تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 82 اولاول ... 162223242526272829303676 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 812

نام تاپيک: سوالاتی در مورد هارد اکسترنال

داره خودمونی میشه behnam129's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

This post should be deleted due to misplacement
    دوست عزیز اگه لطف میکردی و فارسی مینوشتی شاید ما هم یه چیزایی هالیمون میشد

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

یه سوال !الان توی شیراز هارد اکسترنال ADATA 2.5inch هستش که گارانتی داره ...یک ترابایتی اون 160 تومنه!!!!

بنظر شما این هارد ارزش خریدن داره!!!!!

1-مقیاس از جهت سرعت-دوام و مقاوم بودن به ضربه! نظرتون را اعلام کنید!ممنون میشم....

2-ایا چیز جدید و بهتر با قیمت مناسب دیگه ای نیومده تو بازار که باعث بشه ملت دیگه این هاردها را نخرن!

من قیمت ها را با اروپا که مقایسه میکنم میبنم اونجا یک چیزی حدود 70-80 دلاره خوب معمولا قطعات کامپیوتری تو ایران ارزونتر از اونجاست!!!!!
    اگه دلار بیاد پایین اصلا خریدن هارد بصرفه نیست! بهتره دوست و اشنا برامون بخره!!!

داره خودمونی میشه hady1364's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بنظر من اگه کارت خیلی ضروری نیست صبر کن تا عید که قیمتها پایینتر بیاد
    همین هارد رو اولای مهر بچه ها تو شیراز خریده بودن 80 تومن!

4. 2 کاربر از hady1364 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام
    فکر کنم اینجا جای سوال منم باشه
    روی هارد اکسترنال که یک بارتیشنه چطور میشه یک سری از فلدر یا فایل ها رمز بزاریم یا کار که قفل بشه کسی نتونه کبی کنه یا باک کنه و ... هارد برای ریختن بازی کنسول بیرون میدم 1 روز بعد میگیرم بعد یک سری از فایل ها موزیک ... هست که نمیخام کبی کنند یا ببینند یا نتونن باک کنه کسی
    هارد توشیبا هست

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    فکر کنم اینجا جای سوال منم باشه
    روی هارد اکسترنال که یک بارتیشنه چطور میشه یک سری از فلدر یا فایل ها رمز بزاریم یا کار که قفل بشه کسی نتونه کبی کنه یا باک کنه و ... هارد برای ریختن بازی کنسول بیرون میدم 1 روز بعد میگیرم بعد یک سری از فایل ها موزیک ... هست که نمیخام کبی کنند یا ببینند یا نتونن باک کنه کسی
    هارد توشیبا هست
    سلام
    بهتر بود در انجمن درخواست نرم افزار مطرح میکردی اونوقت زودتر به جواب میرسیدی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام خدمت مدیران و کاربران محترم
    من هارد وسترن دارم(E-Book) میخاستم بدونم چون نیاز به نصب درایور داره چطور میتونم ازش برای متصل کردن به ----- استفاده کنم؟زسیورم نمیشناستش.ممنون میشم راهنماییم کنید. اصلا میشه با ----- برنامه ضبط کرد روی این هارد ها؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام خدمت مدیران و کاربران محترم
    من هارد وسترن دارم(E-Book) میخاستم بدونم چون نیاز به نصب درایور داره چطور میتونم ازش برای متصل کردن به ----- استفاده کنم؟زسیورم نمیشناستش.ممنون میشم راهنماییم کنید. اصلا میشه با ----- برنامه ضبط کرد روی این هارد ها؟
    سلام
    هیچ کدام از هاردهای اکسترنال نیازی به نصب درایور ندارند ، بطوریکه به محض متصل کردن به لپتاپ یا PC ویندوز اونو بصورت هارد اکسترنال خواهد شناخت . فرقی هم نمیکنه هارد وسترن باشه یا سیگیت . درایور یا نرم افزارهایی که در پارتیشن هارد مشاهده میکنید صرفاً برای بکآپ گیری یا قفل کردن هارد هست .

اما علت اینکه ----- یا TV هارد رو نمیشناسد شما باید دفترچه راهنمای ----- یا TV رو مطالعه کنید تا ببینید شرایط لازم برای شناسایی هارد چیست مثلا

1. آیا ----- یا TV فرمت NTFS رو میشناسید یا خیر ؟؟ اگر فرمت NTFS رو نمیشناسد اجباراً باید کلیه پارتیشنهای موجود در هارد اکسترنال رو حذف کنید و مجدداً اونو به فرمت FAT32 پارتیشن بندی کنید .

