دوست عزیز آدم برای یه معمای قاجاری که شرط بندی نمیکنه
اما مسئله از این قراره که سه نفر جمعا 270 تومان پرداخت کرده اند که 250 تومان نزد صاحب رستوران می باشد و 20 تومان باقی مانده را شاگرد بالا کشیده .![]()
دوست عزیز آدم برای یه معمای قاجاری که شرط بندی نمیکنه
اما مسئله از این قراره که سه نفر جمعا 270 تومان پرداخت کرده اند که 250 تومان نزد صاحب رستوران می باشد و 20 تومان باقی مانده را شاگرد بالا کشیده .![]()
جابجا شد ویرایش میشه
Last edited by sasan816; 28-01-2010 at 13:07.
پس 10 تومان دیگه کجا رفته ؟؟؟
دوست عزیز ایشون خیلی رو این معما حساب میکرد نه من برای همین بود که شرط بندی میکرد
Last edited by karajwizard; 30-01-2010 at 15:02.
می شه بگید چه طوری به این عدد رسیدید؟!نه 93.3 رند کرده 90 در صورتی اینطور نیست بازی با اعداده
من هر چی فکر می کنم نمی فهمم
به نظر می یاد فقط می خواستید یه 10 تومن گم شده تو عددتون بسازید
چه ربطی داره !؟3 نفر برای غذا خوردن میروند رستوران و نفری 100 تومان میگذارند که جمع پول هر 3 نفر 300 تومان می شود.صاحب رستوران از این پول 50 تومان میدهد به شاگرد برای اضافه بودن پول غذای آن 3 نفر.شاگرد از این 50 تومان 20 تومان برای خودش بر میدارد و الباقی پول می ماند30 تومان پیش شاگرد ،شاگرد از این پول نفری 10 تومان به سه نفربر میگرداند پول این سه نفر شده نفری 90 تومان که 3 تا 90 تومان می شود 270 تومان + 20 تومان که شاگرد برمیدارد سر جمع می شود 290 تومان پس 10 تومان از 300 تومان کجا رفته است ؟
جای دیگه ای برای طرح این موضوع پیدا نکردم فکر کنم بهترین جا اینجا باشه.جریان سر شرط بندیه
با تشکر
مگه باید جمعش بشه 300؟!!!
2+2 هم می شه 4 چرا نشد 300؟ 296 تاش چی شد؟
3*90 می شه 270 تا که با اون 30 تومنی هم که بهشون برگردوند می شه 300
این منطقیه ولی دلیل نداره جمع اون پولا بشه 300
شما اصلا اینجوری فکر کن که پول غذا می شده 270 تومن ، 30 تومن رو هم برگردوند ، الان چه پولی گم شده؟
اون جمع تفریق کاملا بی ربطه ...
30 تومن رو از 300 کم کنیم می مونه 270 . یعنی در اصل از طرف رستوران(شامل مدیر و گارسون و یا هر کسی که اونجا کار میکنه) 270 برگشته پس صورت مسئله طوری بیان شده که آدم رو منحرف میکنه .
سفيد ---------- سبز ------- آبي --------- زرد---------- قرمز
بلو مستر -- پرينس------بلند ------- دان هيل ---------- پال مال
آبجو----------قهوه ----------شير---------- آب-----------چاي
نروژ--------آلمان--------؟؟؟؟؟؟؟---------سوئد------------دانمارك
ماهي-------گربه-----------اسب----------- سگ----------- كبوتر
اینایی که نوشتی چیه؟
منظورتون سوالیه که انیشتین طرح کرده بود؟
یه سرچی تو تاپیکهای قدیمی همینجا بزنی اصل سوال و جوابش رو پیدا میکنی. یادمه قبلا مطرح شده بود و جوابش هم گذاشته شده بود ولی مربوط به چند سال قبله. شاید هم خودم پیداش کردم و لینکش رو برات گذاشتم.
3نفرمیخواستن غذا بخورن یکی 5 قرص نان داشته یکی 3قرص یکی هم 0
بعد خوردن غذا نفر سوم 8 سکه به اون دو نفر میده
حلا این سکه ها چطوری باید بین اون 2 نفر تقسیم بشه؟
این مسئله از اون معماهای سخت محسوب میشه
ولی با گذاشتن کلی زمان این معما رو حل کردم
جواب
معمای قشنگی بودنفر اول 5 سکه
نفر دوم 3 سکه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)