تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 79 اولاول ... 162223242526272829303676 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 787

نام تاپيک: Silent Hill: Homecoming

اگه نباشه جاش خالی می مونه kamran2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من اينجا گير كردم . چطوري ردش كنم؟

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

من اينجا گير كردم . چطوري ردش كنم؟

به غیر از این 2 تا چرخ مثل این هست در اطراف قفس. اینو تابوت انتخاب کن. یکی دیگرو هیچی و اون یکیرو شاه یا وزیر.

3. این کاربر از Optimus Prime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

دوستان ببخشید این سیو های بازی کجان؟؟باید ویندوز عوض کنیم..ممنونم
    نبود کسی بگه فوریه به خدا.................

اگه نباشه جاش خالی می مونه kamran2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ممنون Optimus Prime از راهنماييت.
    الان در مرحله اي هستم كه يك تقويم دايره اي است. اينجا هم گير كردم.
    چيكار كنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام به همه
    اقا من تو سایلنت هیل 1 به مشکل برخوردم تو اون قسمت پیانو کسی هست کمک کنه ممنون میشم.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

سلام به همه
    اقا من تو سایلنت هیل 1 به مشکل برخوردم تو اون قسمت پیانو کسی هست کمک کنه ممنون میشم.
    مگه برات ننوشتم چجوری دکمه هارو بزنی؟!

میشه یکی از دوستانی که این بازی رو ویستا ریخته..بری تو محیط ویندوز دکمه استارتو بزنه بعد از منو اون قسمت که نوشته گیم رو بیاره بالای ریسنت ایتم( ایکون بازی ها با رنکینگ رو نشون میده ) اونجا هست..رو ایکون سایلنت هیل کلیک راست کنه و قسمت save game رو انتخاب کنه ببینه تو کدوم مسیره( برای من ایکونش نیومده)..ممنون میشم

پروفشنال davoodf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    In Game Memory

پيش فرض

سلام
    برای سیو گیم برید توی درایوی که ویندوز نصب کردید و قسمت users و بعد برید توی public documents و باید اسم بازی رو اونجا ببینید.اگر وجود نداشت توی یوزرهای دیگه به غیر از مال خودتون بگردید پیدا می کنین.

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

ممنون optimus prime از راهنماييت.
    الان در مرحله اي هستم كه يك تقويم دايره اي است. اينجا هم گير كردم.
    چيكار كنم؟
    چند صفحه پیشو چک کن توضیح دادم دوست عزیز.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

خوب بالاخره بازی تموم شد..اخرش این الکس با الی رفتن گردش..جاش هم که مرد
    هر کی تمومش کرده بیاد پایان های بازی رو بگه
    یه چنتا سوال داشتم اگه کسی بلده بگه..
    1:این جاش از اولش مرده بود دیگه یعنی الکس برای تنبیه اومد سایلنت هیل؟
    2: میشد پایان بازی جوری شه که جاش هم زنده بموه؟
    3: تو بازی که با این کلمه هرمی اصلا مبارزه نکردیم چرا؟(تو شماره 2 بود که)
    4:داستان بازی رو کی میدونه؟
    5:تو خوده سایلنت هیل چنتا الماس با رنگهای مختلف پیدا میکنی من که به کارم نیومد به چه درد میخوردن
    :6پایان های این بازی چیاس؟
    7: من به این پلیس که رو صندلی بود دارو دادم اماباز مرد اره؟ نمیشد باز زنده بمونه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

خوب بالاخره بازی تموم شد..اخرش این الکس با الی رفتن گردش..جاش هم که مرد
    هر کی تمومش کرده بیاد پایان های بازی رو بگه
    یه چنتا سوال داشتم اگه کسی بلده بگه..
    1:این جاش از اولش مرده بود دیگه یعنی الکس برای تنبیه اومد سایلنت هیل؟
    2: میشد پایان بازی جوری شه که جاش هم زنده بموه؟
    3: تو بازی که با این کلمه هرمی اصلا مبارزه نکردیم چرا؟(تو شماره 2 بود که)
    4:داستان بازی رو کی میدونه؟
    5:تو خوده سایلنت هیل چنتا الماس با رنگهای مختلف پیدا میکنی من که به کارم نیومد به چه درد میخوردن
    :6پایان های این بازی چیاس؟
    7: من به این پلیس که رو صندلی بود دارو دادم اماباز مرد اره؟ نمیشد باز زنده بمونه؟
    سلام
    من هم یه چهار پنج ساعتی هست بازی رو تموم کردم اما خدا وکیلی خیلی توپ بود درست مثل چند نسخه قبل واقعا خیلی زیبا بود اولش هم که راننده کامیون الکس رو میرسونتش به خونش این بازی رو بصورت زیبا و کوتاهی با سایلنت هیل اریجین پیوند زد چون راننده کامیون همون تراویس شخصیت اصلی بازی سایلنت هیل اریجین هست...اول بازی که تو بیمارستانه و آخرای بازی اونجایی که با مادر elle دیدار میکنه کاملا شبیه فیلم هاستل بود (کارایی مثل دریل کردن)...گیم پلی بازی هم ترکیبی از گیم پلی نسخه 2 و3 و 4 بود که خودش خیلی خوب بود منکه کلی کیف کردم گرافیک بازی هم خوب بود... البته منهای چند تا باگ کوچیک که در بازی وجود داشت و با کمی جست وجو تو اینترنت میشد رفع بشه بازی عالی بود.....
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    باگهای بازی که من باش روبرو شدم وحل شد :

1-باگ gamepad پلی استیشن 2 که بعد از سیو کردن بازی جای دکمها به طرز عجیب بهم میریخت و درست نمیشد که حلش کردم (من با دسته ps2 مدل boxker این بازی رو تموم کردم که این دسته قابلیت توربو داشت که با فعال کردنش از زدن دکمه بصورت تند و پشت سر هم خلاصم کرد)
    2-اشکال صدا که بعد از دموی بازی که با صدا می اومد بازی رو بدون صدا داشتم که درست شد
    3-باگ موجود در بازی که ساعت رو باید روی 2:06 تنظیم کنی (مربوط به attic) که حل شد
    --------------------------------------------------------------------------------------------------
    با توجه به walkthrough های موجود فهمیدم این بازی 5 تا حالت پایان داره و منم با کمی دقت در سیو کردن بازی کل 5 پایان رو دیدم که بتون میگم:

1-پایان خوب .باید مادر رو بکشید و پدر رو هم ببخشید حال آنکه نجات دادن یا ندادن اون مامور گشت (wheeler) تاثیری نداره.
    2-پایان با خفه کردن در آب.باید مادر رو بکشید و پدر رو نبخشید آنکه نجات دادن یا ندادن اون مامور گشت (wheeler) تاثیری نداره.
    3-پایان با سفینه فضایی.باید مادر رو نکشید و بزارید زنده بمیره و پدر رو نبخشید و جان مامور گشت (wheeler) رو نجات بدید.
    4-پایان در بیمارستان . باید مادر رو نکشید و بزارید زنده بمیره و پدر رو ببخشید آنکه نجات دادن یا ندادن اون مامور گشت (wheeler) تاثیری نداره.
    5-پایان کله هرمی (pyramid head or bogyman)..باید مادر رو نکشید و بزارید زنده بمیره و پدر رو نبخشید و جان مامور گشت (wheeler) رو نجات ندید.
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------
    با هر یک از پایان های بالا لباسهای جدیدی برای آلکس آزاد (unlock)میشه که به ترتیب عبارتند از :

1-پایان خوب-الکس با لباس راننده کامیون (Big Rig Alex)
    2-پایان با خفه کردن-الکس با لباس مامور سایلنت هیل که ماسک ضد گاز داشتند (Order Member Alex)
    3-پایان با سفینه-الکس با لباس پلیس (Deputy Alex)
    4-پایان در بیمارستان-الکس با لباس پرستار بیمارستان (Orderly Alex)
    5-پایان کله هرمی-الکس با کلاه خود کله هرمی یعنی الکس با یه کله هرمی شکل (bogyman pyramid helmet Alex)
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------
    توی هر 5 پایان جاش میمیره و زنده نخواهد موند..از کله هرمی تو این قسمت به جز چند تا سکانس که بصورت کاتسین بود خبری نشد و این هم بگم که از نظر بعضیها پایان بیمارستان از دیگر پایانها به واقعیت داستان بیشتر نزدیک هست البته پایان خوب پایان اصلی در نظر گرفته شده که اکثرا با این پایان روبرو میشوند....در ضمن دوستان میتونند با مراجعه به walkthrough های موجود این بازی اطلاعاتی خلاصه درباره نسخه های قبلی و منشا سایلنت هیل که از سال 99 توسط کنامی بوجود آمد کسب کنند که لازمش تسلط پایه ای روی زبان و داشتن اینترنت اینم اضافه کنم که نسخه 360 و ps3 و pc هیچ تفوتی با هم ندارند و حتی کدهای رمز بازی در هر سه دستگاه یکی هست پس از walkthrough مربوط به xbox360 و یا ps3 هم به راحتی میشه واسه pc استفاده کرد(مثل خودم)
    دیگه خیلی حرف زدم... ساری
    Last edited by AMIRSSS; 08-12-2008 at 11:57.

12. 5 کاربر از AMIRSSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •