من هزاران روش و امتحان کردم،روش شما رو هم امتحان کردم نمیشه.ارور میده،الانم که گوشیم خاموش شده و روشنم نمیشه.
اگه امکانش هست یه راهنمایی اساس کنید.
از data-packag ایراد میگیره، اگه کسی می دونی خواهشن کمک کنه کلافه شدم
من هزاران روش و امتحان کردم،روش شما رو هم امتحان کردم نمیشه.ارور میده،الانم که گوشیم خاموش شده و روشنم نمیشه.
اگه امکانش هست یه راهنمایی اساس کنید.
از data-packag ایراد میگیره، اگه کسی می دونی خواهشن کمک کنه کلافه شدم
با سلام خدمت اساتید گرامی, اگه میشه لینک phoenix رو یه جا دیگه غیر از rapidshare بذارید, با تشکر.
عزیز دل...
اگر گوشیت روشن می شه ولی صفحه سفید میاد بالا، بهترین کار اینه که ببری تعمیرگاه یا نمایندگی که با باکس برات فلشش کنن. اما اگر گوشی به هیچ وجه روشن نمی شه، خرجت می ره بالای20 تومان...![]()
غیر از راپید شیر لینک دیگه ای نیست از همون جا دانلود کن.
سلام
من وقتي ميخوام گوشي رو به ورژن جديد فلش كنم با نرم افزار فونيكس همه كارا رو ميكنم حتي فايلها هم انتخاب شده وقتي رو دكمه refurbish ميزنم بلافاصله اين پيغام مياد چيكار كنمyes را بزنم و فلش را شروع كنم يا نه مشكل چيه ؟ گوشيم ان86 است و ميخوام به ورژن 20 اپديتش كنم
![]()
Last edited by mr_khodaei2008; 14-10-2009 at 09:26.
سلام اقایون فریمور من این فایل هارو .dcp , .vpl , signature نداره میشه بگین از کجا باید گیرش آوورد.گوشیم N86به ورژن 20 هم میخوام آپدیت کنم
يا بايد تو فروم خود 86 درخواست بدي يا با jef فلش كني يا اگه محدوديت برا دانلود نداري يه لينك ديگه برات پيدا كنم.
اينم فايل n86:
البته فكر كنم شما از همين لينك گرفتيد كه اونا را نداشت.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله درسته.حالا چيكار كنم؟
Last edited by soroush20; 30-10-2009 at 09:47.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)