آقا مهران با اون شعر توی امضات خیلی حال می کنم.
آقا مهران با اون شعر توی امضات خیلی حال می کنم.
با سلام خدمت دوستان عزیز من اکثر پست های این تایپیک روخوندم و از تمامی دوستان تشکر میکنم
چند تا سئوال یا بهتر بگم برای روشن شدن بهتر قضیه تا این لحظه
- این طور که گفتید 4 شرکت برا ی خدمات وایمکس انتخاب شدن ( مبین نت ، ارانسل ، اسپادان ,رايانه دانش گلستان)
1- ایا این 4 شرکت فقط همین شهرهایی که گفتن را خدمات دهی می کنند مثلا ایرانسل 7 شهر یا مبین نت که گفته شده 30 استان ) یا نه این 4 شهرکت خدماتی باید کل کشوررو ساپورت کنند و برای فاز اول این شهر ها هست )
2- پس چرا مبین نت با اینکه کل کشوره تبلیغات نداره یا اگه داره کمه ؟مثلا ایرانسل تبلیغات گسترده ای داره
3- این دکل ها که در جایی نصب بشن تا چند کیلومتر رو ساپرورت میکنند ؟
4- ایا در طرح تمام نقاط کشور هست در اینده ؟ معمولا تا کی ؟
5- فار 2 ایرانسل کی هست ؟
6 مودم ایرانسل که اختصاصی هست ایا مودم بقیه شرکت ها همین طوره ؟
7- به نظر شما مبین نت خیلی ضعیف عمل نمیکنه ؟ ایا می تونه بهتر از ایرانسل باشه با توجه به تعداد شهر در این مرحله ؟
دوستان این سئوالات شاید برای خیلی ها باشه اگر هم در پست ها مطرح شده اگه دوستان اینجا همجواب بدن ممنون میشم
تشکر![]()
من 128 اعتباری خریدم با مودمش شد128350 تومان!
شنبه قراره تکنیسین بیاد نصب کنه!
ببینم خوبه بهتون میگم
1-ایرانسل در هقت استان ،مبین در تمام استانها و اون دو شرکت تنها در استان خودشان برنده وایمکس شده اند
2-مبین نت متاسفانه خیلی ضعیف شروع کرده و شبکه اش اونجور که قول داده اند تا خرداد لانچ میشه بصورت تجاری برای همین تبلیغ رو شروع نکرده
3-برای مودم داخلی دکل باید حداکثر 600 متر فاصله داشته باشه و برای مودم خارجی تا 5 کیلومتر هم ساپورت میکنه
4-مبین نت برنده سراسری است و در فاز اول تمام مراکز استانها رو باید پوشش بده و در مراحل بعد مطمئنا هر جا که از نظر تجاری مقرون به صرف و مشتری باشه
5-قول داده در فاز اول پوششش این هفت شهر رو کامل کنه و قاعدتا فاز دوم باید پوشش شهرهای مهم اون 7 استان باشه دیگه
6 - مودم ایرانسل اختصاصی نیست یعنی می تونی در خواست بدی شماره مک مدوم رو از سیستمشون حذف کنن و با شمار مک مودم رو بدی به مبین تا مودم در شبکه اونها فعال بشه
7-مبین شرکت پولداری است ولی انگار از نظر تجربه و تبحر در راهاندازی و مدیریت ضعیف هست لا اقل تا اینجا چون طبق پروانه باید تا آذر شبکه رو راه می انداخت
مشتاقانه منتظر گزارش شما هستيم.
دوستان عزیز به خاظر این که بهتر بهموضوع مبین نت بپردازیم
با توجه اهمییت پشتیبانی بیشتر تایپیکی جدا گانه ایجاد کردم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
هیچ یک از دوستان ، لپ تاپی می شناسند که مودم وایمکس داشته باشد
چون در آینده این نوع اینترنت خیلی بهتر از adsl برای ما می صرفه
و وجود این مودم در لپ تاپ ارزان تر از خرید این مودم به صورت جداگانه است
و برای ما میارزد
وایمکس هم مانند وایرلس سیستم ارتباطی و دیجیتالی بی سیم می باشد و به عنوان پروتکل 802.16 ( توسط IEEE ) شناخته شده
است و برعکس، استاندارد های شبکه های بی سیم محلی برای سیستم Wi-Fi در پروتکل 802.11 كه در اکثر حالت ها به تنها
30 تا 100 متر محدود شده است برد بلند دارد و تا 50 كیلومتر بین آنتها می تواند فاصله باشد.
با توجه به تفاوت استاندارد وایمكس با وایرلس معمولی شما نیاز به یك مودم مخصوص خواهید داشت
"p30world"
من از 13 بهمن دارم وایمکس استفاده میکنم کسی اگه سوالی داره بپرسه من بهش جواب بدم و توضیحی چیزی اگه لازمه بگید در خدمتم
وایمکسم رو از ایرانسل گرفنم و خودم هم مشهد هستم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)