سلام
یه ترفند در سایت humyo.com
نمیتونید دو فایل رو باهم دانلود کنید؟
راه آسونی داره
اول فایلی که دارید دانلود میکنید رو pause کنید بعد اون یکی رو دانلود کنید و اولی رو resume بزنید اینطوری میتونید دو فایل رو با هم دانلود کنید.![]()
سلام
یه ترفند در سایت humyo.com
نمیتونید دو فایل رو باهم دانلود کنید؟
راه آسونی داره
اول فایلی که دارید دانلود میکنید رو pause کنید بعد اون یکی رو دانلود کنید و اولی رو resume بزنید اینطوری میتونید دو فایل رو با هم دانلود کنید.![]()
چطور میتونم به humiyo.com فایلهایی از سایتهای دیگه رو آپلود کنم؟
بعد از ساخت اکانت ، توی محیط کلیک راست کنید و گزینه ی Fetch From Web رو بزنید ، بعد لینک مسقیم رو بزارید داخلش و ok بزنید !
بابا مگه اینجا تاپیکه adrive نیست
من یه فایل 1و5 گیگی رو کشیدم روش
الان گزاشتم دانلود کنه تا 30 درصد idm گرفت بعد فحش داد گفت دیگه این به من نده!!! هنگ کرده
نه stop میکنه نه میگیره!!!
چه خبره یکسره میرن به سایت 1و 5 گیگ میدن؟
حقته گاهی وقتا به این سایتها نمیشه اطمینان کرد.
idm یه ترفند داره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Adrive همینه !! اگر برای استفاده ی خودتون هست به humyo انتقال بدین !
دوستان من اکانت پرمیوم رپید دارم و میخوام فایل بیارم روی اکانت رپیدم از طریق این سایت امکان این کار هست؟
Last edited by Vahid67; 30-08-2009 at 12:18.
اگه منظورتون آدرايو هست که ميشه. همونجا که لينکو وارد ميکنين، بايد يوزر و پس بنويسيد.
humyo رو من که گزينهاي واسه اين کار توش نديدم. فکر نميکنم بشه.
سلام،
يه چند روزه آدرايو براي من مشکل پيدا کرده، مثلاً ميخوام شير کنم، بعضي فايلارو شير نميکنه و قاطي ميکنه. اون پايينم مينويسه ديسک ارور.
براي move , copy هم هميطوره.
شما مشکلي ندارين؟
سلام .من هر کاری می کنم این گزینه fetch from web رو توی humyo پیدا نمی کنم . اگر میشه کمک کنید . کجا کلیک سمت راست رو بزنم ؟ روی common tasks مس زنم نمیاد .
ویرایش : با مرورگر IE تونستم ولی با opera نه . کسی راهی بلده که با اپرا هم بشه ؟
ویرایش 2 : وقتی می خوام دانلود کنم ، یک پیغامی می ده به این صورت :
No Download Slots Available
دوستان آیا می دونید این پیغام چیه ؟
Last edited by pouya_99999; 23-09-2009 at 22:30.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)