تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 200 اولاول ... 162223242526272829303676126 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 1996

نام تاپيک: Batman: Arkham Asylum

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

جدا متاسفم برای جامعه PC GAMER ها!(البته ما ها که تو ایران هستیم را نمیگم)فقط امیدوارم این نسخه روی PC خیلی خوب بفروشه که با توجه به اینکه لینک دانلود اومد فقط میشه افسوس خورد حاظر بودم 1 سال یا 2 سال دیرتر بازی کنم ولی نسخه PC به این شکل تجربه نشه!
    واقعا این وضعیت روی PC بسیار عذاب آور هست!اگه حداقل قرار بود نسخه غیر قانونی هم میبود ای کاش 1 ماه یا 2 ماه حداقل بعد از ریلیز رسمی باشه!که سازنده ها این همه ضرر نکنند!
    فقط میتوانم بگم تف به این وضعیت!لعنتی.......................

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    دانشگاه >> اوین<<(!)

پيش فرض

سازنده ها از روی نسخه ps3 و xb360 راحت فروشششون رو کردن پولشون رو دراوردن اونا هم میدونن که Pc وعضیتش اینجوریه که دیر تر از کنسول ها بازیو میدن بیرون که هم ضرر نکنن هم اینکه همه بتونن این بازی رو داشته باشن ...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بازیهای XBOX 360 ، PSP ، PS2 ، Wii هم به صورت غیر مجاز دانلد میشه. فقط PC این وسط مجرم نیست.

4. این کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

کلا این وضعیت به ضرر PC هست و به طبع این ضرر خیلی بیشتر از کنسولها هست!
    با این وضعیت خود PC GAMER ها دارن به خودشون ضربه میزنن!!حداقل امیدوارم فروش بازی خیلی زیاد بشه روی PC!

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

بازیهای XBOX 360 ، PSP ، PS2 ، Wii هم به صورت غیر مجاز دانلد میشه. فقط PC این وسط مجرم نیست.
    بله، اما در کشورهایی مثل ایران و کشورهای آسیایی این دزدی بسیار بیشتر اتفاق می افته... شما فکر میکنی رایت کردن بازی های X360 برای همه اینقدر ساده است؟ همین مساله ی به ظاهر ساده رو خیلی از دوستان خارجی حتی نمیدونن که بازی چطور باید ایمیج گرفته بشه و رو دیسک رایت بشه.. که کاملاً هم طبیعیه و نشان از نادانی و دانش کم نیست. در اونطرف معنای «حمایت کردن از سازنده» رو میدونند.مثال میزنم... دیروز داشتم با یکی از دوستانم که آمریکایی هست صحبت از Arkham Asylum میکردیم که ایشون به من گفت دموی بازی رو دانلود کرده و حالا به هر دلیلی از بازی خوشش نیومده و نمیخواد 55 دلار برای بازی پول بده!. خیلی راحت!. فکر میکنی دانلود کردن بازی برای اونا کاری داره؟!.
    خواهشاً بحث رو ادامه ندید.
    ممنون

7. 5 کاربر از p3yman_xl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

تا حالا به یه نکته ی خیلی جالب دقت کردید
    ( اینایی که مینویسم جنبه ی شوخی داره پس لطفا به کسی بر نخوره )
    تا وقتی بازی واسه پی سی نیومده دوستان محترم پی سی باز میریزن میگن :
    کی میاد؟
    سیستم چی می خواد ؟
    و...
    وقتی هم که میاد باز یه سری بحث پرت دیگه ازقبیل :
    اینایی که بالا نوشته
    چطور نصب میشه ؟
    کرکشو از کجا دان کنم ؟
    کرک کیو دان کنم ؟
    کی کرک میشه ؟
    فلان مشکلو هنگام نصب دارم !
    و ...

یعنی اگه واسه 1 بازی 1000 تا پست داده بشه راحت میشه 900 تاشو حذف کرد بدون اینکه چیزی از تاپیک کم بشه ...

9. این کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

كاربر عزيز ( gorgnamaa ) منم تا قبل از اينكه X360 بگيرم و PC Gamer بودم از اين سؤالات ميپرسيدم ... كه مربوط به
    سيستم مورد نياز و كرك و ... ميشد ! بعد از اينكه X360 گرفتم چون ديگه از اين دردسر ها نداشتم وقتی
    ميديدم توی يه تاپيك اينقدر سؤال در اين مورد ميشه اعصابم به هم ميريخت ولی الان عادت كردم
    در اين مورد بايد به PC Gamer ها حق داد ... ( البته اينم بگم بعضی از دوستان فقط به خاطر اينكه تعداد پست ها بره بالا توی همه ی تاپيك ها مدام ميپرسن سيستم مورد نياز چيه !! )
    در كل الان كه پست اول بازی شامل تاريخ انتشار ، سيستم مورد نياز ،‌ اطلاعات خود بازی و ... ميشه انتظار ميره اين سؤالات كمتر پرسيده بشه كه متأسفانه رعايت نميشه
    Last edited by saeed_cpu_full; 04-09-2009 at 17:18.

