توی منو ی بازی که Multiplayer داره.
بازی کاملاً روون و با Dirt 1 قابل مقایسه نیست.منم خودم از Dirt 1 خوشم نیومد ولی این یه چیزه دیگست.
میتونم بگم که نسخه ی پیشرفته شده ی Grid هست چون خیلی از جزییات بازی از Grid الهام گرفته شده.
توی منو ی بازی که Multiplayer داره.
بازی کاملاً روون و با Dirt 1 قابل مقایسه نیست.منم خودم از Dirt 1 خوشم نیومد ولی این یه چیزه دیگست.
میتونم بگم که نسخه ی پیشرفته شده ی Grid هست چون خیلی از جزییات بازی از Grid الهام گرفته شده.
واقعا فوق العاده است
امروز براي X360 گرفتمش
ديگه اصلا منتظر GT5 نيستم واقعا لذت GT5 رو با اين بازي هم ميشه تجربه كرد
همه چيز عاليه
جنگل هاي استوايي مالزي واقعا آدم دوست داره بشينه از منظره لذت ببره عالي ساختن عالي
با اين بازي خيلي خيلي به Grid2 اميدوارم شدم
واقعا چه مي كنه اين Codemasters
خوشحالم که دوستان pc gamer هم بالاخره نوبت تجربه کردن این شاهکار براشون فرا رسید
امیدوارم که اذیت نشن ( از انواع و اقسام زوایا )
ولی خداییش این یک ابر Racing هست
من وقتم برای بازی خیلی کمه شاید روزی 2 ساعت
اما از همین 2 ساعت با وجود خرید 14 بازی حدودا 1:30 رو به این master piece اختصاص دادم و 51 درصد رفتم
عالیه
من بازی را نصب کردم ولی وقتی میخام اجرا کنم ارور میده و میگه :
d3d complier_42 was not found
سلام دوستان
بالاخره DIRT 2 هم اومد
حالا با این سیستم میشه روون بازی کرد؟
8500 gt
Ram:3 gig
؟
یکی از مزایای بازی فکر کنم مولتی پلیرش باشه که نیازی نیست شما نسخه اوریج داشته باشی ... البته تست نکردم ولی چون گرید و درت 1 اینطوری بود ، احتمال می دم این هم همانگونه باشد ...
حالا که برای PC اومده، ما فعلا نمیتونیم گیریم. عجب روزگاری شده نازنین، گهی زین به پشت و گهی پشت به زین
متاسفانه رکب خودم.
دیشب یک عالمه Race دادم.الان که رفتم توی بازی میبینم سیو نشده.
اول بازی یک پیغامی میاد میگه باید توی Windowns Live عضو بشی تا بتونی سیو کنی. من این کار رو نکرده بودم.الانم که میخوام این کارو بکنم نمیشه. دوستان لطفا راهنمایی کنن !
دقیقا منم همین مشکل رو دارم لطفا کمک کنین
برای بازی آنلاین باید از Teknogods.dll استفاده کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)