دوست من خیلی کم پیش میاد که گرافیک به صورت پیش فرض نصب نباشه. اگر گرافیک نصب نباشه معمولا حتی فیلم دیدن رو هم مختل میکنه و دسترسی به رزولوشن نرمال مانیتور رو هم به شما نمیده. اگر عملکرد سیستم از لحاظ کلی مشکلی نداره حتما گرافیک نصب هستش.
دوست من خیلی کم پیش میاد که گرافیک به صورت پیش فرض نصب نباشه. اگر گرافیک نصب نباشه معمولا حتی فیلم دیدن رو هم مختل میکنه و دسترسی به رزولوشن نرمال مانیتور رو هم به شما نمیده. اگر عملکرد سیستم از لحاظ کلی مشکلی نداره حتما گرافیک نصب هستش.
عرض کردم خدمتتون، همین که شما وارد دسکتاپ میشید یعنی درایور نصب شده. چون اگر نصب نشده باشه دسکتاپ بالا نمی اد. دقیقا چرا می خواهید بدونید درایور نصب شده یا نه رو متوجه نمیشم. روی راست کلیک هم نباید گزینه ای بیاد طبیعی هست
اگه درایوری نصب نشه قاعدتا اون قطعه نباید درست کار کنه
من الآن برنگشتم به عقب ولی تا جاییکه یادمه فرموده بودین گرافیک شما اینتله و اینتل نیاز به درایور نداره
اگه گرافیک شما nvidia یا ati یا amd باشه، ترجیحا باید درایور نصب کنید
اما برای اینتل نیازی نیست
اگه nvidia باشه مطمئنا درایور شما نصب شده و اگه مشکلی باهاش دارید، یه درایور دیگهرو امتحان کنین و اگه ati یا amd هست، باید از وبسایتش درایور رو دانلود و نصب کنید.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
سلام.
من میخواستم بدونم برنامه کرک شده برای لینوکس هست؟
به صورت دقیق تر دنبال برنامه ی متمتیکا 9 می گردم برای لینوکس.
الان اوبونتو 14 دارم.
لطفا به تاپیک زیر ی سری بزنید و راه نمایی کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان یک برنامه مشابه Sync Toy در ویندوز برای سینک کردن محتویات دو پوشه با همدیگه لطفا معرفی کنید. مرسی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستن که البته دومی توسعه فعالی نداره.
اطلاعات بیشتر در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
دوستان یک نرم افزار مشابه Music Brains در لینوکس میخواستم برای تشخیص آلبوم و آرتیست و نوشتن تگ فایلهای MP3 . ممنون پیشاپیش
این را امتحان کنید:mp3info
سعید جان مرسی از جوابت. برنامه ای که معرفی کردی اطلاعات فایلهای خودمون رو نمایش میده. برنامه ای که من میخوام (اگر در لینوکس وجود داشته باشه) برای نوشتن تگ روی فایلهای بی نام و نشانی هست که روی سیستم داریم. این برنامه ها از دیتابیس های اینترنتی برای به دست اوردن اطلاعات فایلی که بهشون میدیم استفاده میکنن. در ویندوز Music Brainz بسیار عالی این کارو انجام میده. در گوشی های موبایل هم حتی برنامه هایی مثل Track ID وجود دارن که نام آهنگی که پخش میکنی رو بهت میگن. حالا در لینوکس دنبال همچین برنامه ای هستم. اگر هست ممنون میشم شما و دوستان معرفی کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)