ممنونم دوست عزیز
البته بیشتر مشکل من اس ام اس هست.
ممنونم دوست عزیز
البته بیشتر مشکل من اس ام اس هست.
بفرما. این هم پلیر جاوا فقط و فقط ویژه ویوتی و رنوار:
1. پلیر قدرتمند KD Player 0.96 Beta:
2. باز هم پلیر قدرتمند KD Player که نمی دونم ورژنش چیه؛ ولی می دونم قدیمی تر از بالایی هست:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عزيزم من از اين پليرها چندروز قبل استفاده كردم ولي هيچكدومشون روي ويوتي نصب نميشه
تكذيبيه:
باتوجه به گفته هاي ويوتي داران، صداي مونو از هدفون پخش ميشه، احتمالا گوشي من مشكل داره؛ پس خبر پايين درست نميباشد؛ شرمنده ي دوستان
یک خبر بد, تمام فایلهای صوتی و تصویری که صداشون مونو باشه, در حالت هدفون با گوشی ویوتی بیصدا هستند... میخواستم ببینم kc910 هم همینگونه است؟
یک سوال:
این نرم افزارهای پلیر, خودشون قابلیت پردازش فایلهای موسیقی را دارند یا اینکه از پردازشگر خود گوشی استفاده میکنند؟
مثلا اگر یک گوشی اصلا برنامه پلیر نداشته باشه (پلیر برایش تعبیه نشده باشه), با نصب این برنامه های پلیر جاوا, میشه فایلهای موسیقی را با اون گوشی پخش کرد؟
Last edited by almgti_79; 29-04-2009 at 23:04. دليل: مشكل دار بودن گوشي من:41:
مهران جان، شما كه تم هاي مختلف روي گوشيت نصب ميكني، چندوقت يكبار گوشيتونو شارژ ميكني؟
من با تم خود گوشي كه سياه هست و با روشنايي صفر درد صفحه نمايش، گوشيم خيلي لطف كنه دو روز شارژ نگه ميداره!!!!![]()
100% دروغه!!!
شما خودتون ویوتی دارید؟ موزیک های مونو رو از هدفون (نه اسپیکر) میتونید گوش کنید؟
اگر اینگونه باشه پس ویوتی من مشکل داره, چون ویوتی من نه موزیک های مونو و نه فیلمهاییی که صداشون مونو باشه را در حالت هدفون بدون صدا پخش میکنه....
اگر ممکنه شما یکبار با خود گوشی voice recorder را فعال کنید و یک صدایی را ضبط کنید, بعد با هدفون صدای ضبط شده را گوش بدید, ببینید صدا از هدفون پخش میشه؟ اگر پخش بشه پس گوشی من مشکل داره...
ممنون میشم اگر سرعتر جواب منو بدید ...........![]()
اره پخش میشه (هدفون)
نکته ای که من به پی بردم اینه که هر ویوتی یه مشکل خاص خودش را دارد که هیچ ویوتی دیگری انرا ندارد
مثلا ویوتی من چند روزی سمت چپ پایین صفحه نمایش ان فک کنم شکسته اندازه یه تار مو رنگش برگشته جالب اینه که یه روز شکستگیش کم میشه یه روز زیاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)