ُسلام امیر جان
منم خیلی حال کردم امیر جان
حالا بازم شنبه یکشنبه همدیگرو میبینیم که
قربانت![]()
ُسلام امیر جان
منم خیلی حال کردم امیر جان
حالا بازم شنبه یکشنبه همدیگرو میبینیم که
قربانت![]()
با سلام خدمت دوستان
شرح قرار برو بچ در مورخ 85/5/3امروز صبح ساعت 8/45 به محلي كه امير پي سي عزيز قرار گذاشته بود رفتم و بعد از 5 دقيقه ديدم آقا امير اومد بعد با هم يه گشت كوچولو تو شهر كرمان زديم و و بعد به كا في نت رفتيم و پست بالايي رو داديم بعد هم خواستيم به درب منزل بابك كينگ بريم كه از شانس بد من ماشين خراب شد و نيم ساعتي معطل شديم. بعد رفتيم دنبال بابك و با اون هم يه گشتي زديم . و اينگون قرار صبح تمام شد
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
قرار عصر:
ساعت 4/30 امير گفت كه ساعت 5 قرار توي پارك باغ ملي و من هم به دوستان خبر دادم و طبق معمول خودم اولين نفري بودم كه سر قرار حاضر شدم بعد كه حسام و حسين اومدند و بعد هم امير پي سي . بعد همگي به پارك رياضيات رفيم و به بابك خبر داديم كه بياد اونجا
اونجا هم بعد از كلي صحبت و عكس و .... در مورد فروم(طبق معمول) به طرف ميدان باغ ملي حركت كرديم و از اونجا به بستني و فالوده فروشي رفتيم كه تو اين هواي گرم يه حالي كرده باشيم. دوستان بايد اسم فالوده كرماني به گوششون خورده باشه بعد از خوردن هم من و امير پي سي از دوستان خداحافظي كرديم و من امير را رساندم و اينگونه قرار امروز هم بياد ماندني به پايان رسيد
عكسها رو هم امير پي سي به محض اينكه اوضاع اينتر نت خوب شد مي گذارد
با تشكر از شما كه و قت گذاشتيد و اين گزارش رو خونديد![]()
![]()
![]()
![]()
ایوال از برو بچ امروز حالی دیدین
امید وارم قرار ملاقات بعدی ببینمتون
ایول عجب عکسای توپی شده
دم خودم گرم عکس آخری عالی شد
مشتاقه دیداره دوباره دوستان عزیزم![]()
سلام
به به جمع دوستان جمع بوده!جای من خالی(من تا حالا کرمان نیومدم)
تو این عکس بچه ها رو معرفی میکنید؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(امیر رو خودم میشناسم:پی)
رضا جان جاي شما خالي خوش گذشتبه به جمع دوستان جمع بوده!جای من خالی(من تا حالا کرمان نیومدم)
كرمان اگه اومدي اينجا خودم دربست در خدمتم
نوشته شده توسط Amir_P30
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
به به آخري چشمونبه جمال بابك و مهرداد روشن شد.
![]()
احتمالاكار ميكنيد ! آره ؟
![]()
پس بهتره برم پستهاي كه توي انجمن پيشنهادات دادم سريع ويرايش كنم.![]()
![]()
سلامالفين جان سلام
بچه ها قبلا هم خودشون رو معرفي كرده بودند.
به هر حال در اون عكسي كه شما فرمودين به ترتيب اين عزيزان هستند (از راست به چپ):
نفر اول روي سكو نشسته بابك كينگ - نفر دوم پايين نشسته حسام - نفر سوم پايين نشسته بغل حسام روياي تلخ هست - نفر چهارم روي سكو نشسته حسين است.
خوشبختم
خیلی دوست دارم بیام ببینموتنضا جان جاي شما خالي خوش گذشت
كرمان اگه اومدي اينجا خودم دربست در خدمت
مرسی
اينجا هم پيدات شد؟!! آهاي مردم ديگه تو خونه خودمونم امنيت نداريم آهاي مردم!به به آخري چشمون به جمال بابك و مهرداد روشن شد.
بيچاره بزرگي كه به هيكل نيست به يه كم عقله تو ماها داريم و ازش استفاده مي كنيم ومتاسفانه تو از چنين نعمتي بي بهره اياحتمالا كار ميكنيد ! آره ؟
در ضمن همين كوچولويي كه اون پايين نشسته ترم هفتم كارشناسي مديريت بازرگانيه اون هم نه دانشگاه آزاد برا بعضي ها همون بهتر كه به هيكلشون برسندو بعدشم بعد از آخر فروم بازي برن دانشپذير فراگير بشن كه فردا امتحان داشته باشن
خب دقيقا اين وجه تمايز اونا با يه آخر فروم بازهدر ضمن از كاربران فعال و همكاران فروم انتظار بيشتري ميشه تا از يه آخر فروم باز ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Last edited by royaye_talkh55; 27-07-2006 at 07:34.
رضا جان اتفاقا هر وقت كه اون فيلم از قرارتون بود كه مافيا برا من گرفته بود رو مي بينم و انجا كه مهدي 87 دستشو انداخته بود دور گردن تو مي گفت:اين الفين ملقب به دلفيننوشته شده توسط Elfin-D
كلي حال مي كنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)