تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 156 اولاول ... 162223242526272829303676126 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 1559

نام تاپيک: کلوپ N96

آخر فروم باز tirdad_60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    روی کلید سل

پيش فرض

آقا این ان 96 یکسال منو سر کار گذاشت الانم که اومده یکی نمیاد با اعتماد به نفس ازش دفاع کنه که با خیال راحت برم بخرم
    یکی از دوستام هفته پیش خرید حالا میگه برای وارد شدن به منو 5 ثانیه معطل میکنه برای باز کردن عکسها 5 تا 10 ثانیه که این یعنی ضعف اعصاب
    دوستانی که باهاش کار کردند لطف کنند اطلاعات بیشتری بدند

آخر فروم باز mstf666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خیال

پيش فرض

آقا این ان 96 یکسال منو سر کار گذاشت الانم که اومده یکی نمیاد با اعتماد به نفس ازش دفاع کنه که با خیال راحت برم بخرم
    یکی از دوستام هفته پیش خرید حالا میگه برای وارد شدن به منو 5 ثانیه معطل میکنه برای باز کردن عکسها 5 تا 10 ثانیه که این یعنی ضعف اعصاب
    دوستانی که باهاش کار کردند لطف کنند اطلاعات بیشتری بدند
    این مشکلات با آپدیت کردن firmware تا حدودی حل میشه.
    ولی زوم کردن روی عکس ها هنوز طول میکشه.

در کل N96 جزو پر باگ ترین گوشی هاست که باید حل بشه.
    بعد از اپدیت هم یک باگ دیگه پیدا میکنه که صدای warning tone ها خرخر میکنه.

توی یک سایت خوندم که firmware جدیدی آماده عرضه هستش که امیدوارم همه مشکلات نرم افزاری رو حل کنه.

آخر فروم باز tirdad_60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    روی کلید سل

پيش فرض

آقا من آخر نفهمیدم این شرکت نوکیا هدفش از ارائه همچین گوشی ضعیفی چی بوده؟

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خیال

پيش فرض

آقا من آخر نفهمیدم این شرکت نوکیا هدفش از ارائه همچین گوشی ضعیفی چی بوده؟
    ضعیف ؟

این واژه خوبی برای وصف N96 نیست.

N96 نقطه ضعف داره اما ضعیف نیست.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Bangalore,India

پيش فرض

من گرفتم دستم!روشن هم بود!همزمان ان 95 8 گیگ و ان82 هم دستم بودند به صورت روشن!!با هر سه کار کردم!!!از قسمت کی پد و اسکرول باید بگم که ان95 8 گیگ در کی پد و ان82 در اسکرول بسیار برتر از ان96 هستند!!!در هنگام کار با گوشی احتمال برخورد و تداخل دست با دکمه های مولتی مدیای بغل اسکرول ان96 بسیار زیاد هست به طوری که من توی نمایشگاهی بودم و از شانس بد سیم اصلی اسپیکر برای پخش موزیک در فروشگاه به ان96 وصل بود و چندین بار با برخورد دستم به این دکمه ی بی خاصیت اهنگ عوض شد و اعصاب ملت داغون!!!در مقایسه ی کیفیت گوشی و ساختش فقط همونجا یه تاسف برای شرکت نوکیا خوردم چونکه کیفیت ساخت این گوشی به خصوص در قسمت اسلاید از ان95 8 گیگ هم ضعیف تر بود!!دوربین گوشی از پشت گوشی شبیه به گوشی های چینی بود!!البته دلیل این ضعفهای ان96 رو فقط یک چیز میدونم!اینکه نوکیا با دیدن رقبایی مانند ای8510 سامسونگ میخواست قیمت ان96 رو بیاره پایین و این اتفاق دقیقا یک ماه قبل از تولید این گوشی افتاد موقعی که نوکیا سی پی یوی این گوشی رو با مدلی ضعیفتر تعویض کرد و برنامه ی فروش این گوشی رو ابتدا برای کشور هندوستان(جایی که گوشیهای ارزان بسیار بیشتر فروش میکنند)گذاشت و من به نوکیا حق میدم!ان96 قرار بود شاه دیگری از نوکیا باشد ولی سامسونگ نگذاشت!!!
    داشنم میگفتم که ال سی دی های ان96 و ان95 8 گیگ برتر از ان82 بودند ولی رنگهای ال سی دی ان96 زیباتر و پر رنگ تر بودند مثل ان82 با فرق اینکه نور ال سی دی ان96 بسیار بیشتر و برتر بود در مقابل نور ال سی دی ان82!!!دوربین ان82 و ان96 رو تست کردم در شرایط اتوماتیک و یکسان و سوژه ای برابر و یکسان که به زودی همینجا اپلود میکنم!!کندی خاصی در منوهای ان96 ندیدم ولی گالری ان96 برای قسمت تصاویر بسیار به نظر پیچیده و بی ریخت شده بود!به نظر من نوکیا سیمبین 9.3 رو با این کارش شبیه جاوا کرده بود در زمینه ی گالری!!!
    به طور کلی با توجه به اینکه ان96 در چین تولید میشود با نگاهی هر چند مختصر به این گوشی و مقایسه ی اون با یک ان95 8 گیگ فنلاندی متوجه اشتباه نوکیا در تولید ان96 میشیم!نوکیا میتوانست با کاهش قیمت ان95 8 گیگ هنوز هم ان95 8 گیگ را بفروشد و به جای تولید نا به جای ان96 این گوشی را در اوایل 2009 با دوربین 8 مگاپیکسل وارد بازار کند !در کل نوکیا میتوانست از نام ان96 استفاده های بهتری کنه و الکی و بی خودی لیست سری ان9 رو پر نکنه!باید دید نوکیا برای مدلهای ان97 و یا شاید ان98 چه خواهد کرد!منتظر اپلود عکس مقایسه ی دوربین ان82 با ان96 باشید!قربان شما امین!
    Last edited by YAMAHA-FZ16; 10-11-2008 at 11:37.