11. 6 کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بله، اما در کشورهایی مثل ایران و کشورهای آسیایی این دزدی بسیار بیشتر اتفاق می افته... شما فکر میکنی رایت کردن بازی های X360 برای همه اینقدر ساده است؟ همین مساله ی به ظاهر ساده رو خیلی از دوستان خارجی حتی نمیدونن که بازی چطور باید ایمیج گرفته بشه و رو دیسک رایت بشه.. که کاملاً هم طبیعیه و نشان از نادانی و دانش کم نیست. در اونطرف معنای «حمایت کردن از سازنده» رو میدونند.مثال میزنم... دیروز داشتم با یکی از دوستانم که آمریکایی هست صحبت از Arkham Asylum میکردیم که ایشون به من گفت دموی بازی رو دانلود کرده و حالا به هر دلیلی از بازی خوشش نیومده و نمیخواد 55 دلار برای بازی پول بده!. خیلی راحت!. فکر میکنی دانلود کردن بازی برای اونا کاری داره؟!.
    خواهشاً بحث رو ادامه ندید.
    ممنون
    مردم عادی هیچ وقت از سازنده حمایت نمیکنند، براشون چون اهمیت نداره اصلاً، همه جای دنیا هم همینه؛ فقط نمیخوان کار غیر قانونی بکنن.

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

بله، اما در کشورهایی مثل ایران و کشورهای آسیایی این دزدی بسیار بیشتر اتفاق می افته
    البته کشورهایی مثل ایران را اونها اصلا به حساب نمیاورند!هر چقدر هم اینجور کشورها نسخه دزدی باشه باید بلاخره در اروپا و امریکا نسخه اصلی اونقدر بفروشه که تا اون زیان را تا حد نسبتا زیادی جبران کنه!
    Last edited by joey jordison; 04-09-2009 at 17:58.

آخر فروم باز aghamajid1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    روی mother board کامپیوترم (شیراز)

پيش فرض

تا حالا به یه نکته ی خیلی جالب دقت کردید
    ( اینایی که مینویسم جنبه ی شوخی داره پس لطفا به کسی بر نخوره )
    تا وقتی بازی واسه پی سی نیومده دوستان محترم پی سی باز میریزن میگن :
    کی میاد؟
    سیستم چی می خواد ؟
    و...
    وقتی هم که میاد باز یه سری بحث پرت دیگه ازقبیل :
    اینایی که بالا نوشته
    چطور نصب میشه ؟
    کرکشو از کجا دان کنم ؟
    کرک کیو دان کنم ؟
    کی کرک میشه ؟
    و ...

یعنی اگه واسه 1 بازی 1000 تا پست داده بشه راحت میشه 900 تاشو حذف کرد بدون اینکه چیزی از تاپیک کم بشه ...
    چه جالب شوخی میکنی شما. بعد از این همه تذکر مدیرا نمیدونم چرا بعضیا دوست دارن به شوخی هم که شده بیان حرف با ارزششون رو بزنن.
    میدونم که الان من جواب شما رو بدم همه میان گیر میدن که دارم بحث رو شروع میکن. ولی من که شوخی تو حرفای شما ندیدم.
    جوابت رو هم میدم که دیگه به شوخی نیای این چیزا رو بگی. و یاد بگیری وسط تاپیک بازی جای این بحث ها نیست.
    کی میاد؟
    خیلی جالبه که همه 360 دارا اون قدر با درایت هستن که این سوال رو نمیکنن و همه pc gamer ها هم حتما 1 مشت اسکل که بلد نیستن برن تاریخ انتشار بازی از گیم اسپات یا ویکی پدیا یا IGN رو چک کنن.
    سیستم چی می خواد ؟
    این هم 1 سوال به قول سعید اسپم بازیه چون نمیدونم چی ازشون کم میشه 1 سر برن سایت ویکی پدیا.
    چطور نصب میشه ؟
    کرکشو از کجا دان کنم ؟
    کرک کیو دان کنم ؟
    کی کرک میشه ؟
    و ...
    جالبه که من pc gamer هست ولی این سوال ها رو 1 بار هم نپرسیدم همینطور هم خیلیای دیگه.
    چطور نصب میشه ؟
    این سوالت خیلی قشنگه. نمیدونم این سوال جز اسپم چی میتونه باشه. به جز 1 بازی که دان میکنن و ندونن چجوری اکسترکت کنن و . . .
    کرکشو از کجا دان کنم ؟
    کرک کیو دان کنم ؟
    کی کرک میشه ؟
    این سوال ها هم که همه 1 معنی رو میده.
    اگه از 1 شرکت بازی درست مثل سرزمین بازی رو بخرن هیچ مشکلی نخواهند داشت.
    اگه هم کرک مشکلی داشته باشه یه سر میتونن به سایت Game copy world بزنن.
    این هم بر میگرده به شرکتی که بازی رو ازش تهیه کردن.
    ایشالا وقتی مدیر شدی حتما این ایده رو پیاده کن. مطمئن باش استقبال میشه.

در کل اگه میبینین اینا همه به خاطر زیاد شدن پستشونه یا بلد نبودن سرچ.
    اگه ما توی این فروم جمع شدیم واسه اینه که هم 1 چیزی یاد بگیریم هم 1 چیزی یاد بدیم.
    نه اینکه اگه سوال بپرسه بیایم گیر بدیم و . . .
    دلیل اینکه همه دارن سعی میکنن بخش کنسول رو جدا کنن همش همینه.
    انتقادات قشنگتون رو هم میتونین تو قسمت انتقادات مطرح کنین یا توی گروه Consol vs PC .
    موفق باشید.
    Last edited by aghamajid1369; 04-09-2009 at 19:37.

15. 4 کاربر از aghamajid1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •