و ویندوز 64 بیتی خودت رو برام ارسال کنی؟
    5- در مورد وب کم چیکار کنم؟ چه جوری فعال میشه؟
    با تشکر
    سلام.
    مال من هم دقيقاً همين كانفيگه.
    ببين دوستان من رو راهنمايي كردند. براي زير 3 گيگ رم، شما بايد 32 بيتي نصب كني، اما براي بالاي اين مقدار، 64 بيتي سريعتره. اين به اين معني نيست كه نميشه 32 بيتي نصب كرد. ولي خب 64 بيتي سرعت كارش خيلي بيشتره.
    1- بله، من رفتم يه نسخه OEM Activated به راهنمايي دوستان گرفتم 6500 تومان. به راحتي نصب و آپديت شد.
    2- من با k750 و n97 امتحان كردم، يعني يه مدل جديد و يه مدل قديمي. البته وقتي كه موبايل رو ميشناخت، به اينترنت وصل شد و درايوهاش رو از طريق اينترنت آپديت كرد و گفت الان آماده است و بعد ديگه مشكلي نداشت. شما مدل گوشيتون چيه؟ شايد به اينترنت وصل نميشين، شايد هم درايوهاش رو درست نصب نكردن براتون.
    4- مشكلي نيست، اما من تهرانم. اگه به اينترنت پرسرعت دسترسي داريد من ازش يه ايميج بگيرم آپلود كنم شما دانلود كنيد، با پست و اينا احتمال شكستن CD هست. من پيشنهاد ميكنم شما يه سر تو بازارهاي لپتاپ شهرتون بزنيد، حتماً درايوش هست. اون طرف هم احتمالاً CD درايوهاتون رو بلند كرده كه بهتون نداده. اگه لپتاپتون گارانتي هست، ميتونيد به نمايندگيش هم بريد CD درايو ها رو بگيريد. البته گارانتي نباشه هم ميدن احتمالاً. در هر صورت اگر ديدي گير نياوردي، من دارمش.
    5- وب كم هم درايوش رو كه ريختي، يه برنامه اي نصب ميشه روي ويندوز به اسم Acer Crystal Eye كه همون وب كمش هست.
    موفق باشي.

6. این کاربر از matin_vv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت

پيش فرض

سلام دوستان یه اتفاق:
    امروز صبح از ساعت 10 تا ساعت 5/3 بعدازظهر لپ تاپ یکسره روشن بود و داشت کار می کردو این آخری ها به برق وصلش کرده بودم و داشتم نرم افزار روش نصب می کردم که در حین نصب یه لحظه صفحه سیاه شده و بعدش صفحه بصورت آبی برفکی و خط خطی درآمد و ری استارت شده و دوباره و سه باره و پشت سر هم تا ویندوز بالا میامد همون حالت میشد و ری استارت میشد تا اینکه من دکمه پاور رو 5 ثانیه نگه داشتم تا خاموش شد. فکر می کنید مشکل چیه کمکم کنید.
    الان دارم با PCخونه می نویسم.

در آغاز فعالیت mekanik's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

5535 spire کسی اطلاعاتی در موردش داره؟؟؟

تاريخ عضويت
    Dec 2007

12

سلام خواهش ميکنم دوستان اين رو جواب بدين!
    قيمت ايسر ايسپاير وان الان چه قدر شده؟
    مدل جديدتري ازش اومده؟از ديگر شرکت ها چي نت بوک هايي اومده؟
    سلام دوستان خبري نبود؟!

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

سلام دوستان خبري نبود؟!
    آسپایر وان که کانفینگ متنوعی نداره همش همونیه که تو سایت سازگار هست تفاوت تو رنگشه.
    اگه قصد مینی لپ تاپ داری یه مدل اسوس هست که بدنه ی تمام آلومینیومی داره و جدیده.

11. این کاربر از roteal2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007

12

آسپایر وان که کانفینگ متنوعی نداره همش همونیه که تو سایت سازگار هست تفاوت تو رنگشه.
    اگه قصد مینی لپ تاپ داری یه مدل اسوس هست که بدنه ی تمام آلومینیومی داره و جدیده.
    سلام ميشه بگيد قيمتش چه قدر شده؟
    مدل هاي جديد رو با ذکر مدل فقط نام ببريد!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •