تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 199 اولاول ... 162223242526272829303676126 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 1990

نام تاپيک: تاپیک مخصوص آپدیت های داشبورد XBOX360 ! ( پست اول حتما مطالعه شود ) !

داره خودمونی میشه shayan3785's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

با سلام : من این آپدیت جدید رو 8955 از همون آدرسی که شما گفتید دانلود کردم . البته من قبلا از طریق گیم کال اف دیوتی یک بار سیستم رو آپدیت کردم که تمامی آواتارهای من پاک شد . بعد از آپدیت با اینکه نسخه دستگاه 8955 بود ولی باز هم آواتارها نیومد ! حالا باید چه کار بکنم ؟
    جواب سوال ما چی شد دوستان ؟
    من با اینکه آپدیتی که شما گفتید دانلود کردم باز هم هنوز آواتارها رو ندارم .چیکار کنم ؟

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

جواب سوال ما چی شد دوستان ؟
    من با اینکه آپدیتی که شما گفتید دانلود کردم باز هم هنوز آواتارها رو ندارم .چیکار کنم ؟
    شما آدرس زیر رو دنبال کن:

System Setting>>Memory>>Device Options>>Clear System Cache

بعد گزینه ی YES رو میزنید تا کنسول فایلها و UPDATE های اضافی رو پاک کنه (به SAVE ها کاری نداره)

سپس صبر میکنید تا کنسول ریستارت بشه بعد داشبورد با ورژن 2.0.8955.0 رو یک بار دیگه دانلود و نصب کنید.

توجه داشته باشید که حجم فایل (ZIP (83.823 kb و حجم فایل Extract شده 91.4MB خواهد بود.

3. 2 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز poria_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان من 3 تا بازی MW2 و ACII و GTA رو تو دستگاه میزارم میگه نیاز به آپدیت هستش و شروع به آپدیت میکنه اما به محض ریست شدن کنسول دوباره میگه آپدیت نیاز داره! چیکار باید کرد؟

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

دوستان من 3 تا بازی MW2 و ACII و GTA رو تو دستگاه میزارم میگه نیاز به آپدیت هستش و شروع به آپدیت میکنه اما به محض ریست شدن کنسول دوباره میگه آپدیت نیاز داره! چیکار باید کرد؟
    کنسول شما نیاز به آپدیتی داره که از بازی های AC II و MW 2 و GTA IV جدید تر باشه.

شما از آدرس زیر داشبورد جدید رو دانلود کن و روی یه Flash یا یک CD بریز بعد اونو تو کنسول بزار تا UP بشه.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. 2 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض مگه میشه!؟

آقا منم بعد از کلی ذوق بازی های Call of Duty: Modern Warfare 2 و GTA: Episodes from Liberty City رو خریدم. بعد از گذاشتن بازی ها توی درایو ازم پرسید که می خوام آپدیت کنم یا نه؟ من هم جواب دادم بله! بعد از ریست شدن دستگاه بازم ازم خواست تا آپدیتش کنم!!! منم بعد از 5 بار آپدیت کردن دیگه روم کم شد! موضوع به همینجا ختم نشد Aviator من کاملا پاچیده، الان مثل یه سایه می مونه که نه بر و رویی داره و شبیه هیچی نیست! من وقتی فایل آپدیت توی دی وی دی بازی ها رو با کامپیوتر نگاه کردم دیدم که سایزش 72.7 مگابایته! حالا سوال های من اینهاس:

1. ورژن Dashboard رو از کجا می تونم متوجه شه؟ منظورم از کدوم منوی ایکس باکسه؟

2. چرا وقتی این بازی ها به ورژن جدید تری برای اجرا شدن نیاز دارن شرکت های عرضه بازی توی دی وی دیشون اون ورژن قدیمیرو می ریزن؟ آیا ما رو گیر آوردن؟ دیگه بازی ای به روز تر از کال آف نیست که!

3. با این سرعت فوق العاده اینترنت ما دانلود کردن 80 مگابایت هم اعصاب قوی می خواد و هم دلار می خواد برا پاچیدن. حالا بازی جدیدی نیست که این آپگرید توش باشه و فقط پول همون بازی رو بدیم؟ فکر کنم خرید یه بازی به صرفه تر از 6 ساعت دانلود دیال آپ هوشمند باشه! آیا راه دیگه ای جز دانلود هست؟

4. راستی من بازی فورزا 3 رو هم خریدم، نکته جالبش اینه که دی وی دی دومش Blank هستش؟! نمیدونم چرا چیزی توش نریختن؟ از اونجایی که من ایکس باکسم آرکیده و هارد ندارم و باز از اونجایی که دی وی دی دوم باید حتما برای اجرا روی هارد ریخته بشه آیا لازم هست که من برم پیشه مغازه دار و شاکی بشم برای دی وی دی دوم یا نه؟

لطفا هرچه سریعتر جواب بدید، تعطیلیه و وقت بازی، درست این موقع ایکس باکسه بازیش گرفته!
    Last edited by erfi; 28-11-2009 at 05:48.

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

آقا منم بعد از کلی ذوق بازی های Call of Duty: Modern Warfare 2 و GTA: Episodes from Liberty City رو خریدم. بعد از گذاشتن بازی ها توی درایو ازم پرسید که می خوام آپدیت کنم یا نه؟ من هم جواب دادم بله! بعد از ریست شدن دستگاه بازم ازم خواست تا آپدیتش کنم!!! منم بعد از 5 بار آپدیت کردن دیگه روم کم شد! موضوع به همینجا ختم نشد Aviator من کاملا پاچیده، الان مثل یه سایه می مونه که نه بر و رویی داره و شبیه هیچی نیست! من وقتی فایل آپدیت توی دی وی دی بازی ها رو با کامپیوتر نگاه کردم دیدم که سایزش 72.7 مگابایته! حالا سوال های من اینهاس:
    این مساله برای خیلی از دوستان اتفاق افتاده و من هم بارها مشکل و راه حل رو توضیح دادم.. دوست من شما اگر صفحات قبل رو میخوندی راه حل رو راحت پیدا میکردی... حالا من بازهم توضیح میدم قضیه از چه قراره... لطفا توجه کن!.

1. ورژن Dashboard رو از کجا می تونم متوجه شه؟ منظورم از کدوم منوی ایکس باکسه؟
    برای فهمیند اینکه دستگاه شما کدوم ورژن از آپدیت رو داره، به این ترتیب عمل کنید: به منوی System Settings و سپس Console Settings برید.. System Info رو انتخاب کنید. یه صفحه جدید باز میشه که توش یه سری توضیحات مربوط به کنسول هست... بیایید پایین همین صفحه.. آخرین خط یه عدد خاصی با فرمت xx.YYYY.x نوشته شده... YYYY نوع ورژن نصب شده روی کنسول شما رو نشون میده.. (هرچقدر عدد پایین تر از عدد آپدیت آخری باشه، اون ورژن قدیمی تر هست.)
    این از این..
    2. چرا وقتی این بازی ها به ورژن جدید تری برای اجرا شدن نیاز دارن شرکت های عرضه بازی توی دی وی دیشون اون ورژن قدیمیرو می ریزن؟ آیا ما رو گیر آوردن؟ دیگه بازی ای به روز تر از کال آف نیست که!
    اتفاقا برعکسه دوست من! هر بار که آپدیت جدیدی عرضه میشه، مایکروسافت اون رو در بازی های جدید خودش قرار میده تا مردم راحت تر کنسول رو آپدیت کنند... منتها چون ما در حال استفاده از کنسولهای کپی خور شده و بازیهای کپی هستیم این جور مشکلات عجیب غریب پیش میاد... فعلا تنها را برای ما استفاده از همین روش دانلود آپدیت ها هست تا فرم ور جدید Lite Touch عرضه بشه..

3. با این سرعت فوق العاده اینترنت ما دانلود کردن 80 مگابایت هم اعصاب قوی می خواد و هم دلار می خواد برا پاچیدن. حالا بازی جدیدی نیست که این آپگرید توش باشه و فقط پول همون بازی رو بدیم؟ فکر کنم خرید یه بازی به صرفه تر از 6 ساعت دانلود دیال آپ هوشمند باشه! آیا راه دیگه ای جز دانلود هست؟
    باز هم راه حل داره... بالاخره برای اجرای بازیهای غیر قانونی و کپی باید یک سری از مشکلات رو به جون خرید.. شما میتونی از کافی نت با سرعت بالا دانلود کنی این آپدیت رو.. فعلا راه دیگه غیر از دانلود نیست.

4. راستی من بازی فورزا 3 رو هم خریدم، نکته جالبش اینه که دی وی دی دومش Blank هستش؟! نمیدونم چرا چیزی توش نریختن؟ از اونجایی که من ایکس باکسم آرکیده و هارد ندارم و باز از اونجایی که دی وی دی دوم باید حتما برای اجرا روی هارد ریخته بشه آیا لازم هست که من برم پیشه مغازه دار و شاکی بشم برای دی وی دی دوم یا نه؟
    برای نصب کردن دیسک دوم فورتزا 3 و استفاده از محتویات اون باید هارد داشته باشین. دقیقا مثل PC میمونه این قسمت... شما فرض کن یه کامپوتر هارد نداشته باشه! آیا میشه روش بازی نصب کرد؟! نــــه!! بنابراین شما احتیاج به هارد داری.

موفق باشی

9. این کاربر از p3yman_xl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Elendil1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

من آخرین آپدیت رو دانلود کردم ، روی CD رایت زدم {16X} ، و همون کاری که تو پست یک گفته شده بود رو انجام دادم ولی هیچ چیز خاصی نیومد ! اصلآ نرسید می خوای آپدیت کنی یا نه ؟ علت چیه ؟ {تا حالا آپدیت نکردم_کنسول رو تابستون خریدم_آرکید_جاسپر}

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

شما آدرس زیر رو دنبال کن:

System Setting>>Memory>>Device Options>>Clear System Cache

بعد گزینه ی YES رو میزنید تا کنسول فایلها و UPDATE های اضافی رو پاک کنه (به SAVE ها کاری نداره)

سپس صبر میکنید تا کنسول ریستارت بشه بعد داشبورد با ورژن 2.0.8955.0 رو یک بار دیگه دانلود و نصب کنید.

توجه داشته باشید که حجم فایل (ZIP (83.823 kb و حجم فایل Extract شده 91.4MB خواهد بود.
    شما اینکارو انجام بذه .خبرش رو هم به من بده

داره خودمونی میشه RAGNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    یکی از دوستام دشبرد قدیمی داشت بازی تکن 6 رو گذاشت پیغام اپدیت اومد و بله رو زد و بازی میاد بالا.
    اما من قبلا دشبرد جدید ریخته بودم الان اپدیت نمیشه
    کمک کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام من سي دي بازي Assassins2 رو گرفتم ولي وقتي مي خواهم بازي كنم ميره روي ارم ايكس باكس و فكر كنم بايد اپديت كنم لينك اپديت جديد را برايم لطفا بگذاريد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •