more stars چیه.
اول از همه اون چیزی که گفتم انجام دادی ببینی نتیجه ش چی میشه؟؟؟
والا این چیزها رو من زیاد نه دربارش می دونم نه دنبالش رفتم ببینم که چی هست چون خودم که هیچ وقت با دمای قطعات مشکل نداشتم
ولی توی بخش سخت افزار راحت می تونند کمکت کنند...
می دونم منظورت چی هست وقتی میگه که:
you want more 10 stars for unlock this (حالا یه چیزی توی همین مایه ها)منظورش اینه که شما باید بیشتر از 10 ستاره دیگه از مسابقات بدست بیاری تا بتونی اون منطقه رو باز کنی...
مهدی جان انجام دادم ولی بازم همونطوریه.میدونی چیه تازه گیا خیلی کیس من ( توش ) داغ میکنه
راهی هست درست شه؟شایدم از گرمای زیاد هوا باشه.
سلام
من این Home رو کیبورد رو میزنم واسم یه FireFox باز میکنه :d
این Windows For Live نمیاد. واسه همین نمیتونم سیو کنم.
اما این مشکل رو با Street Fighter ندارم راحت خودش میاد پروفایل میسازم . اما این میگه Auto Save Disable نمیدونم چی کار کنم .
منم 4870x2 دارم با Q9550 اما وقتی نزدیک ساحل میشم Shadow ها قاطی میکنن . درست مثل GTA IV .راستی این تیک CrossFire رو از کجا باید ورداشت؟ من یه نگاه کردم تو CCC نتونستم پیدا کنم.
ممنون
مشکل ایجاد پروفایل رو من هم داشتم با عوض کردن کرک هام حل شد اینم لینکش:
ولی اگه درست نشد و از شرکت boysteam هم هست می تونی با این فایل درستش کنی:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلینک تصویری:منم 4870x2 دارم با Q9550 اما وقتی نزدیک ساحل میشم Shadow ها قاطی میکنن . درست مثل GTA IV .راستی این تیک CrossFire رو از کجا باید ورداشت؟ من یه نگاه کردم تو CCC نتونستم پیدا کنم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mehdy.z; 20-07-2009 at 12:47.
خوب به خاطر گرمی هوا متوسط دمای سیستم بالاتر میره ولی دو تا نکته:
1-اگه فن اضافه برای سیتمت نگذاشتی حتما یه دونه بگذار همون هم احتمالا بسشه...
2-اگه بتونی دمای گرافیکت رو حول حوش هومن 90-85 نگه داری یه کم داغ هست ولی مشکلی برای کارش ایجاد نمیکنه چون اصولا چیپستهای گرافیک درتحمل دماهای بال(نه خیلی بالا) دچار مشکل نمیشند...
3-بازم اگه خواستی میتونی اینجا از متخصص های این کار بپرسی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به همگی .
4870X2 که CrossFire نداره ! یه دونه گرافیکه چطور باید Cross داشته باشه ؟ !
راستی بچه ها دمای این کارت با حداکثر استفاده فن ( یعنی %100 ) تو بعضی از بازیها به 104 درجه هم میرسه .
یه راهی واسه خنک کردن این کارت نیست ؟ چون حداکثر دما واسه این کارت تو سایت ATI زده 105 درجه . میترسم GPU ها آسیب ببینن .
مدل : ATI Radeon Club 3D 4870x2 HD
مخلصیم .
والا 4870X2 که اصلا دو تا چیپست هست روی یک بورد فکر کنم که اصلا راهی برای غیر فعال کردن یکی از چیپستها نباشه!!(حالا سری geforce به صورت sli کار میکنه شاید بشه ولی این مدل؟؟)سلام به همگی .
4870X2 که CrossFire نداره ! یه دونه گرافیکه چطور باید Cross داشته باشه ؟ !
104 درجه!!راستی بچه ها دمای این کارت با حداکثر استفاده فن ( یعنی %100 ) تو بعضی از بازیها به 104 درجه هم میرسه .
یه راهی واسه خنک کردن این کارت نیست ؟ چون حداکثر دما واسه این کارت تو سایت ATI زده 105 درجه . میترسم GPU ها آسیب ببینن .
مدل : ATI Radeon Club 3D 4870x2 HD
مخلصیم .
یه راست بگو جوش آورده خلاص اصولا دمای بالای 100 درجه برای چیپست گرافیکها خطرناکه من بازم(مثل سینا) میگم چون شما از دو تا هسته استفاده میکنه احتمال داره برنامه های تست دما دچار مشکل بشند اگه می تونی در کیس رو باز کن وبا دست(مستقیم بهش نچسبونی که اگه دماش واقعی باشه انگشتت ناکار میشه)یه تستی بکن اگه واقعا تا اون حد داغ بود حتما توی قسمت مربوط به مشکلات سخت افزاری مطرح کن چون این دما یه کم خطرناکه و ممکنه به چیپست آسیب برسونه...
در ضمن دوستا بحث این دماهای گرافیک رو لطفا در جای خودش مطرح کنید چون ممکنه همه از طرف مدیریت یه حالگیری اساسی بشیم![]()
Last edited by mehdy.z; 20-07-2009 at 16:32.
کاملا موافقم.بهتره در مورد بازی صحبت کنیم.من امروز یک مرحله رفتم با آخرین ماشین و سرعت بدون وقفه.باورتون میشه بیشتر از نیم ساعت کشید.
مرحله رفتی یا تو خود نقشه ؟کاملا موافقم.بهتره در مورد بازی صحبت کنیم.من امروز یک مرحله رفتم با آخرین ماشین و سرعت بدون وقفه.باورتون میشه بیشتر از نیم ساعت کشید.
من الان 35 تا ماشین باز کردم با 5 تا نقشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)