6. 6 کاربر از YAMAHA-FZ16 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mehran_ramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام
    میشه لطفاً واسم توضیح بدین جی پی ار اس رو تو ان 96 چه جوری میشه فعال کرد؟

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خیال

پيش فرض

روی لیبل گوشی من نوشته made in finland .
    چه جوری بفهمم اصله یا نه ؟

اصلا فنلاند این گوشی رو تولید میکنه ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خیال

پيش فرض

سلام
    میشه لطفاً واسم توضیح بدین جی پی ار اس رو تو ان 96 چه جوری میشه فعال کرد؟
    اول باید تنظیمات رو از ایرانسل یا همراه اول بگیری و ذخیره کنی.

بعد هر جایی که نیاز به ارتباط با اینترنت باشه خودش گزینه های ارتباط رو میره (مثل wlan یا gprs) و شما هر کدوم رو خواستید انتخاب میکنید.

مثلا برای دیدن سایتها میرید توی web و آدرس سایت رو میزنید.بعد گوشی سعی میکنه به اینترنت وصل بشه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Bangalore,India

پيش فرض

تا اخرین اطلاعی که من داشتم این گوشی تولیدش فقط و فقط در شعبه ی چین و هند نوکیا شروع شده!بر و بچ هم گفتن که اون گوشیهای ان96ی که روشون نوشته ساخت فنلاندی فقط لیبل هست و در اصل چینی یا هندی هستند!شما به سایت نامبرینگ که من لینکش رو ندارم(از بچه های دیگه بگیرید)برید و imei گوشی رو وارد کنید 100درصد بهتون میگه گوشیتون ساخت کجاست!
    Last edited by YAMAHA-FZ16; 10-11-2008 at 15:49.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خیال

پيش فرض

تا اخریم اطلاعی که من داشتم این گوشی تولیدش فقط و فقط در شعبه ی چین و هند نوکیا شروع شده!بر و بچ هم گفتن که اون گوشیهای ان96ی که روشون نوشته ساخت فنلاندی فقط لیبل هست و در اصل چینی یا هندی هستند!شما به سایت نامبرینگ که من لینکش رو ندارم(از بچه های دیگه بگیرید)برید و imei گوشی رو وارد کنید 100درصد بهتون میگه گوشیتون ساخت کجاست!
    این سایت رو میفرمایید ؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سریال گوشی من 354863020591304 هست.
    قبلا این سایت رو امتحان کرده بودم.ولی در مورد محل ساختش چیزی ننوشت.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •