جواب سوال ما چی شد دوستان ؟
من با اینکه آپدیتی که شما گفتید دانلود کردم باز هم هنوز آواتارها رو ندارم .چیکار کنم ؟
جواب سوال ما چی شد دوستان ؟
من با اینکه آپدیتی که شما گفتید دانلود کردم باز هم هنوز آواتارها رو ندارم .چیکار کنم ؟
شما آدرس زیر رو دنبال کن:
System Setting>>Memory>>Device Options>>Clear System Cache
بعد گزینه ی YES رو میزنید تا کنسول فایلها و UPDATE های اضافی رو پاک کنه (به SAVE ها کاری نداره)
سپس صبر میکنید تا کنسول ریستارت بشه بعد داشبورد با ورژن 2.0.8955.0 رو یک بار دیگه دانلود و نصب کنید.
توجه داشته باشید که حجم فایل (ZIP (83.823 kb و حجم فایل Extract شده 91.4MB خواهد بود.
دوستان من 3 تا بازی MW2 و ACII و GTA رو تو دستگاه میزارم میگه نیاز به آپدیت هستش و شروع به آپدیت میکنه اما به محض ریست شدن کنسول دوباره میگه آپدیت نیاز داره! چیکار باید کرد؟
کنسول شما نیاز به آپدیتی داره که از بازی های AC II و MW 2 و GTA IV جدید تر باشه.
شما از آدرس زیر داشبورد جدید رو دانلود کن و روی یه Flash یا یک CD بریز بعد اونو تو کنسول بزار تا UP بشه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا منم بعد از کلی ذوق بازی های Call of Duty: Modern Warfare 2 و GTA: Episodes from Liberty City رو خریدم. بعد از گذاشتن بازی ها توی درایو ازم پرسید که می خوام آپدیت کنم یا نه؟ من هم جواب دادم بله! بعد از ریست شدن دستگاه بازم ازم خواست تا آپدیتش کنم!!! منم بعد از 5 بار آپدیت کردن دیگه روم کم شد! موضوع به همینجا ختم نشد Aviator من کاملا پاچیده، الان مثل یه سایه می مونه که نه بر و رویی داره و شبیه هیچی نیست! من وقتی فایل آپدیت توی دی وی دی بازی ها رو با کامپیوتر نگاه کردم دیدم که سایزش 72.7 مگابایته! حالا سوال های من اینهاس:
1. ورژن Dashboard رو از کجا می تونم متوجه شه؟ منظورم از کدوم منوی ایکس باکسه؟
2. چرا وقتی این بازی ها به ورژن جدید تری برای اجرا شدن نیاز دارن شرکت های عرضه بازی توی دی وی دیشون اون ورژن قدیمیرو می ریزن؟ آیا ما رو گیر آوردن؟ دیگه بازی ای به روز تر از کال آف نیست که!
3. با این سرعت فوق العاده اینترنت ما دانلود کردن 80 مگابایت هم اعصاب قوی می خواد و هم دلار می خواد برا پاچیدن. حالا بازی جدیدی نیست که این آپگرید توش باشه و فقط پول همون بازی رو بدیم؟ فکر کنم خرید یه بازی به صرفه تر از 6 ساعت دانلود دیال آپ هوشمند باشه! آیا راه دیگه ای جز دانلود هست؟
4. راستی من بازی فورزا 3 رو هم خریدم، نکته جالبش اینه که دی وی دی دومش Blank هستش؟! نمیدونم چرا چیزی توش نریختن؟ از اونجایی که من ایکس باکسم آرکیده و هارد ندارم و باز از اونجایی که دی وی دی دوم باید حتما برای اجرا روی هارد ریخته بشه آیا لازم هست که من برم پیشه مغازه دار و شاکی بشم برای دی وی دی دوم یا نه؟
لطفا هرچه سریعتر جواب بدید، تعطیلیه و وقت بازی، درست این موقع ایکس باکسه بازیش گرفته!
Last edited by erfi; 28-11-2009 at 05:48.
