پس باید فعلا با گوشیم بسازم چون در دوران بی پولی به سر می برم
خودم کشتم 240 پول گوشی دادم (6ماه پیش) حالا دوباره باید پس انداز کنم ولی کلا گوشی از چشمم افتاد می فروشمش یه مدل دیگه می خرم !!
پس باید فعلا با گوشیم بسازم چون در دوران بی پولی به سر می برم
خودم کشتم 240 پول گوشی دادم (6ماه پیش) حالا دوباره باید پس انداز کنم ولی کلا گوشی از چشمم افتاد می فروشمش یه مدل دیگه می خرم !!
فکر نکنم... حیف شد! اگه گارانتی داشت سه سوته و مفتی حل می شد...3250 من سه بار کیت جوی استیکش از کار افتاد، یک بار برام مفتی عوض کردن، دو بار هم برام مفتی درستش کردن...
همینه دیگه...! می خوای زیاد پول ندی میری بدون گارانتی می گیری؛ بعد کیفوری که چه مفت خریدی...!دریغ از این که ممکنه یه بلایی سر گوشیت بیاد که برای درست کردنش باس پول بسرفی
حالا مهم نیست... ناراحت نباش رفیق؛ جونت سلامتاگه آشنا داری ببر پیشش نشونش بده؛ شاید اوضاش به این بدی هم نباشه، بشه با 5 - 6 تومن سر و تهش رو هم آورد
چرا عزیز دل من؟؟؟6220 گوشی خیلی ماهیه. رفیقم داره و خیلی هم ازش راضیه. تنها بدیش همین صفحه نمایشش هست که باس حسابی در نگهداریش دقت کنی. گوشی خیلی خوبیه... به نظر من نگهش دار
![]()
ببینم هر صفحه نمایش مخصوص یه گوشی هست یا نه یه صفحه نمایش روی چند مدل گوشی نصب می شه !
اکثر صفحه نمایش ها با هم یکی هستن. اما برای این که شیر تو شیر نشه، نوکیا سوکت های این ها رو مختلف می زنه ( تا به این روش مثلا هر صفحه نمایش ویژه خود گوشیش بشه! )
برای نمونه صفحه نمایش N82 و N79 یکی هستن. فقط سوکت هاشون فرق می کنه...
یه گوشی نوکیا 5300 هست که واسه یکی از سیمکارت هاش کد امنیتی گذاشته شده
و حالا فراموش شده
با سیمکارت های دیگه خوبه
بنظرتون سیمکارت رو بشکنم یکی دیگه از مخابرات بگیرم درست میشه؟
پیشاپیش ممنون از لطفتون
سلام دوستان
گوشی من n85 هست وقتی دیدم صدای handest یاهمون کپسول گوشی خراب شده فوضولیمون گل کرد و قاب رویی گوشی رو باز کردم وقتی دیدم عوض کردنش کار من نیست پس اومدم قاب رو ببندم که دیدم جای انگشتم روی محافظ شیشه ای lcd مونده. با دستمال کاغذی پاکش کردم ولی الیاف دستمال روش موند بعدهم یه خش سطحی با ناخن روش افتاد بعد که قاب رو بستم دیدم بعله چشمشون رو هم کور کردیم.لطفا راهنمایی کنید چه جوری میتونم قاب رو مثل روز اولش کنم؟
دوستان من گوشی رو 5پنج ساعت گذاشتم تو فریزر خیلی بهتر شد دوباره گذاشتمش تو فریزر الان 24 ساعته دارم می رم ببینم چه طور شده!!
بره مخابرات ببینه می تونن بهش کد رو بگن؛ اگه شد که چه بهتر ولی اگه نشد درخواست یه سیمکارت تازه رو بده که خرجش فکر کنم می شه 9000 تومان (فکر کنم!). نیازی هم به شکستن سیمکارت نیست چون خود مخابرات می سوزوندش!!!
آخه بچه...! چرا در کاری که بلد نیستی فضولی می کنی؟؟؟؟
می خوای یه بار بندازش توی ظرف اسید ببین چجوری می شه بعدش فکر درست کردنش باش![]()
شوخی کردم
درباره اثر انگشت؛ شیشه شور هست. آروم و خیلی کم اسپری کن روی صفحه محافظ و بعد سریع روی محافظ رو با دستمال تمیز کن. مراقب باشه به جاهای دیگه قاب نرسه؛ چون خطر پاک کردن رنگ قاب گوشی رو ممکنه داشته باشه.
درباره خط افتاده هم شرمنده؛ کاریش نمی شه کرد
و اما درباره چشم کور شده نفهمیدم چیه؟ منظورت اینه که صفحه نمایش رو هم ترکوندی؟
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
جلّ الخالق!!! خوبه... امیدوارم درست بشه![]()
کسی اینجا مشکل برفکی شدن صفحه و اومدن خطوط موازی تو 5800 براش پیش نیومده؟...
از وقتی فیرمورم رو با FOTA آپدیت کردم اینطوری شده... میگن مشکل سخت افزاریه... ولی من اینطور فکر نمیکنم چون یه درگیریی با light sensor داره...
سلام... ببین از این ها به نتیجه ای میرسی؟؟؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)