شاهوند جان اين كه شما گذاشتي فارسيرو كه ساپورت نميكنه ميكنه؟
شاهوند جان اين كه شما گذاشتي فارسيرو كه ساپورت نميكنه ميكنه؟
سلام,
من هم به همچین نرم افزاری نیاز فوری دارم دوستان!
میخوام یک سری متون فارسی (PDF) رو به فایل ورد (.Doc) تبدیل کنم! ولی نمیتونم...
وقتی این کار رو با کانورتور های مختلف انجام میدم هیچ کدوم جواب نمیدن!
بعد تبدیل کاراکترهای فارسی به هم میریزن و به سورت اشکال نا مفهوم در میان.
لطفا اگه میشه نرم افزاری که زبان فارسی رو در تبدیل فایل های پی دی اف به ورد پشتیبانی میکنه معرفی کنید.
موفق باشید, ممنون!![]()
منم كانورتورفارسي پي دي اف به آفيس نيازدارم هركي داره كوتاهي نكنه![]()
سلام!
من یک نرم افزار میخوام برای طبقه بندی پی دی اف هام.
یه جورایی پی دی اف دیتا بیس! یعنی بتونم طبقه بندی کنم و اطلاعاتی در مورد اون فایل وارد کنم.
قابلیت سرچ در بین اطلاعاتی که وارد کردم رو هم داشته باشه ( حالا اگر داخل پی دی اف ها رو هم سرچید بهتر!)
حجمش هم مهم نیست!
اگر نسخه لینوکس هم داشته باشه ( یا فقط لینوکس هم باشه مشکلی نیست!) خیلی خوب میشه! اگر هم نشد به ویندوز قانعم!
فعلا همین قدر!!!
متشکر و منتظرم!
بی زحمت برنامه ای برای تبدیل PDF به Word که زبان فارسی رو ساپورت کنه بزارید با تشکر
دوستان مي شه يه برنامه بگذاريد كه بشه پي دي اف فارسي ساخت ؟!
چرا براي ساخت Pdf از برنامه Pdf Factory استفاده نمي كنيد.زبون فارسي رو هم ساپورت ميكنه.
بیشتر نرم افزارهای ساخت pdf فارسی رو هم ساپورت میکنن از جمله Pdf Factory و pdf995 (که شخصا از همین استفاده میکنم) .
دانلود pdf995 :
حجم 2 مگابایتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اکثر برنامه های تبدیل pdf به word فارسی رو ساپورت نمیکنن . این نرم افزار هم که ساپورت میکنه تقریبا 50-60 درصد درست جواب میده :
[QUOTE=Demon;1415770]
ضمنا اگه از adob acrobat 8 مخصوص خاورمیانه (نسخه ME) استفاده کنین تقریبا تا 90 درصد درست جواب میده .
pd2006 واقعا سپاسگذارم فقط يك چيز ... من اين برنامه رو كه گفتي دانلود كردم همش رو !! اجرا هم مي شه ولي واقعا نمي دونم چي كار كنم يه مقدار راهنماييي مي كني ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)