دستت درد نکنه داشتم شروع میکردم ها
ازت واقعا ممنونم که زود جواب دادید
دستت درد نکنه داشتم شروع میکردم ها
ازت واقعا ممنونم که زود جواب دادید
با سلام
گوشی من n82 ورژن 31 است که قصد آپدیت به 35 دارم به ارورهای زیر برخورد کردمدوست عزیز تیک crt308 رو بردار و تیکهای Manual flash و Dead usb و Set factory و normal Mode رو بزاردلیش چیست
فایلهای فلش رو به برنامه بده !!!
و در حالت خاموش گوشیو وصل کن پیغام برنامه رو YES بزن و بعد از دستور برنامه گوشی رو روشن کنید ...
منتظر بمونید تا عملیات فلش تموم شود ( آخرین ورژن PC SUITE هم نصب باشه)
موفق باشید!![]()
با سلام
دکمه inf راکه میزنم این پیغام را میدهد
![]()
Last edited by ahora50002000; 17-03-2010 at 00:09.
دوســت عزیز اون سایتی رو که برات معرفی کردم رو هم فیـــلتر کردن
جای دیگه آپلود کنیــد ! عکس ها برای من نشون داده نمیشـــه !!!
موفق باشید!![]()
سلام
متاسفانه هنوز نتوانستم گوشی n 82 را آپدیت و گوشی n 97 ورژن 21 را -- کنم
در گوشی n 82 در روش jaf به ارور های زیر برخورد کردم
وقتی دکمه inf را میزنم این ارور را میدهد
وقتی دکمه فلاش را میزنم به ارور زیر برخورد میکنم
حال وقتی میخواهم از طریق dead عمل کنم به این ارور میخورم
دو بار باطری را هم درآوردم و دوباره جا زدم ولی نشد
به نظر شما کجای کارم اشکال دارد
Last edited by ahora50002000; 18-03-2010 at 22:00.
دوســت عزیز برنامه USB Flash and Cable Driver و Nokia_Flashing_Cable_Driver رو نصب کردید ؟
شما این گزینه رو هم فعال کنید و Usb وصل باشــه و برنامه های بالا هم نصـــب !
بعد از انتخاب LOCAL یه عملیاتی انجام میده بعد که تموم شد روی فلش کلیک کنید
موفق باشید!
من این مشکل رو تو بخش آپدیت نوکیا مطرح کردم ولی اینجا چون بخش تخصصی جف هست ، میخوام ببینم این مشکل با آپدیت از طریق جف حل میشه؟
اینم بگم تا حالا نوکیا نداشتم و ناشی هستم . میترسم یه موقع مشکلی پیش بیاد
من یه 5800 دارم که واسه خاطر یه مشکل میخوام آپدیت کنم . تو دوتا کامپیوتر امتحان کردم . تو لطظه آخر این ارور لعنتی رو میده :
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 722x492.
فایلهای آپدیت آفلاین رو دانلود کردم که اینها هستن :
اول اینکه راه حلی واسه این مشکل اعصاب خوردکن هست؟ اگه نباشه میشه با جف یا فونیکس با همین فایلها آپدیت کنم؟
آره حل میشه چون اینجا داری آنلاین آپدیت میکنی همچین اروری داده ولی برای آفلاین همچین اروری مطرح نیســـت اگه پســت نخســت همین تایپک رو کامل و بدون هیچ اشکالی فایل ها رو سرجاشون قرار بدی کار حلـــهمیخوام ببینم این مشکل با آپدیت از طریق جف حل میشه؟
موفق باشید!![]()
ممنون از زحمت تمامی دوستان بله همون تیک لعنتی CRT 308 بود که یک هفته علافم کرد من بین فلش و فلش گوشی مرده قاطی کرده بودم خیلی راحت گوشی 82 و 97 را فلش کردم و حالا یک مشکل دیگر دارم که ظاهرا باید در تاپیکهای دیگر مطرح کنم گوشی 97 را با همون روش جف در خصوص -- انجام دادم ولی rom انجام نمیشه و در خصوص 82 هم هلوکس را ساین می کنم ولی در وسط راه گیر می کند
سلام دوستان
تاپیکی پیدا نکردم که سوالم رو بپرسم پس ببخشید اگر بی ربط بود
یک گوشی 6230i دارم روش پسورد گذاشتم ولی یادم رفته چند روز پیش این برنامه رو دیدم به اسم WorldUnlock v4.4
می خواسنم بدونم با این برنامه میشه پسورد رو ریکاوری یا هذف کرد؟
اگر روش دیگه ای هست لطفا راهنمای کنید
باتشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)