این مساله برای خیلی از دوستان اتفاق افتاده و من هم بارها مشکل و راه حل رو توضیح دادم.. دوست من شما اگر صفحات قبل رو میخوندی راه حل رو راحت پیدا میکردی... حالا من بازهم توضیح میدم قضیه از چه قراره... لطفا توجه کن!.آقا منم بعد از کلی ذوق بازی های Call of Duty: Modern Warfare 2 و GTA: Episodes from Liberty City رو خریدم. بعد از گذاشتن بازی ها توی درایو ازم پرسید که می خوام آپدیت کنم یا نه؟ من هم جواب دادم بله! بعد از ریست شدن دستگاه بازم ازم خواست تا آپدیتش کنم!!! منم بعد از 5 بار آپدیت کردن دیگه روم کم شد! موضوع به همینجا ختم نشد Aviator من کاملا پاچیده، الان مثل یه سایه می مونه که نه بر و رویی داره و شبیه هیچی نیست! من وقتی فایل آپدیت توی دی وی دی بازی ها رو با کامپیوتر نگاه کردم دیدم که سایزش 72.7 مگابایته! حالا سوال های من اینهاس:
برای فهمیند اینکه دستگاه شما کدوم ورژن از آپدیت رو داره، به این ترتیب عمل کنید: به منوی System Settings و سپس Console Settings برید.. System Info رو انتخاب کنید. یه صفحه جدید باز میشه که توش یه سری توضیحات مربوط به کنسول هست... بیایید پایین همین صفحه.. آخرین خط یه عدد خاصی با فرمت xx.YYYY.x نوشته شده... YYYY نوع ورژن نصب شده روی کنسول شما رو نشون میده.. (هرچقدر عدد پایین تر از عدد آپدیت آخری باشه، اون ورژن قدیمی تر هست.)1. ورژن Dashboard رو از کجا می تونم متوجه شه؟ منظورم از کدوم منوی ایکس باکسه؟
این از این..
اتفاقا برعکسه دوست من! هر بار که آپدیت جدیدی عرضه میشه، مایکروسافت اون رو در بازی های جدید خودش قرار میده تا مردم راحت تر کنسول رو آپدیت کنند... منتها چون ما در حال استفاده از کنسولهای کپی خور شده و بازیهای کپی هستیم این جور مشکلات عجیب غریب پیش میاد... فعلا تنها را برای ما استفاده از همین روش دانلود آپدیت ها هست تا فرم ور جدید Lite Touch عرضه بشه..2. چرا وقتی این بازی ها به ورژن جدید تری برای اجرا شدن نیاز دارن شرکت های عرضه بازی توی دی وی دیشون اون ورژن قدیمیرو می ریزن؟ آیا ما رو گیر آوردن؟ دیگه بازی ای به روز تر از کال آف نیست که!
باز هم راه حل داره... بالاخره برای اجرای بازیهای غیر قانونی و کپی باید یک سری از مشکلات رو به جون خرید.. شما میتونی از کافی نت با سرعت بالا دانلود کنی این آپدیت رو.. فعلا راه دیگه غیر از دانلود نیست.3. با این سرعت فوق العاده اینترنت ما دانلود کردن 80 مگابایت هم اعصاب قوی می خواد و هم دلار می خواد برا پاچیدن. حالا بازی جدیدی نیست که این آپگرید توش باشه و فقط پول همون بازی رو بدیم؟ فکر کنم خرید یه بازی به صرفه تر از 6 ساعت دانلود دیال آپ هوشمند باشه! آیا راه دیگه ای جز دانلود هست؟
برای نصب کردن دیسک دوم فورتزا 3 و استفاده از محتویات اون باید هارد داشته باشین. دقیقا مثل PC میمونه این قسمت... شما فرض کن یه کامپوتر هارد نداشته باشه! آیا میشه روش بازی نصب کرد؟! نــــه!! بنابراین شما احتیاج به هارد داری.4. راستی من بازی فورزا 3 رو هم خریدم، نکته جالبش اینه که دی وی دی دومش Blank هستش؟! نمیدونم چرا چیزی توش نریختن؟ از اونجایی که من ایکس باکسم آرکیده و هارد ندارم و باز از اونجایی که دی وی دی دوم باید حتما برای اجرا روی هارد ریخته بشه آیا لازم هست که من برم پیشه مغازه دار و شاکی بشم برای دی وی دی دوم یا نه؟
موفق باشی
من آخرین آپدیت رو دانلود کردم ، روی CD رایت زدم {16X} ، و همون کاری که تو پست یک گفته شده بود رو انجام دادم ولی هیچ چیز خاصی نیومد ! اصلآ نرسید می خوای آپدیت کنی یا نه ؟ علت چیه ؟ {تا حالا آپدیت نکردم_کنسول رو تابستون خریدم_آرکید_جاسپر}
شما اینکارو انجام بذه .خبرش رو هم به من بده
سلام
یکی از دوستام دشبرد قدیمی داشت بازی تکن 6 رو گذاشت پیغام اپدیت اومد و بله رو زد و بازی میاد بالا.
اما من قبلا دشبرد جدید ریخته بودم الان اپدیت نمیشه
کمک کنید
سلام من سي دي بازي Assassins2 رو گرفتم ولي وقتي مي خواهم بازي كنم ميره روي ارم ايكس باكس و فكر كنم بايد اپديت كنم لينك اپديت جديد را برايم لطفا بگذاريد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)