میگم قدیما با پراید راحت 160رامیرفتم البته من مسافربودم وراننده اینکارومیکرداما چندتاتصادف که دیدم دیگه باپراید مسافرت نرفتم این ماشین مزخرفترینه توایران
میگم قدیما با پراید راحت 160رامیرفتم البته من مسافربودم وراننده اینکارومیکرداما چندتاتصادف که دیدم دیگه باپراید مسافرت نرفتم این ماشین مزخرفترینه توایران
بابا دستی چیه این دوست ما پراید داشت هر دقیقه دستی میشید عشق این چیزا بود میرفت سره کوچه با دستی میرفت داخل کوچه باور کن ماهی یبار ماشینش شاسی میترکوند آخرشم پراید نابود شده رو به یه بنده خدایی انداخت رفت ولی همیشه ماشینش تعمیر گاه بود . پراید خیلی ماشین ضعیفیه از همه نظر برای دستی هم خوبی نیست .
خدا وکیلی یا خیلی جیگر دارین یا زبونم لال عقل تو سرتون نیست.من بالاترین سرعتی که با پرایدم رفتن حول حوش 145 یا 150 بود که بعدش رفتم پیش یکی از این آخوندا توبه کردم.الان منو دار بزنین بیشتر از 120 نمیرم که نمیرم.بابا به سرتون قسم این ماشین نیست.من شمال زندگی میکنم اتوبانی که رفت آمد میکنم خیلی مزخرفه.
به طوری که موقع بارندگی تمام آب جاده میاد وسط جاده دقیقا کنار بتون ها جمع می شه.وقتی پراید بنا به هر دلیلی میره تو این آب باس اشهدتو بخونی.اما یادمه چند سال پیش یه پژه504 داشتیم خداوکیلی من از قصد میرفتم تو این آب وسط اتوبان که کف ماشین شسته بشه.لامصب ماشین تکون نمیخورد.
وقتی اونو با پراید مقایسه میکنم به قول خانوما مور مورم میشه.
![]()
خدبهترین مارک شمعی که تو بازار واسه پراید هست چیه؟لطفا بگین که از چه نوع مارکی استفاده مکنین و راضی هستین یا نه؟
ولی از لحاظ ترمز به نظر من پراید بهتر از 405 هست من با 405 120 تا میرم وقتی سریع ترمز می کنم لاستیکا لیز میخورن ولی پراید نه
دلیلش رو کسی می دونه
چرا ترمزهای 405 مشکل داره(شایدم 405 من اینجوریه)
به زودی جات بین بچه ها برای همیشه خالی خواهد شد ...
یکی از اقوام با سرعت 145 با پراید رفت و لحظاتی بعد ماشین به علت یه انحراف کوچیک به پرواز در اومد و سرنشینان خودرو همگی با هم به اون دنیا پرواز کردند.
تو رو خدا این همه از این حرفهای وحشتناک نزنین تازه یه پراید صفر گرفتم 200 تا هم هنوز کار نکرده دارین تحریکم می کنین برم این ماشینو بفروشم. یعنی اینقدر ماشین مزخرفیه؟
مگه کسی جرات میکنه با پراید این کار رو بکنه ؟!
حیف که گواهینامه ندارم وگرنه رکوردتو میزدم !
يا ابوالفضل تو مختو از دست دادي رفيق . . . . . . .!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)