این مشکل نرم افزاری ویندوز شماست. که در پست های قدیم روش بحث شده.
اگه گارانتی داره(یعنی اصله )از online recovery استفاده کن.فلش 2 گیگ ترنسد دارم write protect disc شده . راهنماییم کنید.
این مشکل نرم افزاری ویندوز شماست. که در پست های قدیم روش بحث شده.
اگه گارانتی داره(یعنی اصله )از online recovery استفاده کن.فلش 2 گیگ ترنسد دارم write protect disc شده . راهنماییم کنید.
The disk is write protected
در برخي موارد خارج کردن نادرست Flash Memory از درگاه USB باعث بروز چنين مشكلي ميشود. در بعضي مواقع انواعي از ويروسها (Trojan) هم باعث بروز چنين مشكلي ميشوند. براي فرمت كردن فلش خود ميتوانيد از برنامههاي ويژهاي كه به همين منظور تهيه شدهاند (مانند CoolDisk Formatter) استفاده كنيد.
گاهي تغيير در رجيستري نيز باعث بروز چنين پيغامي ميشود. از منوي Start گزينه Run را انتخاب كرده و Regedit را تايپ و تاييد كنيد. حالا با زدن كليدهاي Ctrl+F جعبه جستجو را باز كرده و در آن
«use device» يا «driverdesc» را تايپ كنيد. هر كدام را يافتيد روي آن كليك راست كنيد و آن را حذف كنيد.
منبع: ضمیمه کلیک
سلام
نمیدونم چجوری ازتون تشکر کنم. مدت زیادی بود به پی سی ورلد سر نزده بودم ولی مشکل فلشم منو دوباره به اینجا کشوند ولی دمت گرم در حد تیم ملی
. با online recovery مشکل write protected حل شد البته بعد از گشتن کل سایتها و امتحان کردن همه نرم افزارها .
و صد البته جالبتر اینکه فلشم از نوع TakeMS آلمانیول اصل4GB هستش .
من یه فلش Patriot دارم که write protect شده و کاریش نمیشه کرد، در پست اول راجع به Patriot چیزی گفته نشده
یه فلش PQI هم دارم برنامه Dr.UFDv1.0.2.19 در پست اول خواستم فرمتش کنم که اونم نشد
لطفا کمکم کنید
درود
اگر PQI تون درست نشده ، گارانتی بفرستید.
بسته به ICشون داره.
اگر IC فلش شما Samsung باشه شما با برنامه OnlineRecovery ترانسند میتونید اون رو فرمت کنید.
کارخونه های ممکنه از IC های مثل هم استفاده کنند.
برای Patriot فقط مورد زیر رو دیدم.
که فکر میکنم این برنامه همون برنامه Silicon Powerهست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لطفا تست کنید و نتیجه اش رو بزارید.
پیروز باشید.
ممنون از لطفتون فلش Patriot 8g من با اين برنامه درست شد
قبل از اینکه شما پست بدید من تمام برنامه ها رو امتحان کردم ولی نتیجه نگرفتم
و مجبور شدم هر دو تا فلشم رو بردم بیرون درستش کردند
PQI رو با OnlineRecovery هم تست کرده بودم ولی جوابی نگرفتم
من تو فروم Patriot هم مشکلم رو مطرح کردم و نرم افزاری شبیه اینی که شما گذاشته بودین رو پیشنهاد داده بودن که اونم فلش رو نمی شناخت و این پیغام رو می داد USB Flash Drive not found
به هر حال ممنون از راهنماییتون
راستی مسئول فروشگاه می گفت که از ویروس یا نوسان برق هست، مطمئنم سیستمم ویروسی نیست احتمالا از نوسان برق بوده
بنظرتون چه نرم افزاری هست که باهاش میشه همه فلشها رو فرمت سطح پایین کرد؟
درود
کجا بردید درست کردید؟!
چند گرفتن؟!
چطوری درست کردن؟!
بسته به IC فلشتون نرم افزارش فرق میکنه.
توروخدا یه فکری هم واسه پاتریوت کنین
عجیبه ،فلش به این خوبی اما پشتیبانی خاصی نداره
واسه من با همه ی سیستم ها بی مشکل کار میکنه،اما رو سیستم خودم جدیدا detect نمیشه
میشه راهنمایی کنین ؟
درود
خوب هموطن زودتر می گفتی
یه User جدید بساز و تو اون ببین مشناسش یا نه؟!!
یا یه Cd نصب ویندوز بزار ببین موقع انتخاب درایو ویندوز برا نصب اونو میبینی یا نه!!!
خبرش رو بده .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)