2. حداکثر سایز پارتیشن قابل شناسایی چقدر هست . مثلا سینمای خانگی ما که سامسونگ هست فقط پارتیشن FAT32 رو با سایز 120 گیگ رو میتونه شناسایی کنه .

3. مهمترین مسئله : اگر هارد اکسترنال شما از نوع پرتابل باشه ممکنه با کمبود ولتاژ روبرو شده باشه و در نتیجه راه اندازی نشده باشد . بعبارت دیگر منبع تغذیه هاردهای پرتابل پورت usb هست و گاهاً دیده شده که بعلت کیفیت نامناسب ----- ، پورت usb ، جریان برق کافی رو به هارد نمیرساند .
    در اینجور مواقع دو راه دارید 1. استفاده از هارد اکسترنال آداپتوردار یا استفاده از usb hub آداپتور دار

نتیجه گیری نهایی : برای تست ابتدا از کلیه نرم افزارهای موجود بکآپ بگیرید بعبارت دیگه از نرم افزارهایی که در پارتیشن هاردتان هست یک کپی داشته باشید . سپس دستور DISKMGMT.MSC رو در run وارد کنید تا برنامه دیسک منجمنت ظاهر شود (امیدوارم ویندوزتون سون باشه) .کلیه پارتیشنهای موجود را حذف کنید . البته توجه دارید که با حذف پارتیشن کلیه اطلاعاتتون خواهد پرید .
    روی فضای unallocated شده راست کلیک کنید و یه پارتیشن کم حجم (مثلاً 30 گیگ) به فرمت fat32 بسازید . حالا به TV یا رسیورتان متصل کنید آیا قادر به شناسایی هارد هست یا خیر ؟؟

نکته : البته دقیقاً مدل هارد رو نگفتید ، چون بعضی از هاردهای اکسترنال وسترن هستند مثل مدلهای Elite که مسئله اونها پیچیده تر هست .
    Last edited by ata.royalfalcon; 10-02-2012 at 12:32.

9. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بهت توصیه میکنم که هارد اکسترنال وسترن دیجیتال نگیر
    1. هدش ضعیف است و سریع میشکند
    2. برد ان سریع خراب می شود
    3.به ضربه فوق العاده حساس است
    4.بعد از خراب شدن هدش برای بازیابی اطلاعات هدش گیر نمی اید
    .
    .
    روزی یک تا دو تا هارد اکسترنال وسترن دیجیتال برای تعمیر و بازیابی اطلاعات به شرکت ما می آورند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من هفت عدد هارد اكسترنال وسترن ديجيتال دارم كه حتي يكي از اونها رو دو ساله كه دارم و تا الان هم كوچكترين مشكلي هم نداشته .
    اين هم عكس هارد اكسترنالم كه در كمد نگهداري ميكنم .

11. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه behnam129's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام بر همگی
    دوستان عزیز ، مشکلی که به تازگی برای هارد اکسترنال 1 ترابایتی من(Western Digital My book Essential 1TB) پیش اومده این هست که وقتی اون رو به کامپیوتر (که روشن هست) متصل میکنم، کامپیوتر به طرز فجیعی هنگ میکنه طوری که حتی بعد از چندین ساعت درست نمیشه. و من مجبور میشم کامپیوتر رو ریست کنم که بعد از بالا اومدن ویندوز مشکل برطرف میشه و هارد شناسایی میشه
    با توجه به اینکه قبلا" و در ابتدای استفاده از هارد این مشکل وجود نداشت و هر آن که هارد را متصل میکردم شناسایی میشد و مشکلی پیش نمی اومد ، آیا احتمال داره که به خاطر پر کردن مقدار کمی(حدود 75 گیگ) از ظرفیت هارد باشه
    یا اینکه مشکل دیگه ای پیش اومده!
    کاربران فعال و حرفه ای ، لطفا ما رو هم دریابید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام
    من یه هارد اکسترنال 750 gb گرفتم ولی وصل کردم به کامپیوتر فقط698 گیگ موجود بود.دلیش چی هست؟
    نمیشه کاری کرد آخه 50 گیگ کم نیستش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •