سلام
برای دیدن سایتهای غواصی اگر خدماتی به شما ارایه نشه. هزینه ای نمیگیرند و شما همه جا میتونید غواصی کنید و جایی که خصوصی باشه نداریم
سلام
برای دیدن سایتهای غواصی اگر خدماتی به شما ارایه نشه. هزینه ای نمیگیرند و شما همه جا میتونید غواصی کنید و جایی که خصوصی باشه نداریم
اگر ممکنه شماره موبایلتون رو به من بدید که من با شما تماس بگیرم
سلام دوست خوب
محل سکونت خود را برام مشخص کنید تا من بگم چکار کنید تا هزینه متحمل نباشید
![]()
در ایران بله
ولی در خارج از مرزها ی ایران اگر مدرک غواصی نداشته باشی نمیزارن پا توی آب بزارید
ممنون از پاسخ هردو دوست عزیز
راستش من تهران هستم, اما خب به نظرم غواصی فقط توی جنوب غواصیه و اون لذتی که باید رو فقط توی جنوب میشه برد. خصوصا در اسنورکلینگ که هدف مشاهده ی زیبایی های زیر آب هست. وگرنه شنیدم دریاچه ی آزادی که توی تهران هست هم برای غواصی مناسبه.
جدا از جایی که پیشنهاد میکنید, نظرتون در مورد جزیره ی هنگام چیه؟ چون پارو زدن از قشم تا این جزیره (البته نمیدونم چقدر فاصله داره و میشه با قایقهای بادی پارویی اونجا رفت یا نه) خیلی هیجان انگیزه و اینکه جایی خوندم که اونجا هم سایت غواصی داره.
تا چه سطحی میتوانید به من آموزش بدهید؟
اسم دوره اول در bsac چیه؟ تا چه عمقی هست؟ در bsac چند دوره غواصی وجود داره لطفا برام نام ببرید؟
هزینه دوره؟ در آخرین دوره در bsac تا چه عمقی هست؟
اگر ممکنه یک شماره تماس هم به من بدید
ممنون استاد
![]()
سلام
برای غواصی و اسنورکلینگ ، جزیره هنگام خیلی خوبه ، اما برای رفتن به جزیره هنگام با قایق پارویی مناسب نیست و از شهر قشم فاصله زیادی داره ، شما باید از شهر قشم از راه زمینی 50 کیلومتر بروید ، بعد به راحتی جزیره هنگام را می بینید. بد نیست به نقشه نگاهی بیندازید.
با سپاس![]()
ممنون از پاسختون غواص جنوب
بله توی نقشه موقعیت جزیره ی هنگام رو میدونم. مسلما از شهر قشم نمیشه رفت چون مسیر دریاییش کاملا موازی با مسیر زمینیش هست. اما از اون ساحل جزیره ی قشم که فرمودید 50 کیلومتر با شهر قشم فاصله داره, میشه با قایق پارویی به جزیره ی قشم رفت؟
منظورتون با قایق پارویی از اون ساحل به جزیره هنگام رفت .
بله ، میشه اما شرایط دریا را باید بسنجی. و من فکر میکنم کار شما نباشه که بری، چون با شرایط دریاهای باز کاملاً آشنا نیستید، و همین طور در مورد اون قسمت دریا که نزدیک به هنگام هست. جریان آب دریا در اون قسمت زیاد هست.
من به شرایط اونجا کاملاً آشنا هستم.
خیر اینطور نیست. بستگی به اون کشور و قوانین اون کشور دارد.
در تایلند، ترکیه، هند، مصر، مالدیو، و..... کسی از شما نمی پرسه که شما مدرک دارید یا خیر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)